Lediga jobb Flexbuss Sverige AB i Nybro

Se alla lediga jobb från Flexbuss Sverige AB i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

IT och systemansvarig

IT och Systemansvarig Vi söker nu en tekniskt skicklig systemansvarig med erfarenhet från bussbranschen. Du kommer att ansvara för att optimera vår tekniska infrastruktur för ännu effektivare och säkrare resor för våra passagerare. Flexbuss Sverige AB är ett företag med över 380 fordon och närmare 600 medarbetare i södra Sverige. Vi är numera en del av Go-Ahead Group, en brittisk koncern med över 25 000 medarbetare. Vi bedriver de flesta olika typer av per... Visa mer
IT och Systemansvarig
Vi söker nu en tekniskt skicklig systemansvarig med erfarenhet från bussbranschen. Du kommer att ansvara för att optimera vår tekniska infrastruktur för ännu effektivare och säkrare resor för våra passagerare.
Flexbuss Sverige AB är ett företag med över 380 fordon och närmare 600 medarbetare i södra Sverige. Vi är numera en del av Go-Ahead Group, en brittisk koncern med över 25 000 medarbetare. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter så som linjetrafik, skoltrafik, färdtjänst och beställningsresor.
Vill du bli vår nästa kollega? Sök då jobbet hos oss!


Huvuduppgifter och ansvar:
Underhålla och administrera företagets IT- och nätverksinfrastruktur
Implementera systemuppdateringar, underhålla programvaror och hårdvaror relaterade till vår bussflotta
Hantera incidenter och systemfel för att minimera driftstopp
Samordna och genomföra systembackup och katastrofåterställning
Arbeta nära våra olika team för att ständigt förbättra och optimera våra system

?Kvalifikationer och erfarenhet:
Relevant akademinsk examen inom IT, systemvetenskap eller liknande
Tekniska färdigheter, inklusive nätverk och serviceadministration
Erfarenhet från bussbranschen och god förståelse för dess unika behov och utmaningar
Förmåga att lösa problem och en passion för att applicera teknik för att förbättra verksamheten

Om tjänsten och ansökan:
Vi erbjuder en heltidsanställning i en dynamisk och inspirerande arbetsmiljö, inom en bransch i utveckling.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan inklusive CV och personligt brev till [email protected] senast 2023-09-17.


?Vår värdegrund
På Flexbuss tror vi att våra olikheter utvecklar oss, som individer och som företag. Vi värdesätter därför mångfald och arbetar med vår värdegrund som säger att vi ska vara Pålitliga, Relationsbyggande, Drivande, Öppensinnade och Transparenta. Visa mindre

Depåansvarig

Ansök    Jun 14    Flexbuss Sverige AB    Transportledare
Vi söker nu en depåansvarig till vår depå i Nybro. I rollen som depåansvarig ansvarar du för depåns dagliga drift. Ditt huvudansvar är att leda den lokala organisationen utifrån avtal och med kundnöjdhet och medarbetarnas trivsel i fokus. Rollen inkluderar huvudansvar för trafik och avtalsefterlevnad, lokalt personal- och fordonsansvar, att tillgodose kund och trafikhuvudmans krav på service och bemötande, men även administrativa uppgifter som att uppdater... Visa mer
Vi söker nu en depåansvarig till vår depå i Nybro.
I rollen som depåansvarig ansvarar du för depåns dagliga drift. Ditt huvudansvar är att leda den lokala organisationen utifrån avtal och med kundnöjdhet och medarbetarnas trivsel i fokus. Rollen inkluderar huvudansvar för trafik och avtalsefterlevnad, lokalt personal- och fordonsansvar, att tillgodose kund och trafikhuvudmans krav på service och bemötande, men även administrativa uppgifter som att uppdatera interna och kundspecifika systemstöd, personaltillsättning, tidsrapportering och fakturaunderlag.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap, där vi efterfrågar ett närvarande, inspirerande och motiverande ledarskap som sätter våra medarbetare i fokus. Busskort är inte ett måste, men meriterande då tjänsten med fördel kombineras med körningar.
Om Flexbuss
Flexbuss Sverige AB är ett företag med över 380 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är numera en del av Go-Ahead Group, en brittisk koncern med över 35.000 anställda. Vi bedriver de flesta typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal. Visa mindre

