Lediga jobb som Transportledare i Nybro

Se lediga jobb som Transportledare i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Transportledare Nybro

Ansök    Feb 5    Stena Metall AB    Transportledare
Är du vår nya Transportledare? Verksamheten där du kommer att jobba utgår från Nybro, där vi främst tar hand om industriellt avfall i form av farligt avfall och annat avfall med 13 stycken spol- sug-, tankfordon samt styckegodsbilar. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi erbjuder också spoltjänster av avlopp samt avloppsledningar. Vi är stolta över vår filial och vårt åkeri, som vi... Visa mer
Är du vår nya Transportledare?

Verksamheten där du kommer att jobba utgår från Nybro, där vi främst tar hand om industriellt avfall i form av farligt avfall och annat avfall med 13 stycken spol- sug-, tankfordon samt styckegodsbilar. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi erbjuder också spoltjänster av avlopp samt avloppsledningar.

Vi är stolta över vår filial och vårt åkeri, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad de är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din roll hos oss

Som Transportledare är din huvuduppgift att driva, planera och fördela det dagliga arbetet för dina medarbetare. Du leder genom att vara ärlig och öppen, sätta dina medarbetare i centrum och vara en lyhörd vägvisare. Till din hjälp använder du dig av daglig styrning och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

Vidare ansvarar du för att säkerställa bolagets transportbehov av hämtningar och tömningar hos våra kunder med hjälp av styckegodsbilar samt spol- och sugbilar. I din roll säkerställer du att vi optimerar våra rutter samt kvalitetssäkrar vårt arbete både ute på vägarna och hos våra kunder. Tillsammans med ditt team skapar du långsiktiga och hållbara arbetssätt, kundrelationer och resultat. Du ansvarar för säkerhetsarbetet och utvecklar en säker arbetsplats tillsammans med dina medarbetare och kollegor.

Efter 6 månader kommer du att ta över personalansvaret för ca 13 chaufförer. Du rapporterar till Produktionsledaren på filialen.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Du har:


• B-körkort
• Intresse för hållbar återvinning
• Erfarenhet av transportledning
• Erfarenhet av arbetsledning
• Erfarenhet av ADR
• C-kort (meriterande)
• Erfarenhet av säkerhets- och arbetsmiljöfrågor
• Erfarenhet av Lean-/förbättringsarbete (meriterande)
• Bakgrund inom liknande ledande roller inom transport och logistik (meriterande)

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Nybro.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-02-16. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Robin Edin tfn: 010-445 7675 eller filialchef Marcus Johansson, tfn: 010-445 8034. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Vi planerar att genomföra intervjuer under vecka 8-9.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Depåansvarig

Ansök    Jun 14    Flexbuss Sverige AB    Transportledare
Vi söker nu en depåansvarig till vår depå i Nybro. I rollen som depåansvarig ansvarar du för depåns dagliga drift. Ditt huvudansvar är att leda den lokala organisationen utifrån avtal och med kundnöjdhet och medarbetarnas trivsel i fokus. Rollen inkluderar huvudansvar för trafik och avtalsefterlevnad, lokalt personal- och fordonsansvar, att tillgodose kund och trafikhuvudmans krav på service och bemötande, men även administrativa uppgifter som att uppdater... Visa mer
Vi söker nu en depåansvarig till vår depå i Nybro.
I rollen som depåansvarig ansvarar du för depåns dagliga drift. Ditt huvudansvar är att leda den lokala organisationen utifrån avtal och med kundnöjdhet och medarbetarnas trivsel i fokus. Rollen inkluderar huvudansvar för trafik och avtalsefterlevnad, lokalt personal- och fordonsansvar, att tillgodose kund och trafikhuvudmans krav på service och bemötande, men även administrativa uppgifter som att uppdatera interna och kundspecifika systemstöd, personaltillsättning, tidsrapportering och fakturaunderlag.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap, där vi efterfrågar ett närvarande, inspirerande och motiverande ledarskap som sätter våra medarbetare i fokus. Busskort är inte ett måste, men meriterande då tjänsten med fördel kombineras med körningar.
Om Flexbuss
Flexbuss Sverige AB är ett företag med över 380 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är numera en del av Go-Ahead Group, en brittisk koncern med över 35.000 anställda. Vi bedriver de flesta typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal. Visa mindre