Lediga jobb Nybrohår AB i Nybro

Se alla lediga jobb från Nybrohår AB i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

Frisör

Ansök    Nov 5    Nybrohår AB    Frisör
Frisör Vi behöver en eventuellt två skickliga frisörer på hel-eller deltid. Här arbetar vi tillsammans med kunden i fokus. Då arbetet bygger på kundkontakter kräver vi goda kunskaper i svenska. Du behöver kunna sedvanliga frisöruppgifter såsom klippning, färg, slingor och permanent. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som punktlighet och ansvarstagande. Det är viktigt att du är kreativ, serviceinriktad och är glad och trevlig. Hos oss är kunden i cen... Visa mer
Frisör
Vi behöver en eventuellt två skickliga frisörer på hel-eller deltid. Här arbetar vi tillsammans med kunden i fokus. Då arbetet bygger på kundkontakter kräver vi goda kunskaper i svenska.
Du behöver kunna sedvanliga frisöruppgifter såsom klippning, färg, slingor och permanent. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som punktlighet och ansvarstagande. Det är viktigt att du är kreativ, serviceinriktad och är glad och trevlig. Hos oss är kunden i centrum och får alltid vår fulla uppmärksamhet samt det lilla extra.
Nybrohår ligger centralt på Storgatan i Nybro nära buss och tågstation. Salongen är fräsch och nyrenoverad och möter kraven på god arbetsmiljö. Vi har en växande kundbas och behöver därför förstärkning för att möta kommande behov.
Vi erbjuder friskvårdspeng, olika kompetensutbildningar och kostnadsfria behandlingar till personal.
Välkommen med din ansökan. Det går bra att mejla eller ringa. Visa mindre