Lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Nybro

Se lediga jobb som Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Verkstadscoach

Är du den som kollegorna alltid vänder sig till för stöd och hjälp? I rollen som verkstadscoach leder du det dagliga arbetet i vår toppmoderna märkesverkstad. Om tjänsten Det är din uppgift att stötta våra servicetekniker i stort och smått - tillsammans säkerställer ni kundnöjdhet, lönsamhet och en effektiv verksamhet. Du kommer att genomföra coachmöten, medarbetarsamtal och se över teamets utbildningsbehov. Du tar även beslut om goodwill och reklamatione... Visa mer
Är du den som kollegorna alltid vänder sig till för stöd och hjälp? I rollen som verkstadscoach leder du det dagliga arbetet i vår toppmoderna märkesverkstad.
Om tjänsten
Det är din uppgift att stötta våra servicetekniker i stort och smått - tillsammans säkerställer ni kundnöjdhet, lönsamhet och en effektiv verksamhet. Du kommer att genomföra coachmöten, medarbetarsamtal och se över teamets utbildningsbehov. Du tar även beslut om goodwill och reklamationer. Du arbetar tätt tillsammans med platschefen för att ha ett närvarande och coachande ledarskap som stöttar och motiverar teamet på bästa sätt.
Dina kvalifikationer
Vi tror att du har ett par års erfarenhet inom branschen, är tekniskt intresserad samt har erfarenhet av kundbemötande. Viktigast är dock dina personliga egenskaper: vi vill att du känner dig trygg med att leda, coacha och motivera. B-körkort är ett krav
Om dig
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare. Du är öppen för förändringar och har förmågan att anpassa både dig själv och ditt team efter nya förutsättningar. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och förstår vikten i att få med dig hela teamet i det arbetet.
För mer information om tjänsten kontakta:
Sofi Östensson, verkstadschef / platschef, 0481-444 32.
Ted Danielsson, verkstadscoach, 0481-444 44
Nicklas Torstensson, facklig kontaktperson Unionen, [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag är den 18 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Nybro, provanställning kan tillämpas.
Krav
Erfarenhet inom fordonsbranschen
B-körkort

Meriterande
Tidigare erfarenhet av en coachade rollOm arbetsgivaren - Liljas Personbilar AB
Liljas Personbilar AB är ett privatägt bolag som grundades 1928. Vi är ett modernt och framåtriktat företag som strävar efter att ständigt utvecklas. Liljas är återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC, Segway och bedriver även biluthyrning via varumärket Hertz. Företaget har verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro och, Tingsryd. Med hjälp av våra ca 260 st medarbetare omsätts årligen ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel och betaltjänster. Visa mindre

Mekaniker

Målerås Mekaniska söker dig som är erfaren mekaniker. kunskap inom mekanik, svets och bearbetning, samt läsa ritning. Visa mer
Målerås Mekaniska söker dig som är erfaren mekaniker. kunskap inom mekanik, svets och bearbetning, samt läsa ritning. Visa mindre

Verkstadsmekaniker Nybro kommunverkstad

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende me... Visa mer
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

Nybro kommuns vision är "Med trygghet, nyfikenhet och nytänkande bygger vi en ny bro till framtidens större Nybro."

Samhällsbyggnad ger förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Nybro kommun ska kunna leva ett gott liv.
Vi skapar planer för framtidens Nybro, tar hand om kommunens mark och lokalförsörjning, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar och bygger stadens trafikmiljö, tar hand om parker och grönområden, driver fritids- och idrottsanläggningar, ser till så att vi har en god bostadsmiljö, städar lokaler och lagar mat och mycket, mycket mer.
Vi ger också människor och företag råd och stöd för att kunna göra rätt och därför bedriver vi tillsyn i till exempel miljö-, livsmedels-, bygg- och trafikfrågor. Vi är ett team med blandade åldrar och olika erfarenheter.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar.

Nybro kommunverkstad är belägen på Joelsgatan 20. Verkstaden servar allt från personbilar till gräsklippare, röjsågar, lastbilar, grävmaskiner och lastmaskiner. Merparten av våra kommunala fordon och övrig mekanisk utrustning servas här och enheten består av två mekaniker och en reparatör.

Arbetet leds av arbetsgruppen själv där hela kedjan från bokning, reparation till återleverans av fordonet görs av dig som mekaniker. Arbetet är därför fritt, utmanande och varierande. Arbetsgruppen är liten vilken ger förutsättningar för god gemenskap, arbete under eget ansvar och möjlighet att påverka arbetsdagarna.

För att trivas hos oss behöver du vara tillmötesgående, lättsinnad och villig att lära nytt då mångsidig samt effektiv service är verkstadens starkaste sidor.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår reparation och service av personbilar, dock främst anläggningsfordon så som grävmaskiner samt lastmaskiner men också gräsklippare samt lastbilar. Du utför även kalibrering av alkolås och däcksskiften enligt säsong. Mindre eget underhåll av verkstadslokalen och dess tekniska utrustning, hämtning och lämning av fordon på skadeverkstad samt övriga sysslor vilka kan ses ligga under under kommunverkstadens ansvar ingår också.

KVALIFIKATIONER
Ett krav för tjänsten är yrkesutbildning inom fordonsservice. Du har skaffat dig minst 5 års erfarenhet från verkstadsarbete där reparationsarbeten med främst anläggningsfordon ingått. Du har även kunskaper om reparation och servicearbeten av personbilar. Felsökning med diagnosverktyg, reparationer av hydraulik- och elsystem är du väl bekant med. Du kan arbeta självständigt men är också en god lagspelare. Vidare är du som person flexibel, kreativ och tillmötesgående i arbetet. Datorvana från administrativa arbetsuppgifter krävs.

Meriterande är om du är certifierad högvoltstekniker samt innehar C-körkort.

Under vintermånaderna kan perioder med beredskap ingå var 6e vecka.

Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet.

Då annonseringen av denna tjänst sker under semestertid lämnas frågor med fördel via mail vilka läses sporadiskt. Urval av kandidater till tjänsten sker efter semesteravslut.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare. Visa mindre