Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Nybro

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Frisör

Ansök    Nov 5    Nybrohår AB    Frisör
Frisör Vi behöver en eventuellt två skickliga frisörer på hel-eller deltid. Här arbetar vi tillsammans med kunden i fokus. Då arbetet bygger på kundkontakter kräver vi goda kunskaper i svenska. Du behöver kunna sedvanliga frisöruppgifter såsom klippning, färg, slingor och permanent. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som punktlighet och ansvarstagande. Det är viktigt att du är kreativ, serviceinriktad och är glad och trevlig. Hos oss är kunden i cen... Visa mer
Frisör
Vi behöver en eventuellt två skickliga frisörer på hel-eller deltid. Här arbetar vi tillsammans med kunden i fokus. Då arbetet bygger på kundkontakter kräver vi goda kunskaper i svenska.
Du behöver kunna sedvanliga frisöruppgifter såsom klippning, färg, slingor och permanent. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som punktlighet och ansvarstagande. Det är viktigt att du är kreativ, serviceinriktad och är glad och trevlig. Hos oss är kunden i centrum och får alltid vår fulla uppmärksamhet samt det lilla extra.
Nybrohår ligger centralt på Storgatan i Nybro nära buss och tågstation. Salongen är fräsch och nyrenoverad och möter kraven på god arbetsmiljö. Vi har en växande kundbas och behöver därför förstärkning för att möta kommande behov.
Vi erbjuder friskvårdspeng, olika kompetensutbildningar och kostnadsfria behandlingar till personal.
Välkommen med din ansökan. Det går bra att mejla eller ringa. Visa mindre

frisör hyrstol

Ansök    Jan 10    Björklund, Pia    Frisör
Salong Nybroklippet söker frisör f.o.m 1/3 -24. med gesällbrev att hyra en stol med möjlighet att ta över salongen. Vi har en väl inarbetad salong med stadiga kunder på ca 40+. cv krävs. Salongen ligger på Genvägen i Nybro. Hör gärna av dig till [email protected]. // Pia Visa mer
Salong Nybroklippet söker frisör f.o.m 1/3 -24. med gesällbrev att hyra en stol med möjlighet att ta över salongen. Vi har en väl inarbetad salong med stadiga kunder på ca 40+. cv krävs. Salongen ligger på Genvägen i Nybro. Hör gärna av dig till [email protected].
// Pia Visa mindre

Frisör Nybro

Ansök    Jan 22    Meet a Group international AB    Frisör
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Nybroklippet Nybro Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Nybroklippet Nybro Visa mindre

FRISÖR

Ansök    Jul 26    Salman, Ahmed Dawood    Frisör
Vi söker dig som är glad, positiv, har hög kundservicekänsla, och älskar att jobba som frisör. Silver salong är en väl inarbetad salong som ligger i centrala Nybro. Visa mer
Vi söker dig som är glad, positiv, har hög kundservicekänsla, och älskar att jobba som frisör.
Silver salong är en väl inarbetad salong som ligger i centrala Nybro. Visa mindre

Nail Technician Nybro

We are looking to hire a detail-orientated nail technician to provide clients with high-quality manicures, pedicures, and nail treatments. The nail technician’s responsibilities include welcoming and greeting clients, ordering new nail supplies as needed, and answering clients’ nail-related questions. You should also be able to build and maintain relationships with clients to encourage repeat nail appointments. To be successful as a nail technician, you sh... Visa mer
We are looking to hire a detail-orientated nail technician to provide clients with high-quality manicures, pedicures, and nail treatments. The nail technician’s responsibilities include welcoming and greeting clients, ordering new nail supplies as needed, and answering clients’ nail-related questions. You should also be able to build and maintain relationships with clients to encourage repeat nail appointments.
To be successful as a nail technician, you should maintain high standards of cleanliness and sanitation at all times. Ultimately, an outstanding nail technician should be able to keep abreast of the latest nail products, trends, and techniques to ensure that clients are satisfied with the services provided.
Nail Technician Responsibilities:
Providing high-quality manicures and pedicures, which includes removing old nail polish from fingernails and toenails, cleaning nails, shaping the ends of nails, pushing back cuticles, and applying new polish based on clients’ preferences.
Applying artificial nails.
Recommending various nail designs and nail art to clients.
Evaluating the condition of clients’ nails and advising them on proper nail care and suitable nail care treatments.
Sanitizing all nail instruments and equipment before each use.
Ensuring that workstations are kept clean and orderly.
Ensuring that nail and massage supplies are adequately stocked.
Providing quality hand and foot massages.Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

