Lediga jobb Jobbet.se Sverige AB i Nybro

Se alla lediga jobb från Jobbet.se Sverige AB i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

Verkstadscoach

Är du den som kollegorna alltid vänder sig till för stöd och hjälp? I rollen som verkstadscoach leder du det dagliga arbetet i vår toppmoderna märkesverkstad. Om tjänsten Det är din uppgift att stötta våra servicetekniker i stort och smått - tillsammans säkerställer ni kundnöjdhet, lönsamhet och en effektiv verksamhet. Du kommer att genomföra coachmöten, medarbetarsamtal och se över teamets utbildningsbehov. Du tar även beslut om goodwill och reklamatione... Visa mer
Är du den som kollegorna alltid vänder sig till för stöd och hjälp? I rollen som verkstadscoach leder du det dagliga arbetet i vår toppmoderna märkesverkstad.
Om tjänsten
Det är din uppgift att stötta våra servicetekniker i stort och smått - tillsammans säkerställer ni kundnöjdhet, lönsamhet och en effektiv verksamhet. Du kommer att genomföra coachmöten, medarbetarsamtal och se över teamets utbildningsbehov. Du tar även beslut om goodwill och reklamationer. Du arbetar tätt tillsammans med platschefen för att ha ett närvarande och coachande ledarskap som stöttar och motiverar teamet på bästa sätt.
Dina kvalifikationer
Vi tror att du har ett par års erfarenhet inom branschen, är tekniskt intresserad samt har erfarenhet av kundbemötande. Viktigast är dock dina personliga egenskaper: vi vill att du känner dig trygg med att leda, coacha och motivera. B-körkort är ett krav
Om dig
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare. Du är öppen för förändringar och har förmågan att anpassa både dig själv och ditt team efter nya förutsättningar. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och förstår vikten i att få med dig hela teamet i det arbetet.
För mer information om tjänsten kontakta:
Sofi Östensson, verkstadschef / platschef, 0481-444 32.
Ted Danielsson, verkstadscoach, 0481-444 44
Nicklas Torstensson, facklig kontaktperson Unionen, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 18 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Nybro, provanställning kan tillämpas.
Krav
Erfarenhet inom fordonsbranschen
B-körkort

Meriterande
Tidigare erfarenhet av en coachade rollOm arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB
Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster. Visa mindre