Lediga jobb Börjes Logistik & Spedition AB i Nybro

Se alla lediga jobb från Börjes Logistik & Spedition AB i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

Vi söker en Säkerhetschef/ Säkerhetsskyddschef

Trivs du i en expansiv verksamhet med utmaningar och stor gemenskap? Då har vi tjänsten för dig. Börjes Logistik & Spedition Vi är ett familjeägt företag, grundat 1947, med huvudkontor i Nybro och en filial i Erfurt, Tyskland samt i Drammen, Norge. Våra kunder är myndigheter, industri- och handelsföretag med verksamhet i Norden och övriga Europa. Med egna fordon, fasta underleverantörer och ett väletablerat nätverk har vi både organisationen och resursern... Visa mer
Trivs du i en expansiv verksamhet med utmaningar och stor gemenskap? Då har vi tjänsten för dig.
Börjes Logistik & Spedition
Vi är ett familjeägt företag, grundat 1947, med huvudkontor i Nybro och en filial i Erfurt, Tyskland samt i Drammen, Norge. Våra kunder är myndigheter, industri- och handelsföretag med verksamhet i Norden och övriga Europa. Med egna fordon, fasta underleverantörer och ett väletablerat nätverk har vi både organisationen och resurserna för komplicerade transportuppdrag och helhetslösningar. Tillsammans med våra dotterbolag Börjes Speciallogistik AB, Emotion Logistics AB och Börjes Miljötransporter AB är vi en komplett logistikpartner. Vi är idag kring 250 anställda med en omsättning på ca 700 MSEK.
Rollen
Som Säkerhetschef inom vårt affärsområde för säkerhetstransporter arbetar du med att leda, utveckla och utbilda företagets personal i transportskydd och säkerhetsskydd. I rollen ansvarar du även för personalsäkerhet inom företaget och stödjer personalen vid framtagning av transportplaner, hotbildsbedömningar och säkerhetsanalyser. Du kommer att arbeta med både företagets egen personal och tillsammans med företagets kunder och beställare. Du är drivande i säkerhetsfrågor och utvecklar företaget framåt i säkerhetsarbetet.
Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av säkerhetsarbete och arbete med säkerhetsskydd. Har du dessutom erfarenhet av arbete med IT-säkerhet är det meriterande. Du som person är noggrann, analytisk, engagerad och trivs med att skapa och utveckla rutiner, instruktioner och utbildningar efter lagar, regler och kravbilder. Du är en social och pedagogisk person som trivs att jobba med människor. Rollen innebär både självständigt arbete och arbete tillsammans med företagets personal och kunder. Som person är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och kan du dessutom tyska är det en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras innan anställning. Anställningen förutsätter en godkänd säkerhetsprövning. Svenskt medborgarskap krävs.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett familjärt, internationellt och entreprenörsdrivet företag som är expansivt och ligger i framkant på många områden. Du få uppleva stor gemenskap tillsammans med professionella kollegor som levererar högt engagemang, professionalitet, ansvarstagande och arbetsglädje. Placeringsort är flexibel och efter överenskommelse. Tjänsten är heltid, måndag till fredag och tills vidare. Visa mindre

Vi söker en Ekonomiassistent/Administratör

Om företaget Vill du arbeta tillsammans med oss? Vi är ett familjärt, internationellt och entreprenörsdrivet företag som levererar kvalitativa logistiktjänster i Europa. Vi är ett familjeföretag i andra generationen, grundat 1947. Även om vi idag är ett väsentligt större och modernare företag så lever vår servicefilosofi vidare. Våra kunder ska alltid uppleva oss som ett personligt och familjärt företag med stort engagemang och kunnande. Om rollen Vår meda... Visa mer
Om företaget
Vill du arbeta tillsammans med oss? Vi är ett familjärt, internationellt och entreprenörsdrivet företag som levererar kvalitativa logistiktjänster i Europa. Vi är ett familjeföretag i andra generationen, grundat 1947. Även om vi idag är ett väsentligt större och modernare företag så lever vår servicefilosofi vidare. Våra kunder ska alltid uppleva oss som ett personligt och familjärt företag med stort engagemang och kunnande.
Om rollen
Vår medarbetare i vårt team på Servicecenter är mammaledig och vi behöver en tillfällig ersättare under föräldraledigheten.
Vi söker dig som har en hög service och teamkänsla, merit om du har arbetat några år med administration och har grundläggande kunskaper inom ekonomi. Vi sätter stort värde på ditt höga engagemang, arbetsglädje och den omtanke vi tror du kan bidra med. Du behöver tycka det är kul och har lätt för att lära dig nya uppgifter.
För att passa in i vårt team och i denna roll behöver du vara flexibel och gilla att arbeta i en dynamisk och prestigelös miljö. Du får saker gjorda och står för struktur, ordning och reda. Tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och levererar i tid med kvalitet. Du gillar att jobba brett med många olika uppgifter, stora som små och tycker det är fantastiskt roligt att få möjligheten att leverera hög service både till våra kunder och internt som stöd till övriga i vår organisation.
Du kommer huvudsakligen arbeta med:
Hantering av leverantörsfakturor
Löpande redovisning
Andra administrativa uppgifter
Vi arbetar i Visma Business, Readsoft och Medius Flow.Vi rekommenderar att du skickar in ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Planerad start av tjänst: Omgående och vikariatet löper tom 1 november 2022
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare

Emotion Logistics söker nu en till lagerarbetare till vårt lager i Nybro. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av hantering av inleveranser, orderplock, packning och truckkörning. Vi arbetar med flera olika kunduppdrag och därmed olika produktsegment. Gemensamt är att våra kunder ställer höga krav på service och kvalitet. Som vår kunds förlängda arm till deras kunder, är det vi som har förtroendet att skapa köpupplevelsen. Du passar bäst in i vårt ... Visa mer
Emotion Logistics söker nu en till lagerarbetare till vårt lager i Nybro.
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av hantering av inleveranser, orderplock, packning och truckkörning. Vi arbetar med flera olika kunduppdrag och därmed olika produktsegment. Gemensamt är att våra kunder ställer höga krav på service och kvalitet. Som vår kunds förlängda arm till deras kunder, är det vi som har förtroendet att skapa köpupplevelsen.
Du passar bäst in i vårt engagerade gäng om du har ett prestigelöst förhållningssätt, är effektiv, ordningsam och tillför glädje och energi. Vidare är du en lagspelare och kan snabbt anpassa dig till varierade arbetsuppgifter och prioriteringar under arbetsdagen.
Som lagerarbetare är det viktigt att vara serviceminded och att vara i god fysisk form. Att klara frekventa och ibland tyngre lyft är en stor fördel.
Arbetet är heltid och arbetstiden förlagd till dagtid, måndag till fredag.
Erfarenhet av lagerarbete och truckkort är meriterande men inte ett krav.
Vi söker en ny medarbetare omgående och urvalet sker löpande. Välkommen att skicka in din ansökan till: [email protected] Visa mindre

Heart Management Chef

Våra medarbetare är det viktigaste vi har och nu behöver vi en Heart Management Chef som vill vara med på resan mot vårt mål, att vara det attraktivaste transport och logistikföretaget i Europa! Inriktning - arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta med att ge råd och coacha i alla HR relaterade frågor i respektive bolag. I din roll kommer du att bidra både genom att utforma och driva verksamheternas långsiktiga utveckling samtidigt som du är chefern... Visa mer
Våra medarbetare är det viktigaste vi har och nu behöver vi en Heart Management Chef som vill vara med på resan mot vårt mål, att vara det attraktivaste transport och logistikföretaget i Europa!
Inriktning - arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med att ge råd och coacha i alla HR relaterade frågor i respektive bolag. I din roll kommer du att bidra både genom att utforma och driva verksamheternas långsiktiga utveckling samtidigt som du är chefernas partner i HR-relaterade frågor kring bl.a. arbetsrätt, arbetsmiljö, rehabilitering, lönesättning och ledarskap. Du är operativt stöd till chefer parallellt med att självständigt driva HR-processer och HR-relaterade frågor i verksamheten och du har ett nära samarbete med VD. Ditt arbetssätt är proaktivt och du har ett möjlighetsorienterat förhållningssätt och förmåga att på ett pedagogiskt sätt koppla HR-arbetet till affärsnyttan.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Chefs- och ledarskapsfrågor
Stötta chefer i verksamhetsnära frågor så som rehabilitering, rekrytering och medarbetarärenden
Leda projekt och förändringsarbete för att säkerställa att affärsmål uppnås.
Arbetsrätts- och arbetsmiljöfrågor, leda vårt systematiska arbetsmiljöarbete
Facklig samverkan och förhandlingar

Arbetet innebär en stor portion av eget ansvar att tillsammans med cheferna och övriga kollegor utforma det arbetssätt som ger mesta möjliga affärsnytta.
Vi finns idag verksamma i Nybro, Jönköping, Varberg och Erfurt (DE). Vårt säte är i Nybro och det kommer också att vara din placeringsort. Det förekommer en del resor till våra övriga verksamheter.
Vi söker dig som...
Är genuint intresserad av människor och via din nyfikenhet har du lätt för att skapa relationer och bygga långsiktigt förtroende. Du har en förmåga att se helhetsperspektivet i sakfrågor och kan därmed balansera både det taktiska och operativa tänket för att nå mesta möjliga effekt. Då rollens innehåll till stor del formas av dina egna initiativ, din förmåga att driva aktiviteter och att jobba mot uppsatta mål söker vi efter en person som är självgående och orädd!
KRAV:
Erfarenhet som HR-chef eller liknande befattning
Högskoleexamen inom HR/Personal eller motsvarande

Till sist vill vi avsluta att nämna att detta kan vara drömjobbet för dig om du värderar:
Att arbeta med kollegor som är otroligt engagerade och är stolta över sitt arbete, detta visar även våra medarbetarundersökningar.
Att vår positiva attityd och personligheter hos våra medarbetare är det som gör oss framgångsrika
Att få utvecklas, utmanas och göra skillnad
Att få vara med på en spännande tillväxtresa med ossOm oss
Vi är en framgångsrik Europatransportör med huvudkontor i Nybro och en tysk filial i Erfurt. Vi är i ständig tillväxt och har för dagen 210 anställda och omsätter tillsammans med våra dotterbolag Emotion Logistics AB (3PL), Börjes Miljötransporter AB och Börjes Speciallogistik AB, ca 500 MSEK.
Som fristående aktör är vi fria att skapa den transport- och logistiklösning som är bäst för varje enskild kund. Vi styr själva våra uppdrag med egen trafikledning från Nybro & Erfurt. Vår unika styrka är våra engagerade och ansvarstagande medarbetare. Vi är en av Europas största transportör av farligt gods ADR klass 1 som är en stor del av vår verksamhet. Vi har tillsammans med våra dotterbolag ett starkt erbjudande och står väl rustade inför en spännande framtid i en växande bransch. Visa mindre

Börjes Logistik & Spedition söker en Redovisningsekonom - Vikariat

Om företaget Vill du arbeta tillsammans med oss? Vi är ett familjärt, internationellt och entreprenörsdrivet företag som levererar kvalitativa logistiktjänster i Europa. Vi är ett familjeföretag i andra generationen, grundat 1947. Även om vi idag är ett väsentligt större och modernare företag så lever vår servicefilosofi vidare. Våra kunder ska alltid uppleva oss som ett personligt och familjärt företag med stort engagemang och kunnande. Om rollen Vår Redo... Visa mer
Om företaget
Vill du arbeta tillsammans med oss? Vi är ett familjärt, internationellt och entreprenörsdrivet företag som levererar kvalitativa logistiktjänster i Europa. Vi är ett familjeföretag i andra generationen, grundat 1947. Även om vi idag är ett väsentligt större och modernare företag så lever vår servicefilosofi vidare. Våra kunder ska alltid uppleva oss som ett personligt och familjärt företag med stort engagemang och kunnande.
Om rollen
Vår Redovisningsekonom i vårt team på Servicecenter skall bli mamma till våren och vi behöver en tillfällig ersättare under föräldraledigheten.
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning i botten och arbetat några år med nedan. Vi sätter stort värde på ditt höga engagemang, arbetsglädje och den omtanke vi tror du kan bidra med.
För att passa in i vårt team och i denna roll behöver du vara flexibel och gilla att arbeta i en dynamisk och prestigelös miljö. Du får saker gjorda och står för struktur, ordning och reda. Tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och levererar i tid med kvalitet. Du gillar att jobba brett med många olika uppgifter, stora som små och tycker det är fantastiskt roligt att få möjligheten att leverera hög service både till våra kunder och internt som stöd till övriga i vår organisation.
Du kommer huvudsakligen arbeta med:
Löpande bokföring
Kund - och leverantörsreskontra
Avstämningar
Momsredovisningar
Framtagning av underlag för ekonomichefVi rekommenderar att du skickar in ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Planerad start av tjänst: 20210503
Välkommen med din ansökan! Visa mindre