FRISÖR

Ansök    Okt 17    Salman, Ahmed Dawood    Frisör
Vi söker dig som är glad, positiv, har hög kundservicekänsla, och älskar att jobba som frisör. Silver salong är en väl inarbetad salong som ligger i centrala Nybro. Visa mer
Vi söker dig som är glad, positiv, har hög kundservicekänsla, och älskar att jobba som frisör.
Silver salong är en väl inarbetad salong som ligger i centrala Nybro. Visa mindre

Medicinsk fotvårdsterapeut Nybro HC

Vi erbjuder Nu söker vi dig som medicinsk fotterapeut som vill vara en del i vårt engagerade team på hälsocentralen. Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgruppen. Medicinsk fotvård innebär att du arbetar med att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade problem. Som medicinsk fotterapeut i Primärvården behandlar du patienter med främst diabetes. Arbetet ... Visa mer
Vi erbjuder
Nu söker vi dig som medicinsk fotterapeut som vill vara en del i vårt engagerade team på hälsocentralen.

Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgruppen.

Medicinsk fotvård innebär att du arbetar med att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade problem. Som medicinsk fotterapeut i Primärvården behandlar du patienter med främst diabetes. Arbetet är självständigt och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att driva egen mottagning.

Arbetssättet kräver nära samarbete med andra professioner på hälsocentralen. Övriga yrkeskategorier på hälsocentralen är distriktsläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Vi söker
Vi söker dig som har fotterapeututbildning från yrkeshögskola. Du har en grundkompetens som undersköterska, podiaterutbildning eller kvalifikationer som bedöms likvärdiga. Tidigare arbete som fotterapeut inom diabetesvård är meriterande.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, arbetar bra med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är serviceinriktad, ansvarstagande och har en vilja att utveckla ditt arbete och arbetssätt. Du tar initiativ till aktiviteter och uppnår resultat. 

Vår arbetsplats
Nybro hälsocentral ligger i centrala Nybro med närhet till bra kommunikationer. Vi har cirka 8 400 listade patienter. Vi strävar efter att tillsammans skapa trygghet och ge patienterna en bra vård. Vår arbetsplats kännetecknas av engagemang, gott samarbete och vi hjälper varandra att nå verksamhetens mål.

I Nybro med omnejd finns stora möjligheter till avkoppling och rekreation i naturskön miljö. Läs gärna mer på https://glasriket.se/ och https://flyttahit.nu/nybro/

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.

Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Maj 27    Bella Derma AB    Hudterapeut
Bella Derma är en väletablerad skönhetssalong i centrala Nybro som startade 2010. Vi erbjuder bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, fransförlängning, fotvård, vaxning, lashlift, browlift och massage. Vi söker dig som brinner för yrket inom skönhetsbranschen och mötet med kunden. Vi ser att du är utåtriktad, inspirerande och tycker om att arbeta med försäljning. Det är även en fördel om du har andra kunskaper och utbildningar inom skönhetsbr... Visa mer
Bella Derma är en väletablerad skönhetssalong i centrala Nybro som startade 2010. Vi erbjuder bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, fransförlängning, fotvård, vaxning, lashlift, browlift och massage.
Vi söker dig som brinner för yrket inom skönhetsbranschen och mötet med kunden. Vi ser att du är utåtriktad, inspirerande och tycker om att arbeta med försäljning. Det är även en fördel om du har andra kunskaper och utbildningar inom skönhetsbranschen.
I arbetsuppgifterna ingår att utföra olika behandlingar inom skönhetsvård, ge personlig rådgivning och service gällande behandlingar och produkter till våra kunder. Även salongsvård och försäljning är en viktig del i arbetet hos oss.
Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongen genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut omkring dig.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör med Gesällbrev eller Trainee mot Gesäll sökes

Ansök    Aug 23    Degmez, Emma    Frisör
Salong söker nu Frisör med Gesällbrev eller Trainee mot Gesäll för anställning. Vi är en Salong i Nybro som arbetar med Goldwell och Maria Nilas färger. Vi har tidsbokning och drop in i mån av tid. Vi har en shop där vi säljer produkter så kund försäljning är meriterande. Du ska ha lätt för att arbeta tätt i grupp och ta egna initiativ. Ha ett gott ordningsinne och brinna för ditt yrke. Lön efter kollektivavtal. Hör av dig med ditt cv .... Visa mer
Salong söker nu Frisör med Gesällbrev eller Trainee mot Gesäll för anställning.
Vi är en Salong i Nybro som arbetar med Goldwell och Maria Nilas färger.
Vi har tidsbokning och drop in i mån av tid.
Vi har en shop där vi säljer produkter så kund försäljning är meriterande.
Du ska ha lätt för att arbeta tätt i grupp och ta egna initiativ. Ha ett gott ordningsinne och brinna för ditt yrke.
Lön efter kollektivavtal.
Hör av dig med ditt cv . Visa mindre

Frisör stol att hyra

Ansök    Feb 11    Björklund, Pia    Frisör
Nybroklippet på grönvägen i nybro söker frisör from 1/6 21 Vi på Nybroklippet har ett gediget kundunderlag i ålderdsgruppen 40+. Vi klipper både dam, o herr o barn o utför även permanent, färg o toning. Vi söker dig som är glad trevlig o samarbetsvillig. Svenskt gesällbrev ett krav. Själv är jag egenföretagare sedan många år, gesällbrev o 60+. Hyra o arbetstid kommer vi överens om. Du bestämmer själv vilka dagar/hur mkt du vill jobba. Minimum 30 %. E... Visa mer
Nybroklippet på grönvägen i nybro söker frisör from 1/6 21
Vi på Nybroklippet har ett gediget kundunderlag i ålderdsgruppen 40+.
Vi klipper både dam, o herr o barn o utför även permanent, färg o toning.
Vi söker dig som är glad trevlig o samarbetsvillig.
Svenskt gesällbrev ett krav.
Själv är jag egenföretagare sedan många år, gesällbrev o 60+.
Hyra o arbetstid kommer vi överens om. Du bestämmer själv vilka dagar/hur mkt du vill jobba. Minimum 30 %.
Ev kan salongen tas över med inventarier så småningom.
Vid frågor välkomna att ringa på tel 0481 14613.
Välkommen med din ansökan.
Mvh pia. Visa mindre

Hudterapeut / Fransstylist

Ansök    Apr 20    Bella Derma AB    Hudterapeut
Bella Derma är en väletablerad skönhetssalong i centrala Nybro som startade 2010. Vi erbjuder bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, fransförlängning, fotvård, vaxning, lashlift, browlift och massage. Vi söker dig som brinner för yrket inom skönhetsbranschen och mötet med kunden. Vi ser att du är utåtriktad, inspirerande och tycker om att arbeta med försäljning. Du bör vara auktoriserad hudterapeut och/ eller diplomerad fransstylist. Det är... Visa mer
Bella Derma är en väletablerad skönhetssalong i centrala Nybro som startade 2010. Vi erbjuder bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, fransförlängning, fotvård, vaxning, lashlift, browlift och massage.
Vi söker dig som brinner för yrket inom skönhetsbranschen och mötet med kunden. Vi ser att du är utåtriktad, inspirerande och tycker om att arbeta med försäljning. Du bör vara auktoriserad hudterapeut och/ eller diplomerad fransstylist. Det är även en fördel om du har andra kunskaper och utbildningar inom skönhetsbranschen.
I arbetsuppgifterna ingår att utföra olika behandlingar inom skönhetsvård, ge personlig rådgivning och service gällande behandlingar och produkter till våra kunder. Även salongsvård och försäljning är en viktig del i arbetet hos oss.
Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongen genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut omkring dig. Visa mindre

