Lediga jobb som Betongarbetare i Nybro

Se lediga jobb som Betongarbetare i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Nybro Cementgjuteri söker betongarbetare

Ansök    Maj 22    NearYou Sverige AB    Betongarbetare
Om företaget Sprungen ur den småländska entreprenörsandan står AB Nybro Cementgjuteri för en kostnadsmedveten, noggrann och högkvalitativ produktion av betongelement där gediget hantverkskunnande är i samspel med modern teknologi. En stor anledning till vår framgång är att endast medarbetare verksamma i företaget kan vara delägare. Detta resulterar i en unik och lokal ägarstruktur som ger korta beslutsvägar, inblick, engagemang och små kostnader, vilket m... Visa mer
Om företaget
Sprungen ur den småländska entreprenörsandan står AB Nybro Cementgjuteri för en kostnadsmedveten, noggrann och högkvalitativ produktion av betongelement där gediget hantverkskunnande är i samspel med modern teknologi.

En stor anledning till vår framgång är att endast medarbetare verksamma i företaget kan vara delägare. Detta resulterar i en unik och lokal ägarstruktur som ger korta beslutsvägar, inblick, engagemang och små kostnader, vilket möjliggör konkurrenskraftiga priser. God personalvård har genererat en låg personalomsättning och kontinuitet i produktionen där kunskap överförs mellan generationer.

Läs gärna mer om oss på https://nybrocement.se/


Tjänstebeskrivning
Nu söker Nybro Cementgjuteri betongarbetare till deras fabrik i Nybro.

I din roll som betongarbetare kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongväggar.
Arbetet utförs i mindre team och en del arbetsmoment är fysiskt tunga.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Du blir anställd av oss på NearYou och uthyrd till Nybro Cementgjuteri.
Arbetet är förlagt till vardagar dagtid.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som betongarbetare ser vi att du har praktisk erfarenhet, med fördel inom bygg och erfarenhet av ritningsläsning.
Du är allmänt händig och är inte rädd för att hugga i när det behövs.

Du har en god samarbetsförmåga och har inga problem med att hjälpa och stötta kollegor vid behov. Du är noggrann, ansvarstagande och värderar en god arbetsprestation.

Har du tidigare erfarenhet från betongindustrin är det meriterande.
Har du truck och traverskort är det också meriterande.

Vidare krävs det att du har god förmåga att ta till dig instruktioner på svenska muntligt och i skriftlig form.

B körkort är ett krav.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson 072-5800499 eller [email protected].

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast eller senast 16 juni 2024.
Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går.
Helt naturligt, tycker vi.Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre