Lediga jobb Stena Metall AB i Nybro

Se alla lediga jobb från Stena Metall AB i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

Chaufför - Nybro

Ansök    Maj 2    Stena Metall AB    Distributionsförare
Vill du träffa våra kunder och hantera deras material och samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som Spolbilschaufför på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi dig som har ett gott kundbemötande, som gillar att arbeta självständigt och som är praktiskt lagd.   Vad erbjuder vi dig? Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av s... Visa mer
Vill du träffa våra kunder och hantera deras material och samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som Spolbilschaufför på Stena Recycling vara något för dig. Just nu söker vi dig som har ett gott kundbemötande, som gillar att arbeta självständigt och som är praktiskt lagd.  

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.

Din roll hos oss
I rollen som chaufför kommer du att dagligen träffa våra kunder, köra spolbil och agera spolbilstekniker. I din tjänst kör du dagsturer i Nybro med omnejd. Teamet består av transportledare och 12 chaufförskollegor.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra:


• Köra syror och lösningsmedel från kund till vårt FA Center eller slutkund
• Spola avlopp
• Följa körlistor och använda färdskrivaren enligt gällande regler
• Rapportera avvikelser avseende rutter
• Utföra skötsel och underhåll av fordon enligt gällande rutiner
• Medverka i det aktiva förbättringsarbetet gällande kvalitet, arbetsmiljö och säkerhet
• Medverka till en bra arbetsmiljö, god hälsa och ett gott arbetsklimat

Arbetstider är 07:00-16:00 måndag till fredag.

För att lyckas i rollen behöver du uppfylla följande kriterier:  


• C-körkort
• Viss datavana
• YKB
• Svenska i tal och skrift
• CE-körkort (meriterande)
• ADR-utbildning (meriterande)
• Truckkort (meriterande)

Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2023-05-28. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Robin Edin på tfn 010-445 7675

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1900 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!

#LI-NYBRO #LI-DNP

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Produktionsarbetare - Nybro

Trivs du med problemlösning och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som produktionsarbetare på Stena Recyclings anläggning för farligt avfall i Nybro vara något för dig. Just nu söker vi en självgående och ansvarstagande person som vill bli vår nya kollega!   Vad erbjuder vi dig?  Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kun... Visa mer
Trivs du med problemlösning och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som produktionsarbetare på Stena Recyclings anläggning för farligt avfall i Nybro vara något för dig. Just nu söker vi en självgående och ansvarstagande person som vill bli vår nya kollega!  

Vad erbjuder vi dig? 
Hos oss får du en trygg och rolig arbetsplats, full av kompetenta och hjälpsamma kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap. Din medarbetarresa börjar med en gedigen introduktionsutbildning, eftersom vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Vi satsar också mycket på kompetensutveckling inom exempelvis materialkunskap, ledarskap, digitala verktyg och annat av intresse. Eftersom vi är måna om dig, erbjuds du trygga och utvecklande förmåner, såsom kollektivavtal, försäkringar, friskvårdsbidrag, m.m.  

Din roll hos oss 
I rollen som produktionsarbetare kommer du att självständigt arbeta med att framföra truck för lossning och lastning, sortering, hantering och invägning av material. Du utför löpande underhåll, service och städning av våra maskiner enligt gällande rutiner. Viss kundkontakt förekommer. Teamet består av en övergripande ansvarig chef och 5 kolleger. Du ingår i ett gott gäng som ställer upp för varandra och du får bidra till ständig utveckling av anläggningen.

Exempel på arbetsuppgifter du kommer att utföra: 


• Lossa och lasta material
• Sortera, hantera och väga in material
• Löpande underhåll och service av maskiner

Vad bidrar du med?  
För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.  

Du behöver uppfylla följande kriterier för att lyckas i rollen:  


• B-körkort
• Arbetslivserfarenhet, gärna från lager/transportarbete
• Datavana
• Svenska i tal och skrift
• C/CE-körkort (meriterande)
• Truckutbildning (meriterande)
• ADR-utbildning (meriterande)

Vi ser fram emot din ansökan!  
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2023-01-27. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.  