Administratör med ekonomisk inriktning

Vi söker nu en administratör med ekonomisk inriktning till vårt huvudkontor i Nybro. Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller administration och gärna tidigare erfarenhet som administrativ assistent eller motsvarande. Då vi verkar inom en bransch i förändring värdesätter vi att du som person är positiv, driven och en prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta. För att lyckas i tjänsten behöver du även vara självgående, noggrann och stru... Visa mer
Vi söker nu en administratör med ekonomisk inriktning till vårt huvudkontor i Nybro. Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller administration och gärna tidigare erfarenhet som administrativ assistent eller motsvarande.
Då vi verkar inom en bransch i förändring värdesätter vi att du som person är positiv, driven och en prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta. För att lyckas i tjänsten behöver du även vara självgående, noggrann och strukturerad. Du är initiativtagande och inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta leverantörsfakturahantering, och enklare bokföringsuppgifter. Du kommer även att vara verksamheten behjälplig med andra administrativa uppgifter och därmed dela din tid mellan ekonomi och vår operationella verksamhet.
Du kommer att arbeta nära företagets redovisningsekonomer. Visa mindre

Administratör med ekonomisk inriktning

Vi söker nu en administratör med ekonomisk inriktning till vårt huvudkontor i Nybro. Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller administration och gärna tidigare erfarenhet som administrativ assistent eller motsvarande. Då vi verkar inom en bransch i förändring värdesätter vi att du som person är positiv, driven och en prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta. För att lyckas i tjänsten behöver du även vara självgående, noggrann och str... Visa mer
Vi söker nu en administratör med ekonomisk inriktning till vårt huvudkontor i Nybro. Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller administration och gärna tidigare erfarenhet som administrativ assistent eller motsvarande.
Då vi verkar inom en bransch i förändring värdesätter vi att du som person är positiv, driven och en prestigelös lagspelare som har lätt för att samarbeta. För att lyckas i tjänsten behöver du även vara självgående, noggrann och strukturerad. Du är initiativtagande och inte rädd för att ta dig an nya utmaningar.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta leverantörsreskontrahantering, och enklare bokföringsuppgifter. Du kommer även att vara verksamheten behjälplig med andra administrativa uppgifter och därmed dela din tid mellan ekonomi och vår operationella verksamhet.
Du kommer att arbeta nära företagets redovisningsekonomer. Visa mindre

Taxichaufför, 80 procent, Nybro

Är du en glad, social och hjälpsam person som brinner för att hjälpa andra i vardagen? Vi söker nu taxichaufförer till vår depå i Nybro. Hos oss får du ett härligt socialt arbete där du får hjälpa andra människor varje dag. Arbetet innehåller mycket bilkörning och ingen dag är den andra lik. För jobbet krävs taxiförarlegitimation. Har du inte det i dagsläget erbjuder vi möjligheten till utbildning. Du som söker är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. ... Visa mer
Är du en glad, social och hjälpsam person som brinner för att hjälpa andra i vardagen?
Vi söker nu taxichaufförer till vår depå i Nybro.
Hos oss får du ett härligt socialt arbete där du får hjälpa andra människor varje dag. Arbetet innehåller mycket bilkörning och ingen dag är den andra lik.
För jobbet krävs taxiförarlegitimation. Har du inte det i dagsläget erbjuder vi möjligheten till utbildning.
Du som söker är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet av detta eller liknande är meriterande.
Tjänsterna startar enligt överenskommelse. Gärna så snabbt som möjligt. Visa mindre

Busschaufför till Hallabro

Yrkesbeskrivning Vi söker nu extraförare till våra skolbussar i Hallabro. Du som söker ska vara ansvarstagande, flexibel, utåtriktad, gilla människor och brinna för bra service. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande. D-körkort och giltig YKB är ett krav. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Flexbuss en del av Go-... Visa mer
Yrkesbeskrivning
Vi söker nu extraförare till våra skolbussar i Hallabro. Du som söker ska vara ansvarstagande, flexibel, utåtriktad, gilla människor och brinna för bra service. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande. D-körkort och giltig YKB är ett krav.
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald.
Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Flexbuss en del av Go-Ahead Nordic:
Flexbuss Sverige AB sysselsätter idag över 600 medarbetare och över 360 fordon. Vi finns på 20 depåer runt om i södra Sverige och bedriver linjetrafik, skoltrafik, serviceresor, färdtjänst, budtransport och beställningstrafik.
Sedan den 1 april 2022 ägs Flexbuss Sverige AB av o-Ahead Nordic, en paraplyorganisation för Go-Ahead-koncernens satsning på kollektivtrafik i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Visa mindre

Matchaufför, deltid, Nybro

Vi söker just nu chaufförer för utkörning av mat till vår depå i Nybro Kommun. Det krävs att du har B-körkort. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Du gillar människor och brinner för att ge bra service! Som chaufför för utkörning av mat hjälper du många människor att varje dag få sin mat. Genom att köra mjukt och smidigt, och genom ett personligt och professionellt bemötande levererar du trygga transporter. En chaufför för utkörning av mat har e... Visa mer
Vi söker just nu chaufförer för utkörning av mat till vår depå i Nybro Kommun. Det krävs att du har B-körkort.
Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Du gillar människor och brinner för att ge bra service! Som chaufför för utkörning av mat hjälper du många människor att varje dag få sin mat. Genom att köra mjukt och smidigt, och genom ett personligt och professionellt bemötande levererar du trygga transporter.
En chaufför för utkörning av mat har ett stort ansvar över både bil och leverans, vilket kräver ett gott omdöme och ett lugnt förhållningssätt.Du kan ta egna beslut och initiativ när så krävs, men visar också ödmjukhet inför dina medtrafikanter.
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.
Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Om oss:
Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag med rötterna i Småland. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.
Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.
Vi rekryterar löpande.
Tjänsterna startar omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Matchaufför, deltid, Nybro

Vi söker just nu chaufförer för utkörning av mat till vår depå i Nybro Kommun. Det krävs att du har B-körkort. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Du gillar människor och brinner för att ge bra service! Som chaufför för utkörning av mat hjälper du många människor att varje dag få sin mat. Genom att köra mjukt och smidigt, och genom ett personligt och professionellt bemötande levererar du trygga transporter. En chaufför för utkörning av mat har e... Visa mer
Vi söker just nu chaufförer för utkörning av mat till vår depå i Nybro Kommun. Det krävs att du har B-körkort.
Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Du gillar människor och brinner för att ge bra service! Som chaufför för utkörning av mat hjälper du många människor att varje dag få sin mat. Genom att köra mjukt och smidigt, och genom ett personligt och professionellt bemötande levererar du trygga transporter.
En chaufför för utkörning av mat har ett stort ansvar över både bil och leverans, vilket kräver ett gott omdöme och ett lugnt förhållningssätt.Du kan ta egna beslut och initiativ när så krävs, men visar också ödmjukhet inför dina medtrafikanter.
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.
Vi rekryterar löpande och omgående, med tillträde 1/7.
Flexbuss är en del av Go-Ahead Nordic
Sedan den 1 april 2022 ägs Flexbuss Sverige AB av o-Ahead Nordic, en paraplyorganisation för Go-Ahead-koncernens satsning på kollektivtrafik i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Här arbetar vi med buss- och spårtrafik där vi idag trafikerar Sörlandsbanan, Jaerbanan och Arendalsbanan i Norge.
Flexbuss Sverige AB sysselsätter idag över 600 medarbetare och över 360 fordon
Tjänsterna startar omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Taxichaufför, heltid, Tranås

Vi söker just nu en taxichaufför på heltid samt extrapersonal till vår depå i Tranås där vi utför serviceresor och skoltrafik. Hos oss får du ett härligt socialt arbete där du får hjälpa andra människor varje dag. Arbetet innehåller mycket bilkörning och ingen dag är den andra lik. Det krävs att du har taxiförarlegitimation. För dig som inte har taxilegitimation i dagsläget men är intresserad, startar vi en egen utbildning måndag vecka 9. Du är som person ... Visa mer
Vi söker just nu en taxichaufför på heltid samt extrapersonal till vår depå i Tranås där vi utför serviceresor och skoltrafik.
Hos oss får du ett härligt socialt arbete där du får hjälpa andra människor varje dag. Arbetet innehåller mycket bilkörning och ingen dag är den andra lik. Det krävs att du har taxiförarlegitimation. För dig som inte har taxilegitimation i dagsläget men är intresserad, startar vi en egen utbildning måndag vecka 9.
Du är som person utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.
Om oss:
Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag med rötterna i Småland. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.
Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.
Vi rekryterar löpande.
Tjänsterna startar omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Taxichaufför, tillsvidare, heltid, Högsby

Flexbuss Sverige AB är en ledande aktör inom området busstransporter, som med kvalitet och trygghet verkar i Norden. Vi bedriver verksamhet med koncentration i södra Sverige med över 600 medarbetare. Vi erbjuder nu ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som taxichaufför i Högsby kommun. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget. Vi söker dig som bemöter stressiga s... Visa mer
Flexbuss Sverige AB är en ledande aktör inom området busstransporter, som med kvalitet och trygghet verkar i Norden. Vi bedriver verksamhet med koncentration i södra Sverige med över 600 medarbetare.
Vi erbjuder nu ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som taxichaufför i Högsby kommun. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.
Vi söker dig som bemöter stressiga situationer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald.
Du har taxilegitimation.
Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.
Vi rekryterar löpande.
Vi söker chaufförer som skall utföra serviceresor inom Kalmar Län. Du kommer vara stationerad på vår depå i Högsby Kommun.
Tjänsterna startar enligt överenskommelse. Gärna så snabbt som möjligt. Visa mindre

Fordonskoordinator

Ansök    Nov 6    FLEXBUSS SVERIGE AB    Trafikkoordinator
Flexbuss Sverige växer och nu söker vi ytterligare en fordonskoordinator ?Om dig Vi ser att du är en engagerad, strukturerad och driven person med en balanserad värdegrund. Du är mål- och resultatorienterad i ditt arbete. I ditt arbete har du förmågan att prioritera och fatta snabba beslut. Du gillar att verka inom en processbaserad verksamhet och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Du är en tydlig och kommunikativ person. Du brinner för ... Visa mer
Flexbuss Sverige växer och nu söker vi ytterligare en fordonskoordinator
?Om dig
Vi ser att du är en engagerad, strukturerad och driven person med en balanserad värdegrund. Du är mål- och resultatorienterad i ditt arbete. I ditt arbete har du förmågan att prioritera och fatta snabba beslut.
Du gillar att verka inom en processbaserad verksamhet och har förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Du är en tydlig och kommunikativ person. Du brinner för att anpassa och utveckla verksamheten till uppsatta mål.  
Om tjänsten
Vi erbjuder en tjänst med stort ansvar, korta beslutsvägar och stor potential till personlig utveckling inom företaget.
Som fordonskoordinator ansvarar du för den dagliga planeringen av fordonsflottan avseende förebyggande service, reparationer och besiktningar. Löpande rapportering till myndigheter och trafikhuvudmän är andra exempel på arbetsuppgifter. Som fordonskoordinator kommer du att arbeta i moderna systemstöd. Flexbuss samarbetar med flera externa serviceverkstäder som tex Atteviks, Be-Ge Lastbil, Finnvedens Lastvagnar och Evobus.
Du är en del av Team Verkstad där du rapporterar till driftchefen. Inom teamet finns det ytterligare en fordonskoordinator och en servicetekniker.
Tillsvidareanställning där provanställning kan tillämpas. Heltid 100 % Tillträde efter överenskommelse. Stationeringsort är Nybro eller efter överenskommelse.
Tidigare erfarenheter
Du har flerårig erfarenhet av tex logistik, trafikledning, planering eller liknande arbetsuppgifter. Du är van vid arbetsuppgifter med högt tempo och har respekt för deadlines. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsbranschen eller ett fordonstekniskt intresse, gärna inom bussbranschen. Du har hög IT-kompetens och stort intresse av att lära dig att arbeta i nya systemstöd.
Meriterande är utbildning inom logistik, planering och fordonsteknik eller likvärdigt. 
Körkort
Krav körkortsklass B 
Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]
För frågor om tjänsten: Driftchef Zebastian Engdahl 0481–54813
Sista ansökningsdag är 25 november 2019. Visa mindre

Busschaufför, tillsvidare, deltid, Älmhult

Vi söker just nu bussförare till vår depå i Älmhult där vi utför serviceresor och skoltrafik. Det krävs att du har en giltig YKB och D-körkort. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande. Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt. Om oss: Flexbuss Sverige AB är en koncern med över... Visa mer
Vi söker just nu bussförare till vår depå i Älmhult där vi utför serviceresor och skoltrafik. Det krävs att du har en giltig YKB och D-körkort.
Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Erfarenhet inom detta eller liknande uppdrag är meriterande.
Vi rekryterar löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Om oss:
Flexbuss Sverige AB är en koncern med över 350 fordon och 600 anställda i södra Sverige. Vi är ett familjeägt bolag med rötterna i Småland. Vi bedriver de flesta olika typer av persontransporter och är nu i behov av ytterligare personal.
Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som förare. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget.
Vi rekryterar löpande.
Tjänsterna startar omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Taxichaufför - Servicetrafik Nybro

Taxichaufför inom servicetrafik i Nybro kommun. Du kommer att utföra anropsstyrd trafik med timfordon stationerade i Nybro kommun. Arbetstiden är förlagd dagtid Måndag-Fredag samt ca var 5:e lördag och vissa storhelger. Du har Taxilegitimation. Erfarenhet inom liknande uppdrag är meriterande. Vi söker dig som bemöter stressiga situationer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördel... Visa mer
Taxichaufför inom servicetrafik i Nybro kommun. Du kommer att utföra anropsstyrd trafik med timfordon stationerade i Nybro kommun. Arbetstiden är förlagd dagtid Måndag-Fredag samt ca var 5:e lördag och vissa storhelger.
Du har Taxilegitimation. Erfarenhet inom liknande uppdrag är meriterande.


Vi söker dig som bemöter stressiga situationer med lugn och trygghet. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald.

Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som chaufför inom servicetrafik i Nybro. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget. Visa mindre

Busschaufför till Nybro

Vi söker nu en chaufför til lvår depå i Nybro. Du kommer utföra olika typer av busskörningar i området. Det kan finnas möjlighet att kombinera detta med att köra beställningstrafik. Du kommer vara stationerad på vår depå i Nybro. Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald. Du har D-körkort och YKB. Erfarenhet inom liknande uppdrag är meriterande. Även Taxikort ... Visa mer
Vi söker nu en chaufför til lvår depå i Nybro. Du kommer utföra olika typer av busskörningar i området. Det kan finnas möjlighet att kombinera detta med att köra beställningstrafik. Du kommer vara stationerad på vår depå i Nybro.


Du är utåtriktad, ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald.
Du har D-körkort och YKB. Erfarenhet inom liknande uppdrag är meriterande. Även Taxikort är meriterande.
Vi rekryterar löpande.


Flexbuss Sverige AB erbjuder ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete som Busschaufför med möjlighet att även köra beställningstrafik. När du börjar ditt arbete hos oss får du en introduktionsutbildning och möjlighet att utvecklas i och tillsammans med företaget. Visa mindre

Fordonskoordinator

Flexbuss Sverige AB söker en fordonskoordinator som ska vara en del av Team verkstad. Jobbet är en tillsvidareanställning på heltid och utgår från huvudkontoret i Nybro. Du kommer vara spindeln i nätet för koncernens verkstadsbesök och dagligt underhåll av våra fordon. Vi ser gärna sökande med god IT-kompetens och erfarenhet inom liknande yrken är meriterande. Anställning sker löpande. Visa mer
Flexbuss Sverige AB söker en fordonskoordinator som ska vara en del av Team verkstad. Jobbet är en tillsvidareanställning på heltid och utgår från huvudkontoret i Nybro. Du kommer vara spindeln i nätet för koncernens verkstadsbesök och dagligt underhåll av våra fordon.

Vi ser gärna sökande med god IT-kompetens och erfarenhet inom liknande yrken är meriterande.

Anställning sker löpande. Visa mindre