Fransstylist sökes

Ansök    Feb 18    Bella Derma AB    Stylist
Bella Derma är en väletablerad skönhetssalong i centrala Nybro som startade 2010. Vi erbjuder bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, fransförlängning, fotvård, lashlift, naglar och massage. Vi söker dig som brinner för yrket inom skönhetsbranschen och mötet med kunden. Vi ser att du är utåtriktad, inspirerande och tycker om att arbeta med försäljning. Du ska vara diplomerad fransstylist inom både singel och volym. Det är även en fördel om du... Visa mer
Bella Derma är en väletablerad skönhetssalong i centrala Nybro som startade 2010. Vi erbjuder bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, fransförlängning, fotvård, lashlift, naglar och massage.
Vi söker dig som brinner för yrket inom skönhetsbranschen och mötet med kunden. Vi ser att du är utåtriktad, inspirerande och tycker om att arbeta med försäljning.
Du ska vara diplomerad fransstylist inom både singel och volym. Det är även en fördel om du har andra kunskaper och utbildningar inom skönhetsbranschen.
I arbetsuppgifterna ingår att utföra behandlingar, ge personlig rådgivning och service gällande behandlingar och produkter till våra kunder. Även salongsvård och försäljning är en viktig del i arbetet hos oss.
Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongen genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut omkring dig. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut till Nybro och Emmaboda hälsocentraler

Vi erbjuder Medicinsk fotvård innebär att du arbetar med att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade problem. Som medicinsk fotterapeut i Primärvården behandlar du patienter med främst diabetes. Du ingår i diabetesteamet och har nära samarbete med diabetessköterska. Arbetet är självständigt och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att driva egen mottagning. Arbetssättet kräver även nära samarbete med andra professioner på hälsocentralen. Vi söker... Visa mer
Vi erbjuder
Medicinsk fotvård innebär att du arbetar med att förebygga, behandla och lindra fotrelaterade problem.

Som medicinsk fotterapeut i Primärvården behandlar du patienter med främst diabetes. Du ingår i diabetesteamet och har nära samarbete med diabetessköterska.

Arbetet är självständigt och de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att driva egen mottagning. Arbetssättet kräver även nära samarbete med andra professioner på hälsocentralen.

Vi söker
Vi söker dig som har fotterapeututbildning från yrkeshögskola med grundkompetens som undersköterska, podiaterutbildning eller kvalifikationer som bedöms som likvärdiga. Tidigare arbete som fotterapeut inom diabetesvård är meriterande.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, arbetar bra med andra människor och är serviceinriktad. Du tar initiativ till aktiviteter och uppnår resultat.

Vår arbetsplats
Tjänsten är delad mellan hälsocentralerna Nybro och Emmaboda. Nybro och Emmaboda hälsocentraler är två medelstora, trevliga och väl fungerande arbetsplatser med stort engagemang.

Både Nybro och Emmaboda har bra tågförbindelser med Kalmar, Växjö och Karlskrona.

Övriga yrkeskategorier på hälsocentralerna är distriktsläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster. Visa mindre

Frisör/Frisörska sökes

Ansök    Jan 19    Tamo Teli    Frisör
Hej, vi söker duktiga frisörer och frisörska till vår salong i Nybro,Vårat område växer och efterfrågan blir allt större Därför vill vi ge alla kunder chansen att bli omhändertagen hos oss. Vi söker dig med erfarenhet o redo för en förändring. En ledig stol värmer vi upp tills vi hittat den rätta! :) Hör gärna av dig så berättar vi mer. / Wazir Tamo Visa mer
Hej, vi söker duktiga frisörer och frisörska till vår salong i Nybro,Vårat område växer och efterfrågan blir allt större Därför vill vi ge alla kunder chansen att bli omhändertagen hos oss. Vi söker dig med erfarenhet o redo för en förändring. En ledig stol värmer vi upp tills vi hittat den rätta! :) Hör gärna av dig så berättar vi mer. / Wazir Tamo Visa mindre