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Robin Edin på tfn 010-445 7675.?? 

Om Stena Recycling  
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1850 engagerade medarbetare på 95 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.  

Varmt välkommen till en framtidsbransch – det börjar med dig!  

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Chaufför - Nybro

Ansök    Aug 22    Stena Metall AB    Distributionsförare
Till vårt team i Nybro söker vi nu en ny chaufför! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord.  Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder v... Visa mer
Till vårt team i Nybro söker vi nu en ny chaufför! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord.  Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden i ett bolag som gör skillnad – på riktigt?

Din roll hos oss
I rollen som chaufför får du en omväxlande vardag med spännande utmaningar. Hos oss är du vårt ansikte utåt då du besöker våra kunder och samarbetspartners. Som chaufför ansvarar för att hämta, transportera farligt avfall samt lösa problem med spolbil i rörledningssystem. Du utför transporter i Nybro, Kalmar och Växjö med omnejd och har ett nära samarbete med vår transportplanering och andra medarbetare på våra anläggningar. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av fordon samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Framtiden börjar med dig - kvalifikationer
Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är service-minded, tycker om att utvecklas och trivs bäst med att hjälpas åt för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt. För dig är det en självklarhet att alltid sätta säkerheten i första rummet. Du behöver ha C-körkort och giltigt YKB (Yrkesförarkompetensbevis) och ADR grund. Det är meriterande om du även har E-körkort och ADR tank, men det är inget krav

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och vilka resor de har gjort inom vårt bolag. Följ också gärna vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Vi ser fram emot din ansökan!
Urval sker löpande så ansök därför gärna med ditt CV redan idag eller senast 2022-09-30. Vänligen observera att vi på grund av GDPR endast tar emot ansökningar via ansökningsknappen. Eftersom vi vill säkerställa ett rättvist och fördomsfritt urvalsarbete önskar vi inget personligt brev, däremot att du svarar på våra inledande urvalsfrågor. Om du går vidare kommer du därefter att få ett mejl med en länk till våra rekryteringstester som på ett objektivt sätt hjälper oss att matcha rätt person till tjänsten. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess.

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Robin Edin på tfn 010-445 7675.

Om Stena Recycling
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runtom i landet, erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder, som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet, omtanke och ambition att i nära samarbete med våra partners driva utvecklingen i branschen.

#LI-NYBRO


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

CNC-operatörer Nybro

Stena Components söker CNC-operatörer Vill du utvecklas som CNC-operatör, jobba i fleroperationsmaskiner och ha ett omväxlande arbete? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker CNC-operatörer till vårt team i Nybro. Om tjänsten Som CNC-operatör bearbetar du produkten efter kundens behov vilket kan innebära enstaka detaljer eller serieproduktion. I arbetet ingår ritningsläsning och programmering. Arbetet innebär stor självständighet och eget ansvar samtidigt s... Visa mer
Stena Components söker CNC-operatörer

Vill du utvecklas som CNC-operatör, jobba i fleroperationsmaskiner och ha ett omväxlande arbete? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker CNC-operatörer till vårt team i Nybro.

Om tjänsten
Som CNC-operatör bearbetar du produkten efter kundens behov vilket kan innebära enstaka detaljer eller serieproduktion. I arbetet ingår ritningsläsning och programmering. Arbetet innebär stor självständighet och eget ansvar samtidigt som du ingår i ett team av medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, är nyfiken, har lätt för att samarbeta och motiveras av möjligheten att utvecklas i yrkesrollen. Du har ett metodiskt arbetssätt och du hanterar stressfyllda situationer med ett lugn.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har tidigare erfarenhet inom CNC-bearbetning alternativt har utbildning inom området. Du har en vana av ritningsläsning, mätteknik och att arbeta självständigt. Det är meriterande om du har flera års arbetslivserfarenhet av CNC bearbetning i fleroperationsmaskiner. Meriterande är även om du har truckkort.

