Lediga jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Nybro

Se lediga jobb som Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Bilmekaniker

Nu söker vi en driven och noggrann bilmekaniker till vår nybyggda verkstad i Nybro. Vi är en skadeverkstad och allbilverkstad som är auktoriserade för Saab. Vi samarbetar med Bilxtra och Däckteam samt har avtal med alla försäkringsbolag. Vi söker dig som är serviceinriktad, engagerad och kommunikativ samt är ansvarsfull och ordningsam. Vi ser gärna att du är bred i din kunskap och har erfarenhet från yrket. När du arbetar hos oss utför du noggrant kundens ... Visa mer
Nu söker vi en driven och noggrann bilmekaniker till vår nybyggda verkstad i Nybro.
Vi är en skadeverkstad och allbilverkstad som är auktoriserade för Saab. Vi samarbetar med Bilxtra och Däckteam samt har avtal med alla försäkringsbolag.
Vi söker dig som är serviceinriktad, engagerad och kommunikativ samt är ansvarsfull och ordningsam. Vi ser gärna att du är bred i din kunskap och har erfarenhet från yrket. När du arbetar hos oss utför du noggrant kundens beställda arbete och sätter kunden i första hand samt har ett gott kundbemötande.
Hos oss får du arbeta med service, felsökningar, diagnos samt reparationer och däck.
Du är välkommen att skicka in CV med referenser samt personligt brev där du kort beskriver dina erfarenheter samt vad du jobbat med tidigare.
Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning med individuell lönesättning.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Besiktningstekniker till vår station i Nybro

Är du fordonsintresserad och söker ett socialt arbete med mycket kundkontakt? Vi söker nu engagerade och hjälpsamma besiktningstekniker till våra stationer. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och känner stolthet i att göra Sverige till en mer trafiksäker plats. När du arbetar som besiktningstekniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. ARBETSUPPGIFTER Du le... Visa mer
Är du fordonsintresserad och söker ett socialt arbete med mycket kundkontakt?
Vi söker nu engagerade och hjälpsamma besiktningstekniker till våra stationer. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och känner stolthet i att göra Sverige till en mer trafiksäker plats. När du arbetar som besiktningstekniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

ARBETSUPPGIFTER

Du levererar Besiktas tjänster på ett sätt som uppfyller eller överträffar våra kunders förväntningar vad gäller bemötande, kvalitet på arbetet och information/administration i samband med vår service. Som besiktningstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att besikta fordon, ta emot kunder och erbjuda våra tilläggstjänster på stationen. Du behöver inte ha erfarenhet av att besikta fordon sedan tidigare, även om det är meriterande, Besikta Bilprovning tillhandahåller den grundläggande utbildning du behöver för att certifieras och lyckas i tjänsten.
VEM ÄR DU?
Du förstår vikten av god kundservice och har erfarenhet av någon typ av arbete med direkt kundkontakt. För oss är det viktigt att du tycker om att ta hand om kunder, arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga samtidigt som du har modet att fatta egna beslut och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner. För att lyckas i jobbet behöver du vara serviceinriktad, noggrann, självständig och ha grundläggande datakunskaper för att kunna navigera dig i våra system och handböcker. Ditt främsta arbetsverktyg är en handdator, i vilken du registrerar hela besiktningen.

KVALIFIKATIONER

- God förmåga att uttala sig i såväl tal som skrift på svenska
- Avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande
- God fordonskunskap
- Data- och mobilvana
- B körkort (manuell)

MERITERANDE

- Arbetslivserfarenhet av sälj och/eller service
- Fordonsteknisk bakgrund
- Arbetslivserfarenhet från liknande bransch

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande, tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Arbetstid varierar över veckan och innefattar kvällar och helger samt arbete på andra stationer.

SÖKANDE
Vi ser gärna sökanden av olika åldrar, kön och etniska bakgrunder. Det är avgörande för oss är att du delar vår grundläggande värdering GAS - Glädje, ansvar och stolthet i arbetet med kollegor och i mötet mot våra kunder.

I över 50 år hade den statligt ägda Bilprovningen monopol på den svenska marknaden för bilbesiktning. När marknaden avreglerades 2010 steg Besikta Bilprovning in som en ny aktör inom bilprovningen med målsättningen att göra något annorlunda. Något nytt. Vi ville sätta en ny standard för bilprovning – och det behövdes. Besiktningarna hade inte utvecklats i samma takt som bilarna. Jämfört med förr ser dagens bilar mer ut som rullande datorer, och besiktningen måste anpassas därefter. Därför startade vi en bilprovning som inte bara gör det som lagen kräver, utan erbjuder något mer. Något som både är enklare och säkrare för dig och din familj. Resultatet blev Besikta Bilprovning. Visa mindre

Servicetekniker till toppmodern verkstad i Nybro

Vi söker dig med ett stort intresse för bilar som vill arbeta i en toppmodern märkesverkstad där du själv planerar din arbetsdag. Du kan vara nyutbildad eller ha några års erfarenhet. Det viktigaste är att du trivs i din yrkesroll och att du gillar mötet med kunder. Om tjänsten Som servicetekniker på Liljas arbetar du i en märkesverkstad med servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på personbilar från ledande varumärken som Vol... Visa mer
Vi söker dig med ett stort intresse för bilar som vill arbeta i en toppmodern märkesverkstad där du själv planerar din arbetsdag. Du kan vara nyutbildad eller ha några års erfarenhet. Det viktigaste är att du trivs i din yrkesroll och att du gillar mötet med kunder.
Om tjänsten
Som servicetekniker på Liljas arbetar du i en märkesverkstad med servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på personbilar från ledande varumärken som Volvo, Renault, Dacia, Isuzu och Segway.
Tjänsten innebär större frihet än vad branschen brukar erbjuda, kunden vänder sig nämligen direkt till dig för att boka in sin bil för service eller reparation. Detta innebär att du planerar din arbetsdag själv. Kontakt med kunder sker både via telefon, webbokningar och i personliga möten.
Du ingår i ett arbetsteam med en annan servicetekniker, tillsammans jobbar ni mot gemensamma mål och nöjda kunder. Självklart har du även stöd och support från andra kollegor i verkstaden.
På Liljas värdesätter vi våra medarbetare högt, därför finns det stora möjligheter till personlig utveckling inom den egna tjänsten eller i andra delar av företaget.
Dina kvalifikationer
Vi vill att du gillar att skruva med bilar, har ett stort tekniskt intresse och uppskattar kundkontakt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som bilmekaniker eller har 3-årig fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. B-körkort är ett krav.
Om dig
Du är effektiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är också nyfiken, positiv och vill bidra till en god stämning bland både kollegor och kunder.
På Liljas sätter vi alltid kunden i fokus, i rollen som servicetekniker måste du därför ha ett stort intresse för service och alltid prioritera kund.
Vill du arbeta i en nybyggd verkstad med duktiga kollegor är det här rätt jobb för dig!
Kontaktpersoner
För mer information om tjänsten kontakta:
Sofi Östensson, verkstadschef / platschef 0481-444 32.
Joakim Pettersson, facklig kontaktperson IFMetall, 0481-444 31.
Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 11 februari. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Nybro, provanställning kan tillämpas.
Krav
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet som bilmekaniker
Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande

Om arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB
Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster. Visa mindre

Lastbilsmekaniker Nybro

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar... Visa mer
Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.


Läs mer på www.finnvedenslast.se.
Vill du arbeta med det största och det bästa?

Nu söker vi en lastbilsmekaniker till vårt team i Nybro.

Vi behöver dig som är all-round och en utpräglad lagspelare, alltid med kund och kvalitet i fokus. I denna roll tar du huvudansvaret för vår smörjhall, men är också en resurs för andra vanligt förekommande verkstadsjobb.

