Lediga jobb som Reklamationshandläggare i Nybro

Se lediga jobb som Reklamationshandläggare i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Teknisk support mot eftermarknad

Nordic Quality Design AB söker en erfaren person som har goda kunskaper inom parkettgolv. Rollen kommer vara varierande med ett huvudsakligt ansvar mot eftermarknad, vilket innebär daglig support mot återförsäljare och slutkonsumenter. Vi söker en person som har erfarenhet av att lägga parkettgolv och som gärna har teknisk kunskap om produkten. Allmän teknisk datorkunskap inom Microsoft Office (Excel, Word, Outlook) är ett krav. Till rollen kommer även ... Visa mer
Nordic Quality Design AB söker en erfaren person som har goda kunskaper inom parkettgolv.
Rollen kommer vara varierande med ett huvudsakligt ansvar mot eftermarknad, vilket innebär daglig support mot återförsäljare och slutkonsumenter.
Vi söker en person som har erfarenhet av att lägga parkettgolv och som gärna har teknisk kunskap om produkten.
Allmän teknisk datorkunskap inom Microsoft Office (Excel, Word, Outlook) är ett krav.
Till rollen kommer även uppgifter som återförsäljarbesök, produktutbildningar, eventrepresentant, leveransmottagningar, provutskick, byggnation av butiksutställningar mm.
Vi söker en driven och mångkunnig person som inte är rädd för nya utmaningar.
Utgångspunkt Nybro.
Nordic Quality Design AB är ett av de ledande företagen i Sverige inom designade parkettgolv och akustikväggar. Vi har ingen egen tillverkning utan äger varumärkena NQD Floors och Smartwall. Produktionen är i externa fabriker som vi har nära relation till. Vi finns idag på ca 250st återförsäljare i Sverige och Norge, exempelvis Bauhaus, K-rauta (Kesko), Bygghemma, Colorama mfl.
Vi växer och planerar nya produktlanseringar närmsta tiden vilket gör att behovet blir större att växa organisatoriskt.
Vi är en liten organisation som är väldigt måna om att hitta rätt person för uppdraget. Visa mindre