Som person ser vi att du är flexibel då arbetet är omväxlande och utmanande. Vi ser att du är villig att utvecklas och lära dig nya saker och du förväntas även delta i arbetet med ständiga förbättringar och att hålla ordning och reda.

Vad kan vi erbjuda dig?
Stena Components erbjuder tillverkning av avancerade stålkomponenter till nordisk industri. Företaget levererar i alla faser från ämne till produkt och har hela processen från ritningar, avancerad bearbetning och efterbehandling med fokus på flexibilitet, kompetens och kapacitet.

Vi erbjuder en arbetsplats med stort fokus på säkerhet. Vi arbetar dagtid och tvåskift. Hos oss är teamet viktigt och medarbetare i blandade åldrar hjälper varandra och tar ansvar för varandras arbetsmiljö. Välkommen till en arbetsplats som präglas av gemenskap, respekt och arbetsglädje – våra kärnvärden är enkelt, tryggt och utvecklande.

Ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta Lars Hasselqvist, 010–445 33 22. Urvalsprocessen sker löpande så vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 21 februari, 2021.

För mer information besök gärna www.stenacomponents.se


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Chaufför Nybro

Stena Recycling i Nybrosöker en nyfiken och hjälpsam chaufför! Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder driva ut... Visa mer
Stena Recycling i Nybrosöker en nyfiken och hjälpsam chaufför!

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden i ett bolag som gör skillnad – på riktigt?

Din roll hos oss

Till vårt transportteam i region Sydost söker vi nu en ny chaufför med placering i Nybro! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord.  Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I rollen som chaufför får du en omväxlande vardag med spännande utmaningar. Hos oss är du vårt ansikte utåt då du besöker våra kunder och samarbetspartners. Som chaufför ansvarar du för att hämta och transportera farligt avfall samt lösa problem med spolbil i rörledningssystem. Du utför transporter i Nybro, Kalmar och Växjö med omnejd och har ett nära samarbete med vår transportplanering och andra medarbetare på våra anläggningar. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av fordon samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Framtiden börjar med dig - kvalifikationer

Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. I den här rollen behöver du som person vara service-minded, tycka om att utvecklas och trivas bäst med att hjälpas åt för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt. För dig är det en självklarhet att alltid sätta säkerheten i första rummet. Du behöver ha C-körkort och giltigt YKB (Yrkesförarkompetensbevis). Det är meriterande om du även har E-kortsbehörighet och ADR grund och tank, men det är inget krav

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och vilka resor de har gjort inom vårt bolag. Följ också gärna vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Kontakt och Ansökan


Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast 2021-10-31. Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på  www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Robin Edin på tfn 010-445 7675.

Rekryteringsprocessen

Du ansöker enkelt med ditt CV via knappen nedan, där du också direkt får svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra det bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, rättvist och fördomsfritt urvalsarbete. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Om Stena Recycling – Det börjar med dig

Med 1700 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar – när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Chaufför - Nybro

Stena Recycling i Nybro söker en nyfiken och hjälpsam chaufför! Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder driva u... Visa mer
Stena Recycling i Nybro söker en nyfiken och hjälpsam chaufför!

Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag där vi arbetar med och utvecklar cirkulära lösningar inom alla typer av verksamheter. Med ett långsiktigt perspektiv på människor och miljö erbjuder vi hållbara lösningar varje dag för såväl kunder som för samhället i stort. Vår företagskultur präglas av innovationskraft, nyfikenhet och ambition att i nära samarbete med våra kunder driva utvecklingen i branschen. Vill du vara med och skapa nya värden i ett bolag som gör skillnad – på riktigt?


Din roll hos oss
Till vårt team i Nybro söker vi nu en ny chaufför! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord.  Vi är ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där vi ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I rollen som chaufför får du en omväxlande vardag med spännande utmaningar. Hos oss är du vårt ansikte utåt då du besöker våra kunder och samarbetspartners. Som chaufför ansvarar för att hämta, transportera farligt avfall samt lösa problem med spolbil i rörledningssystem. Du utför transporter i Nybro, Kalmar och Växjö med omnejd och har ett nära samarbete med vår transportplanering och andra medarbetare på våra anläggningar. I tjänsten ingår också ett visst ansvar för förebyggande underhåll av fordon samt att rapportera fel och brister i material, produkter eller rutiner.

Framtiden börjar med dig - kvalifikationer
Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är service-minded, tycker om att utvecklas och trivs bäst med att hjälpas åt för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt. För dig är det en självklarhet att alltid sätta säkerheten i första rummet. Du behöver ha C-körkort och giltigt YKB (Yrkesförarkompetensbevis) och ADR grund. Det är meriterande om du även har E-körkort och ADR tank, men det är inget krav

För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö. På vår karriärportal kan du läsa mer om några av våra medarbetare och vilka resor de har gjort inom vårt bolag. Följ också gärna vår vardag på Instagram @lifeatstenarecycling.

Kontakt och Ansökan
Låter detta som ditt nästa jobb? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så ansök därför gärna redan idag eller senast 2022-05-31. Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller på  www.stenarecycling.se får du gärna höra av dig till rekryterande chef Robin Edin på tfn 010-445 7675.

Rekryteringsprocessen
Du ansöker enkelt med ditt CV via knappen nedan, där du också direkt får svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra det bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, rättvist och fördomsfritt urvalsarbete. Här kan du läsa mer om vår rekryteringsprocess. Vi tillämpar sex månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

Om Stena Recycling – Det börjar med dig
Med 1750 engagerade medarbetare på 90 orter runt om i landet vill vi ständigt tänja på gränserna för vad som är möjligt inom återvinning, hållbarhet och cirkulär ekonomi. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir viktigare varje dag och där säkerheten alltid sätts först. Hos oss kan du utvecklas i många riktningar – när våra medarbetare växer, växer vi som företag. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Transportledare Nybro

Ansök    Feb 5    Stena Metall AB    Transportledare
Är du vår nya Transportledare? Verksamheten där du kommer att jobba utgår från Nybro, där vi främst tar hand om industriellt avfall i form av farligt avfall och annat avfall med 13 stycken spol- sug-, tankfordon samt styckegodsbilar. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi erbjuder också spoltjänster av avlopp samt avloppsledningar. Vi är stolta över vår filial och vårt åkeri, som vi... Visa mer
Är du vår nya Transportledare?

Verksamheten där du kommer att jobba utgår från Nybro, där vi främst tar hand om industriellt avfall i form av farligt avfall och annat avfall med 13 stycken spol- sug-, tankfordon samt styckegodsbilar. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi erbjuder också spoltjänster av avlopp samt avloppsledningar.

Vi är stolta över vår filial och vårt åkeri, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad de är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din roll hos oss

Som Transportledare är din huvuduppgift att driva, planera och fördela det dagliga arbetet för dina medarbetare. Du leder genom att vara ärlig och öppen, sätta dina medarbetare i centrum och vara en lyhörd vägvisare. Till din hjälp använder du dig av daglig styrning och arbetar aktivt med ständiga förbättringar.

Vidare ansvarar du för att säkerställa bolagets transportbehov av hämtningar och tömningar hos våra kunder med hjälp av styckegodsbilar samt spol- och sugbilar. I din roll säkerställer du att vi optimerar våra rutter samt kvalitetssäkrar vårt arbete både ute på vägarna och hos våra kunder. Tillsammans med ditt team skapar du långsiktiga och hållbara arbetssätt, kundrelationer och resultat. Du ansvarar för säkerhetsarbetet och utvecklar en säker arbetsplats tillsammans med dina medarbetare och kollegor.

Efter 6 månader kommer du att ta över personalansvaret för ca 13 chaufförer. Du rapporterar till Produktionsledaren på filialen.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Du har:


• B-körkort
• Intresse för hållbar återvinning
• Erfarenhet av transportledning
• Erfarenhet av arbetsledning
• Erfarenhet av ADR
• C-kort (meriterande)
• Erfarenhet av säkerhets- och arbetsmiljöfrågor
• Erfarenhet av Lean-/förbättringsarbete (meriterande)
• Bakgrund inom liknande ledande roller inom transport och logistik (meriterande)

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Nybro.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-02-16. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Robin Edin tfn: 010-445 7675 eller filialchef Marcus Johansson, tfn: 010-445 8034. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Vi planerar att genomföra intervjuer under vecka 8-9.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Produktionsarbetare Nybro

Ansök    Feb 10    Stena Metall AB    Underhållsarbetare
Produktionsarbetare i Nybro Är du vår nya Produktionsarbetare? Anläggningen där du kommer att jobba ligger i Nybro där vi tar hand om brännbart avfall. Du blir en del av ett team på 2 kollegor. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i... Visa mer
Produktionsarbetare i Nybro

Är du vår nya Produktionsarbetare?

Anläggningen där du kommer att jobba ligger i Nybro där vi tar hand om brännbart avfall. Du blir en del av ett team på 2 kollegor. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen.

Vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Du kan känna dig varmt välkommen.

Som Produktionsarbetare är din huvuduppgift att framföra hjullastare. Du sköter mottagningskontroll av material och väger in inkommande avfall. Du utför löpande underhåll, service och städning av våra maskiner enligt gällande rutiner.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Du har:


• B-körkort
• Intresse för hållbar återvinning
• Intresse av att driva förändringsprocesser
• Erfarenhet av arbete inom produktion med ett ”lean”-inspirerat tänk
• Körkort för hjullastare
• Truckkort
• Heta arbeten (meriterande)
• Fallskydd, travers, arbetsplattform (meriterande)

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Nybro.

Välkommen med din ansökan
Sista ansökningsdag är 2020-02-21. Vid frågor kontakta rekryterande chef Jenny Ekelund, tfn: 010-445 7481. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.


På Stena Recycling börjar det med dig
Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram #lifeatstenarecycling

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Spolbilschaufför Nybro

Spolbilschaufför med placering Nybro  Är du vår nya Spolbilschaufför inom vår spolbilsverksamhet Nybro avdelning farligt avfall? Stena Recycling ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi är stolta över våra vår verksamhet, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad de är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Varmt välkommen till ett riktigt ... Visa mer
Spolbilschaufför med placering Nybro 

Är du vår nya Spolbilschaufför inom vår spolbilsverksamhet Nybro avdelning farligt avfall?

Stena Recycling ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi är stolta över våra vår verksamhet, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad de är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. Anläggningen i Nybro där vi främst tar hand om industriellt farligt avfall och erbjuder spolbilstjänster till alla tänkbara kunder. Det finns så många möjligheter och vi vill hela tiden bli ännu bättre. Därför söker vi en medarbetare till vårt team.

Team Nybro - Växjö - Kalmar
Att vara chaufför inom spolbilsverksamhet Nybro/Växjö/Kalmar avdelning farligt avfall är ett omväxlande jobb med ständiga utmaningar.  Vi är stolta över vår verksamhet, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, och där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Som chaufför ansvarar du för att hämta, transportera  farligt avfall samt lösa problem med spolbil i rörledningssystem . Du är en viktig spelare i att säkra att våra transporter går säkert till, men även för att du är vårt ansikte utåt mot våra kunder. Viktigast av allt är att du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Visst är det ett plus om du har kunskap inom återvinning. Likaså behöver du ha C-kort ( CE merit) och ADR. Det är viktigast att du är ansvarsfull och tycker att det är roligt att lösa problem, att du är en lagspelare som vill vara med och bidra, att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom olika områden. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Nybro .

Välkommen in med din ansökan. Senaste ansökningsdag är 2020-11-16. Vid frågor kontakta Robin Edin,  tfn: 010-445 76 75. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.