Du är såklart en juste jobbarkompis, tillför positiv energi och har en lösningsorienterad approach till vardagens situationer. Vi ser till att vidareutbilda dig och du får möjligheten att arbeta med några av branschens mest teknikkunniga mekaniker. Ta chansen att tillhöra ett tryggt team med högt engagemang!

Skicka in din ansökan till Servicechef Hanna Johansson, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån, tfn: 0481-443 42.

Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår. Visa mindre

Bilmekaniker

Till vår verksamhet i centrala Nybro söker vi nu en bilmekaniker som är självgående/teamspelare med erfarenhet och utbildning. Personen vi söker bör ha kunskaper och utbildning är ett krav! Idag är vi ett team på 10 personer som arbetar på Serviceverkstad/Plåtskadeverkstad/Lackering och vi behöver vara fler för att kunna klara av det vi har som mål! Är du en bilmekaniker och vill anta utmaningen är du välkommen att kontakta oss på mail eller telefon! Öppe... Visa mer
Till vår verksamhet i centrala Nybro söker vi nu en bilmekaniker som är självgående/teamspelare med erfarenhet och utbildning. Personen vi söker bör ha kunskaper och utbildning är ett krav!
Idag är vi ett team på 10 personer som arbetar på Serviceverkstad/Plåtskadeverkstad/Lackering och vi behöver vara fler för att kunna klara av det vi har som mål!
Är du en bilmekaniker och vill anta utmaningen är du välkommen att kontakta oss på mail eller telefon!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bilmekaniker

Vill du vara med och utveckla vår nybyggda verkstad? Vi söker nu en driven och noggrann bilmekaniker till vår nybyggda verkstad i Nybro som vi kommer att flytta till inom kort. Vi är en skadeverkstad och allbilverkstad som är auktoriserade för Saab. Vi samarbetar med Bilxtra och Däckteam samt har avtal med alla försäkringsbolag. Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ, engagerad samt ansvarsfull och ordningsam. Vi ser gärna att du är bred i din k... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vår nybyggda verkstad?
Vi söker nu en driven och noggrann bilmekaniker till vår nybyggda verkstad i Nybro som vi kommer att flytta till inom kort.
Vi är en skadeverkstad och allbilverkstad som är auktoriserade för Saab. Vi samarbetar med Bilxtra och Däckteam samt har avtal med alla försäkringsbolag.
Vi söker dig som är tekniskt kunnig, kommunikativ, engagerad samt ansvarsfull och ordningsam. Vi ser gärna att du är bred i din kunskap och gärna har några års erfarenhet inom branschen. Du ska vara självgående i ditt arbete och ha god förståelse för hur arbetsuppgifter utförs i en verkstad samt ha god samarbetsförmåga. När du arbetar hos oss utför du noggrant kundens beställda arbete och sätter kunden i första hand samt har ett gott kundbemötande.
Hos oss kommer du att få arbeta med service, felsökningar, diagnos samt reparationer. Du kommer att ha möjlighet att specialisera dig och utvecklas i ditt arbete.
Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har kunskaper i engelska.
Du är välkommen att skicka in CV med referenser samt personligt brev där du kort beskriver dina erfarenheter samt vad du jobbat med.
Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning med individuell lönesättning.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilmekaniker sökes omgående till Nybro

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och f... Visa mer
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

• Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

• Dokumenterad relevant utbildning

• Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

• God administrativ förmåga och datorvana

• Goda kommunikativa egenskaper

• Ett gott kundbemötande

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet. Visa mindre

Personbilsmekaniker - Nybro - Mekanisk och dynamisk tjänst!