Hudterapeut / Fransstylist

Ansök    Okt 17    Bella Derma AB    Hudterapeut
Bella Derma är en väletablerad skönhetssalong i centrala Nybro som startade 2010. Vi erbjuder bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, fransförlängning, fotvård, lashlift, naglar och spraytan. Vi söker dig som brinner för yrket inom skönhetsbranschen och mötet med kunden. Vi ser att du är utåtriktad, inspirerande och tycker om att arbeta med försäljning. Du bör vara auktoriserad hudterapeut och/ eller diplomerad fransstylist. Det är även en fö... Visa mer
Bella Derma är en väletablerad skönhetssalong i centrala Nybro som startade 2010. Vi erbjuder bland annat ansiktsbehandlingar, frans- och brynfärg, fransförlängning, fotvård, lashlift, naglar och spraytan. Vi söker dig som brinner för yrket inom skönhetsbranschen och mötet med kunden. Vi ser att du är utåtriktad, inspirerande och tycker om att arbeta med försäljning. Du bör vara auktoriserad hudterapeut och/ eller diplomerad fransstylist. Det är även en fördel om du har andra kunskaper och utbildningar inom skönhetsbranschen.
I arbetsuppgifterna ingår att utföra olika behandlingar inom skönhetsvård, ge personlig rådgivning och service gällande behandlingar och produkter till våra kunder. Även salongsvård och försäljning är en viktig del i arbetet hos oss.
Det är viktigt att du är självgående och kan sköta salongen genom att hålla ordning och se till att det ser snyggt ut omkring dig. Visa mindre

Intermezzo i Nybro söker frisör

Intermezzo Frisör & Shop är ett privatägt familjeföretag med idag cirka 60 året-runt anställda. Vi finns idag på 10 orter: Kalmar, Borgholm, Färjestaden, Lindsdal, Nybro, Mönsterås, Vimmerby, Hultsfred, Jönköping samt Linköping. --- Vi jobbar ständigt med att bli bättre inom yrket, via interna och externa utbildningar samt event både inom och utanför Sverige. Vi har en stark produktförsäljning och ett brett utbud. Kundflödet ökar succesivt och därför sö... Visa mer
Intermezzo Frisör & Shop är ett privatägt familjeföretag med idag cirka 60 året-runt anställda. Vi finns idag på 10 orter: Kalmar, Borgholm, Färjestaden, Lindsdal, Nybro, Mönsterås, Vimmerby, Hultsfred, Jönköping samt Linköping.

---

Vi jobbar ständigt med att bli bättre inom yrket, via interna och externa utbildningar samt event både inom och utanför Sverige.

Vi har en stark produktförsäljning och ett brett utbud. Kundflödet ökar succesivt och därför söker vi nu nya medarbetare.

Hos oss kan man jobba som frisör, salongsansvarig, regionansvarig mm. Möjligheterna blir fler och fler eftersom företaget går starkt framåt och har en långsiktig expansionsstrategi. För rätt person finns alltid utvecklingsmöjligheter inom företaget.

---

Vi söker nu en frisör i Nybro som har ett serviceinriktat tänk och ett brinnande intresse för frisörbranschen. En självklarhet för oss är att du är ordningsam och lyhörd. Vi brinner för en trivsam arbetsmiljö och gemenskap och hoppas att även du gör det.

Till denna tjänst är vi öppna för dina önskemål om anställning. Vi erbjuder dig halv- till heltid och tillträde till tjänsten är mellan april till augusti. Vi tillämpar en tillsvidaretjänst med provanställning. Lön enligt kollektivavtal. Vi välkomnar både trainee och dig med gesäll/mästarbrev. Visa mindre