På Stena Recycling börjar det med dig
Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1600 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram @lifeatstenarecycling


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Produktionsledare Nybro

Är du vår nya Produktionsledare för vårt åkeri? Åkeriet där du kommer att jobba utgår från Nybro, där vi främst tar hand om industriellt avfall i form av farligt avfall och annat avfall med 11 stycken spol- sug-, och tankfordon. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi erbjuder också spoltjänster av avlopp samt avloppsledningar. Vi är stolta över vår verksamhet, som vi tillsammans har... Visa mer
Är du vår nya Produktionsledare för vårt åkeri?

Åkeriet där du kommer att jobba utgår från Nybro, där vi främst tar hand om industriellt avfall i form av farligt avfall och annat avfall med 11 stycken spol- sug-, och tankfordon. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi erbjuder också spoltjänster av avlopp samt avloppsledningar.

Vi är stolta över vår verksamhet, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din roll hos oss

Som Produktionsledare för vårt åkeri är din huvuduppgift att driva, planera och fördela det dagliga arbetet för dina medarbetare på ett affärsmässigt sätt. Du leder genom att vara ärlig och öppen, sätter dina medarbetare i centrum och är en lyhörd vägvisare. Till din hjälp använder du dig av daglig styrning och arbetar aktivt med ständiga förbättringar. Du samarbetar med en transportledare som leder och fördelar de dagliga körningarna för chaufförerna.

I din roll har du personal- och arbetsmiljöansvar för 14 medarbetare. Du följer upp nyckeltal och driver utveckling av din verksamhet tillsammans med Filialchefen. Du ansvarar för säkerhetsarbetet och utvecklar en säker arbetsplats tillsammans med dina medarbetare och kollegor.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Du har:


• B-körkort
• Intresse för hållbar återvinning
• Minst 3 års ledarerfarenhet med personalansvar
• Erfarenhet av säkerhets- och arbetsmiljöfrågor
• C-kort (meriterande)
• Erfarenhet av Lean-/förbättringsarbete (meriterande)
• Arbetslivserfarenhet från industri eller åkeri (meriterande)
• Bakgrund inom liknande ledande roller inom transport och logistik (meriterande)

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Nybro.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 2019-12-08. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Anders Lindqvist, tfn: 010-445 7501. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Vi planerar att genomföra första intervjuerna 12/12.

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram #lifeatstenarecycling

 


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Spolbilschaufför Nybro

Är du vår nya Spolbilchaufför? Anläggningen där du kommer att jobba ligger i Nybro, där vi främst tar hand om farligt avfall. I Nybro finns ett mellanlager och ett åkeri. Du blir en del av åkeri Nybro som består av ett team på 12 kollegor. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen. Vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där sä... Visa mer
Är du vår nya Spolbilchaufför?

Anläggningen där du kommer att jobba ligger i Nybro, där vi främst tar hand om farligt avfall. I Nybro finns ett mellanlager och ett åkeri. Du blir en del av åkeri Nybro som består av ett team på 12 kollegor. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning igen.

Vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din roll hos oss

Som Chaufför är din huvuduppgift att med slam-/spolbil hämta in farligt avfall, spola/slamsuga rörsystem och diverse saneringsuppdrag inom vår region som främst ligger i södra Småland och Blekinge. Du utför löpande dagligt underhåll, service och städning av våra lastbilar enligt gällande rutiner.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Du har:


• B-körkort
• CE-körkort
• ADR-stycke och tank
• Intresse för hållbar återvinning
• Gällande YKB

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Nybro.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-01-06. Vid frågor kontakta rekryterande chef kontakta Anders Karlsson tfn: 010-445 76 51. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll. Vi planerar att genomföra första intervjuer den 8/1 2020.

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram #lifeatstenarecycling


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Produktionsarbetare Nybro

DET BÖRJAR I NYBRO Är du vår nya Produktionsarbetare inom vår FA-verksamhet (Farligt avfall) i Nybro? Anläggningen i Nybro är en av Stenas nio FA-center i Sverige där vi främst tar hand om industriellt farligt avfall och erbjuder insamling av farligt avfall. Du blir en del av ett team på 5 kollegor. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material återvinns och kan komma till användning igen. Vi är stolta över vår anläggning,... Visa mer
DET BÖRJAR I NYBRO

Är du vår nya Produktionsarbetare inom vår FA-verksamhet (Farligt avfall) i Nybro?