Om Företaget En idag mindre verkstad som arbetar med många olika märken och tar emot ärenden från både privata och företagskunder. Dom startade verkstaden för cirka tio år sedan och har idag mindre än tio anställda. Sedan starten har företaget vuxit från mindre till idag nybyggnation av större och modernare lokaler. Arbetsuppgifter Bilmekaniker - Du kommer att arbeta som bilmekaniker i heltäckande benämning. - Många olika bilmärken - Datoriserade syste... Visa mer
Om Företaget

En idag mindre verkstad som arbetar med många olika märken och tar emot ärenden från både privata och företagskunder. Dom startade verkstaden för cirka tio år sedan och har idag mindre än tio anställda. Sedan starten har företaget vuxit från mindre till idag nybyggnation av större och modernare lokaler.

Arbetsuppgifter

Bilmekaniker - Du kommer att arbeta som bilmekaniker i heltäckande benämning.

- Många olika bilmärken
- Datoriserade system

Personliga Egenskaper

Du som söker känner igen dig som en driven och ansvarstagande person som gärna sätter tänderna i arbetet först av alla. Du är social och trevlig och arbetar med ordning och reda runtomkring dig.

Krav

- Fordonsutbildning/likvärdig erfarenhet
- Datorkunnighet
- Lyftutbildning

Meriter

- Plåterfarenhet

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.)

Om oss

Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö, Karlskrona, Halmstad och Kristianstad.

Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger! Visa mindre

Bilmekaniker sökes omgående till Nybro

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och f... Visa mer
Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

• Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

• Dokumenterad relevant utbildning

• Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

• God administrativ förmåga och datorvana

• Goda kommunikativa egenskaper

• Ett gott kundbemötande

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull
och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att
svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för
behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår
policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet. Visa mindre

Servicetekniker till Nybro

Är du en duktig tekniker, är nyfiken och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör ? Du kan vara nyutbildad eller ha några års erfarenhet, det viktigaste är att du trivs i din yrkesroll, att du gillar att ge kunden bra service och motiveras av att ta ansvar. Vi har kollektivavtal för att ge dig en trygg anställning och vi vill ta hand om dig genom att erbjuda många fina personalförmåner i form av bl a friskvårdsbidrag, förmånliga rabatter på våra produkter ... Visa mer
Är du en duktig tekniker, är nyfiken och vill hålla en hög kvalitet i allt du gör ?
Du kan vara nyutbildad eller ha några års erfarenhet, det viktigaste är att du trivs i din yrkesroll, att du gillar att ge kunden bra service och motiveras av att ta ansvar.
Vi har kollektivavtal för att ge dig en trygg anställning och vi vill ta hand om dig genom att erbjuda många fina personalförmåner i form av bl a friskvårdsbidrag, förmånliga rabatter på våra produkter och tjänster, förmånspaket via Benify, personalaktiviteter, utbildningar, tillgång till företagshälsovård och mycket mer. Vi kan även erbjuda dig grupplivförsäkringar.
Om tjänsten
Du kommer att arbeta i en märkesverkstad där arbetet bl a består av att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på Volvo, Renault och Dacia personbilar. I tjänsten ingår kundkontakt både per telefon samt personliga möten. Du hanterar i princip alla delmoment från det att kunden bokar in verkstadsbesöket till kunden hämtar sin bil. Arbetet förutsätter att du har god datorvana samt administrativ förmåga.
Kvalifikationer
Vi vill att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som bilmekaniker/servicetekniker, är van vid kundkontakt samt har kunskap om felsökning. B-körkort är ett krav.
Personliga egenskaper
Du har ett stort bilintresse och har en god känsla för service. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och är van att söka information på egen hand. Du är effektiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är också lojal, nyfiken, positiv och vill bidra till en god stämning bland både kollegor och kunder.
Kontaktpersoner
För mer information om tjänsten kontakta servicechef Hussein Darwiche, 0481-444 01. 
Facklig kontaktperson är Joakim Pettersson, IFMetall, 0481-444 31.
 
Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter både inom ditt yrke men även om du vill utvecklas vidare inom företaget.


Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 8 januari 2020. Provanställning kan tillämpas. Visa mindre