Lediga jobb NearYou Sverige AB i Nybro

Se alla lediga jobb från NearYou Sverige AB i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

Nybro Cementgjuteri söker betongarbetare

Ansök    Maj 22    NearYou Sverige AB    Betongarbetare
Om företaget Sprungen ur den småländska entreprenörsandan står AB Nybro Cementgjuteri för en kostnadsmedveten, noggrann och högkvalitativ produktion av betongelement där gediget hantverkskunnande är i samspel med modern teknologi. En stor anledning till vår framgång är att endast medarbetare verksamma i företaget kan vara delägare. Detta resulterar i en unik och lokal ägarstruktur som ger korta beslutsvägar, inblick, engagemang och små kostnader, vilket m... Visa mer
Om företaget
Sprungen ur den småländska entreprenörsandan står AB Nybro Cementgjuteri för en kostnadsmedveten, noggrann och högkvalitativ produktion av betongelement där gediget hantverkskunnande är i samspel med modern teknologi.

En stor anledning till vår framgång är att endast medarbetare verksamma i företaget kan vara delägare. Detta resulterar i en unik och lokal ägarstruktur som ger korta beslutsvägar, inblick, engagemang och små kostnader, vilket möjliggör konkurrenskraftiga priser. God personalvård har genererat en låg personalomsättning och kontinuitet i produktionen där kunskap överförs mellan generationer.

Läs gärna mer om oss på https://nybrocement.se/


Tjänstebeskrivning
Nu söker Nybro Cementgjuteri betongarbetare till deras fabrik i Nybro.

I din roll som betongarbetare kommer du utifrån ritning att arbeta med formsättning, armering och gjutning av betongväggar.
Arbetet utförs i mindre team och en del arbetsmoment är fysiskt tunga.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Du blir anställd av oss på NearYou och uthyrd till Nybro Cementgjuteri.
Arbetet är förlagt till vardagar dagtid.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som betongarbetare ser vi att du har praktisk erfarenhet, med fördel inom bygg och erfarenhet av ritningsläsning.
Du är allmänt händig och är inte rädd för att hugga i när det behövs.

Du har en god samarbetsförmåga och har inga problem med att hjälpa och stötta kollegor vid behov. Du är noggrann, ansvarstagande och värderar en god arbetsprestation.

Har du tidigare erfarenhet från betongindustrin är det meriterande.
Har du truck och traverskort är det också meriterande.

Vidare krävs det att du har god förmåga att ta till dig instruktioner på svenska muntligt och i skriftlig form.

B körkort är ett krav.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Anna Svensson 072-5800499 eller [email protected].

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se snarast eller senast 16 juni 2024.
Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går.
Helt naturligt, tycker vi.Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Produktionsplanerare/beredare till Bendinggroup i Nybro

Om företaget Erfaren produktionsplanerare/produktionsberedare sökes till Bendinggroup! Du kommer att vara spindeln i nätet och ha en central roll i vår produktion och sälj. Planera och bereda produktionen tillsammans med våra produktionsledare och driva optimal produktionsplanering. Bendinggroup AB är ett framstående möbeltillverkare specialiserad på formpressat faner, stål och tråd. Efter att ha startat vår resa 1952 har vi kontinuerligt strävat efter ... Visa mer
Om företaget

Erfaren produktionsplanerare/produktionsberedare sökes till Bendinggroup! Du kommer att vara spindeln i nätet och ha en central roll i vår produktion och sälj. Planera och bereda produktionen tillsammans med våra produktionsledare och driva optimal produktionsplanering.

Bendinggroup AB är ett framstående möbeltillverkare specialiserad på formpressat faner, stål och tråd.
Efter att ha startat vår resa 1952 har vi kontinuerligt strävat efter att vara marknadsledande och skapa högkvalitativa produkter. Idag finns vår tillverkning på 2 orter Nybro och Orsjö. Vi är stolta över våra skickliga hantverkare och den höga tekniknivån som tillsammans möjliggör produktion av premiumprodukter för globala designmärken. Ägda av Midaq sedan 2022 och med en spännande expansion i Nybro på horisonten, är vi redo att välkomna en produktionsplanerare i vårt dedikerade team.

Välkommen till Bendinggroup!


Tjänstebeskrivning
Som produktionsplanerare/produktionsberedare hos Bendinggroup kommer du att spela en avgörande roll i vår Supply-grupp. Vi söker nu en engagerad, självgående och ansvarstagande individ som vill vara med och bidra till vår fortsatta framgång.

I rollen som produktionsplanerare/produktionsberedare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta att planera och bereda produktionen i nära samarbete med teamledarna, arbetsledare och Fabrikschef. Du kommer att vara den som driver den dagliga planeringen och säkerställer att produktionen sker enligt överenskomna tidsramar och kalkyl. Det är även ditt ansvar att ge leveransbesked till försäljningsavdelningen och hålla dem uppdaterade om eventuella avvikelser eller förändringar i produktionen.

Du kommer att ha regelbunden kontakt med våra underleverantörer för att trygga våra leveranser och att hålla alla berörda parter väl informerade om eventuella förändringar eller utmaningar i produktionen. Du kommer också att vara delaktig i att utveckla och förbättra arbetssätt och processer i vårt affärssystem Monitor för att säkerställa effektivitet och kvalitet i vårt arbete.

Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet inom produktionsplanering eller liknande befattningar, samt kunskaper inom affärssystem och IT-verktyg. Det är bra om du har erfarenhet av att arbeta inom tillverkningsindustrin.

Vill du vara en del av ett dynamiskt team där du får möjlighet att utvecklas och bidra till framgångsrika produktioner är detta rätt jobb för dig.

Du rapporterar direkt till fabrikschefen.

Besök vår hemsida www.bendinggroup.se för mer information om oss.

Vi ser fram emot att höra från dig!Kvalifikationer

Vi söker nu efter en erfaren produktionsplanerare och beredare inom tillverkningsindustrin. Vi letar efter dig som har kunskap och erfarenhet av att arbeta med affärssystemet Monitor och Officepaketet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att hantera olika affärssystem samt att arbeta med kunder, samarbetspartners och underleverantörer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva en effektiv produktionsplanering i nära samarbete med arbetsledare och teamledare. Du kommer att ha en central roll i att säkerställa en smidig och effektiv produktion genom att planera och följa upp produktionen samt samordna resurser och materielbehov.

Som produktionsplanerare och beredare hos oss kommer du att vara en viktig länk mellan olika avdelningar och vara delaktig i att optimera processer och arbetssätt. Du kommer även att ha ansvar för att säkerställa att material och resurser är tillgängliga i rätt tid samt att hantera eventuella avvikelser och förändringar i produktionen.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och har god analytisk förmåga. Du är van vid att arbeta självständigt och kan fatta beslut utifrån givna ramar. Du har även förmågan att kommunicera och samarbeta väl med olika intressenter, både internt och externt.


Låter det intressant?
Samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du frågor, tveka inte att ringa eller mejla rekryteringskonsult: [email protected] eller telefonnummer: 0766776873. Din ansökan skickar du in via Nearyou hemsida, www.nearyou.se snarast, dock senast söndagen 14 April . I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.
Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre