Lediga jobb som Receptionist, telefonist i Nybro

Se lediga jobb som Receptionist, telefonist i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Tandklinik söker receptionist/tandsköterska

Har du en passion för kundservice? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi är just nu på jakt efter kompetenta och entusiastiska tandsköterska och receptionist som vill vara en viktig del av vårt team. ARBETSUPPGIFTER I din roll som tandsköterska och receptionist kommer du att ha en viktig funktion, både i det patientnära arbetet och med administration runt omkring. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta, bland annat: - Mottagning och vägledning av pa... Visa mer
Har du en passion för kundservice? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Vi är just nu på jakt efter kompetenta och entusiastiska tandsköterska och receptionist som vill vara en viktig del av vårt team.
ARBETSUPPGIFTER


I din roll som tandsköterska och receptionist kommer du att ha en viktig funktion, både i det patientnära arbetet och med administration runt omkring. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta, bland annat:


- Mottagning och vägledning av patienter
- Telefonsamtal och bokningar
- Assistera tandläkare i behandling av patienter
- Kommunicera med patienter och förstå deras individuella behov
- Administrativt arbete går det bra att jobba hemifrån.
KVALIFIKATIONER
- Behärskar Arabiska obehindrat
-God kommunikationsförmåga och problemlösningsförmåga
ANSTÄLLNING


Plats: Nybro
Anställningsvillkor: Deltid - dagar, kvällar och helger
Lön: fast lön
Startdatum: Enligt överenskommelse
Anställningsvillkor
Heltid Visa mindre

Receptionist till Astrakanen Nybro

Astrakanen Läkarcentrum är en av region Kalmars största privata vårdkoncerner med bl.a. hälsocentraler i Nybro och Emmaboda. Vi söker nu receptionist till Astrakanen Nybro. Som receptionist möter du våra patienter och blir därmed vårt ansikte utåt. Vi sätter stort värde på serviceanda och flexibilitet. Det är meriterande om du har primärvårdserfarenhet. Tillträde enligt överenskommelse. Heltid/Deltid enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas löpande o... Visa mer
Astrakanen Läkarcentrum är en av region Kalmars största privata vårdkoncerner med bl.a. hälsocentraler i Nybro och Emmaboda. Vi söker nu receptionist till Astrakanen Nybro. Som receptionist möter du våra patienter och blir därmed vårt ansikte utåt. Vi sätter stort värde på serviceanda och flexibilitet. Det är meriterande om du har primärvårdserfarenhet.
Tillträde enligt överenskommelse.
Heltid/Deltid enligt överenskommelse.
Ansökningar behandlas löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Tacksam om CV och personligt brev skickas till [email protected] Visa mindre