Anläggningen i Nybro är en av Stenas nio FA-center i Sverige där vi främst tar hand om industriellt farligt avfall och erbjuder insamling av farligt avfall. Du blir en del av ett team på 5 kollegor. Vi ger uttjänta produkter nytt liv genom att se till att värdefulla material återvinns och kan komma till användning igen.

Vi är stolta över vår anläggning, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Din roll hos oss

Som Produktionsarbetare är din huvuduppgift att framföra truck för lossning/lastning, sortering, hantering och invägning av material. Du utför löpande underhåll, service och städning av våra maskiner enligt gällande rutiner.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Vi är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt. Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö.

Du har:


• B-körkort
• Intresse för hållbar återvinning
• Truckkort
• ADR-utbildning (meriterande)
• Erfarenhet av att framföra truck & hjullastare (meriterande)
• C/CE Körkort (meriterande)

Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom områden som intresserar dig. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Nybro.

Välkommen med din ansökan

Sista ansökningsdag är 2019-10-04. Vid frågor kontakta rekryterande chef Robin Edin, tfn: 010-445 7675. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.


På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och du bidrar med ditt eget driv, eftersom vi tror på att varje ny lösning och varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag. Det börjar med dig. Läs mer om oss på: https://www.stenarecycling.se/karriarportal och följ oss gärna på Instagram #lifeatstenarecycling


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Styckegodschaufför Nybro

Styckegodschaufför med placering Nybro DET BÖRJAR I NYBRO Är du vår nya Chaufför inom vår FA-verksamhet (Farligt avfall) i Nybro? På Nordens modernaste återvinningsföretag satsar vi stort på att alla ska bli del av vinnarlaget – miljön, våra kunder och vi själva. Jobbet är omväxlande och arbetsuppgifterna är meningsfulla. Möjligheterna till utveckling är stora och du blir en viktig spelare i vårt team. Nu satsar vi! Anläggningen i Nybro är en av 9 st... Visa mer
Styckegodschaufför med placering Nybro

DET BÖRJAR I NYBRO

Är du vår nya Chaufför inom vår FA-verksamhet (Farligt avfall) i Nybro? På Nordens modernaste återvinningsföretag satsar vi stort på att alla ska bli del av vinnarlaget – miljön, våra kunder och vi själva. Jobbet är omväxlande och arbetsuppgifterna är meningsfulla. Möjligheterna till utveckling är stora och du blir en viktig spelare i vårt team.

Nu satsar vi!

Anläggningen i Nybro är en av 9 stycken FA-center i Sverige där vi främst tar hand om industriellt farligt avfall och erbjuder insamling av farligt avfall/spolbilstjänster till alla tänkbara kunder. Vi ger uttjänt avfall nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning på nytt eller omhändertas på rätt sätt. Det finns så många möjligheter och vi vill hela tiden bli ännu bättre. Därför söker vi en medarbetare till vårt team.

Team Nybro

Att vara chaufför på vårt FA-center är ett omväxlande jobb med ständiga utmaningar. Vi är stolta över vår verksamhet, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, och där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet.

Som chaufför ansvarar du för att hämta och transportera farligt avfall samt lösa kundens problem med hjälp av dina medarbetare på FA-centret i Nybro. Du är en viktig spelare i att säkra att våra transporter går säkert till och du är också vårt ansikte utåt mot våra kunder. Viktigast av allt är att du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Det börjar med dig

Visst är det ett plus om du har kunskap inom återvinning. Likaså behöver du ha CE-kort och ADR. Vi värdesätter högt att du är ansvarsfull och tycker att det är roligt att lösa problem, att du är en lagspelare som vill vara med och bidra, att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas inom olika områden. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Nybro.

Välkommen in med din ansökan. Senaste ansökningsdag är 2019-09-30. Vid frågor kontakta Robin Edin, tfn: 010-445 76 75. Urval sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och gör bakgrundskontroll.

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare och en del av Stena Metallkoncernen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och bidrar med ditt eget driv. För vi tror på att varje ny lösning, varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Det börjar med dig.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Spolbilschaufför Nybro

DET BÖRJAR I NYBRO Är du en av våra två nya Chaufförer inom vår spolbilsverksamhet i Nybro inom avdelningen för farligt avfall? På Nordens modernaste återvinningsföretag satsar vi stort på att alla ska bli del av vinnarlaget – miljön, våra kunder och vi själva. Jobbet är omväxlande och arbetsuppgifterna är meningsfulla. Möjligheterna till utveckling är stora och du blir en viktig spelare i vårt team. Nu satsar vi! På anläggningen i Nybro fokuserar vi f... Visa mer
DET BÖRJAR I NYBRO

Är du en av våra två nya Chaufförer inom vår spolbilsverksamhet i Nybro inom avdelningen för farligt avfall? På Nordens modernaste återvinningsföretag satsar vi stort på att alla ska bli del av vinnarlaget – miljön, våra kunder och vi själva. Jobbet är omväxlande och arbetsuppgifterna är meningsfulla. Möjligheterna till utveckling är stora och du blir en viktig spelare i vårt team.

Nu satsar vi!

På anläggningen i Nybro fokuserar vi främst på att ta hand om industriellt farligt avfall och erbjuder spolbilstjänster till alla tänkbara kunder. Vi ger uttjänt avfall nytt liv genom att se till att värdefulla material kan komma till användning på nytt eller omhändertas på rätt sätt. Det finns så många möjligheter och vi vill hela tiden bli ännu bättre. Därför söker vi 2 medarbetare till vårt team med placering i Nybro och/eller Kalmar.

Team Nybro

Att vara chaufför inom spolbilsverksamhet i Nybro inom avdelningen för farligt avfall är ett omväxlande jobb med ständiga utmaningar. Vi är stolta över vår verksamhet, som vi tillsammans har varit med och byggt upp till vad den är idag, där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet.

Som chaufför ansvarar du för att hämta och transportera farligt avfall samt lösa problem med spolbil i rörledningssystem . Du är en viktig spelare i att säkra att våra transporter går säkert till, men du är också vårt ansikte utåt mot våra kunder. Viktigast av allt är att du kan känna dig varmt välkommen till ett riktigt bra gäng, som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Det börjar med dig

Visst är det ett plus om du har kunskap inom återvinning. Likaså behöver du ha C-kort (CE-kort är meriterande) och ADR. Det är viktigt att du är ansvarsfull och tycker att det är roligt att lösa problem, att du är en lagspelare som vill vara med och bidra samt att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas. Ta chansen att vara med om en spännande resa, som börjar här i Nybro/Kalmar.

Välkommen in med din ansökan. Senaste ansökningsdag är 2019-04-10. Vid frågor kontakta Anders Karlsson, tfn: 010-445 76 51. Urval sker löpande, varpå tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tjänsterna är tidsbegränsade från 2019-04-22 till 2019-09-14, men för rätt person finns mycket goda möjligheter till fortsatt anställning.

På Stena Recycling börjar det med dig

Vi är Sveriges ledande återvinningsföretag med 1650 engagerade medarbetare och en del av Stena Metallkoncernen. Att bli en del av Stena Recycling innebär att du får jobba i en bransch som blir allt viktigare. Eftersom vi är ett familjeägt företag har vi också ett längre perspektiv på människor, miljö och kunskap. Här kan du utvecklas i många riktningar. Vi stöttar dig längs vägen och bidrar med ditt eget driv. För vi tror på att varje ny lösning, varje individuell insats bidrar till en bättre framtid för kommande generationer. Tillsammans skapar vi en hållbar framtid. Det börjar med dig.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre