Lediga jobb som Projektledare, IT i Nybro

Se lediga jobb som Projektledare, IT i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Nybro Energi söker Projektledare stadsnät

Ansök    Jun 4    Nybro kommun    Projektledare, IT
Om oss Nybro Energi ägs till 100 % av Nybro kommun och har en politiskt tillsatt styrelse. Vårt uppdrag är att erbjuda elhandel till kunder i hela Sverige, tillhandahålla fiberanslutning, fjärrvärme, elnät samt vatten och avlopp till stora delar av Nybro kommun. Vi producerar också el som motsvarar en fjärdedel av elförbrukningen i Nybro kommun. Dessutom ska vi hålla vettiga priser till våra kunder. Självklart kan både privatpersoner och företag vara kund... Visa mer
Om oss
Nybro Energi ägs till 100 % av Nybro kommun och har en politiskt tillsatt styrelse. Vårt uppdrag är att erbjuda elhandel till kunder i hela Sverige, tillhandahålla fiberanslutning, fjärrvärme, elnät samt vatten och avlopp till stora delar av Nybro kommun. Vi producerar också el som motsvarar en fjärdedel av elförbrukningen i Nybro kommun. Dessutom ska vi hålla vettiga priser till våra kunder. Självklart kan både privatpersoner och företag vara kunder hos oss. Bolagen inom Nybro Energi omsätter omkring 420 miljoner kronor och har ca 70 anställda.
Hos oss får du arbeta i ett bolag som präglas av en positiv och familjär stämning med korta beslutsvägar. Vi strävar efter att vara en schysst och jämställd arbetsplats. Vi välkomnar olikheter och söker medarbetare som gillar att arbeta för teamets bästa. Nybro Energi arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare och erbjuder därför en generös friskvård för att medarbetare ska hålla sig friska och trivas på jobbet.
Läs mer om oss på www.nybroenergi.se


Om Tjänsten
Trivs du att arbeta som projektledare, har du teknisk kompetens och vill vara med i en spännande tid där digitalisering och stadsnätsutveckling är i fokus? Är du kund– och lösningsorienterad och har ett sinne för ordning och struktur kan du vara den vi söker.
Som Projektledare på Nybro Energi arbetar du med planering, beredning och projektering för stadsnätsverksamheten i hela Nybro kommun. Du är med i hela kedjan från kundkontakt och förfrågan till levererad tjänst. Du kommer arbeta tillsammans i ett litet sammansvetsat team. Effektivitet och problemlösning är en stor del av din vardag samt kunna ha flera bollar i luften.
Fiberbyggnationen i Nybro går mot slutfas och verksamheten kommer allt mer rikta fokus på affären stadsnät och kommande behov av digitalisering. Vi säkerställer att våra tjänster och produkter möter kundernas och marknadens behov. Du kommer bland annat arbeta med
Dokumentering i dokumentationssystem
Projektledning
Hantera markavtal, ledningsrätter, gräv och tillståndsansökningar
Kontakt mot kund och kommunikationsoperatör
Vara del av affärsutvecklingen av stadsnätsverksamheten
Förvalta, planera och optimera befintligt och tillkommande fibernät
Säkerställa att de krav och lagar som åligger verksamheten följs

I rollen kommer du driva och hålla ihop processen från första kundkontakt till levererad produkt och slutdokumentation. Det innebär hålla ihop projekt, vara del i planering, under arbete och uppföljning av entreprenörernas arbete. Att dokumentera i vårt dokumentationssystem och kunna ta fram underlag till utförande tekniker är något vi ser att du behärskar. Hålla i samförläggning internt i bolaget och även externt förekommer och kommer vara en del i dina arbetsuppgifter.


Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig utbildning för tjänsten, förslagsvis inom IT eller teknik. Meriterande om du har arbetat med infrastruktur och eller fiber tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och god kännedom om dokumentationssystem för Opto eller likvärdigt. Du har IT kompetens och talar och skriver svenska obehindrat.
Som person kan du hantera flera moment samtidigt, är en problemlösare och lösningsorienterad. Du ser fram emot utmaningar som uppstår. Du utmanar verksamheten med att bidra till förbättringsförslag och idéer. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Som person är du en prestigelös lagspelare, uppgifter liten som stor är något du tar tag i. Du trivs med att vara spindeln i nätet.
B-körkort är ett krav
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan nu. Visa mindre

Projektledare införande av verksamhetssystem

Ansök    Jun 12    Nybro kommun    Projektledare, IT
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende me... Visa mer
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

Nybro kommuns vision är "Med trygghet, nyfikenhet och nytänkande bygger vi en ny bro till framtidens större Nybro."

Vi söker en entusiasmerande projektledare som under ca ett år ska införa ett nytt gemensamt verksamhetssystem inom Individ- och familjeförvaltningen och Omsorgsförvaltningen.

Omsorgsförvaltningen svarar för vård och omsorg i ordinärt, särskilt boende och för personer i behov av kommunal hälso- och sjukvård. Målet är att äldre ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Ledstjärnan i arbetet är ett hälsofrämjande förhållningssätt, där vi värderar teamarbetet högt.

Individ- och familjeförvaltningen ansvarar för Individ- och familjeomsorg (IFO) med verksamhetsområdena ekonomi, vuxen, integration och barn och familj samt Funktionsstöd med verksamhetsområdena personlig assistans, gruppbostäder, daglig verksamhet/dagverksamhet, servicebostad. Socialpsykiatri som omfattas av boendestöd. Förvaltningens ansvar omfattas av myndighetsutövning enligt Socialtjänstlagen och LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade), samt utförande av insatser enligt Hälso-och sjukvårdslagen.

ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare kommer du att arbeta mot Individ-och familjeförvaltningen samt Omsorgsförvaltningens samtliga verksamhetsområden tillsammans med delprojektledare med flera. Ditt uppdrag kommer också att innebära kontakter och samverkan internt och externt.

I arbetet ingår att leda ett förändringsarbete både organisatoriskt och processmässigt, utifrån projektplanen. Ansvara för att leda tvärprofessionella arbetsgrupper, samla in, sammanställa och leverera uppgifter till projektets styrgrupp. Som projektledare ansvarar Du för att hålla tids- och budgetplaner samt att nå projektmålet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är van att arbeta i projekt, och projektledarutbildning är en fördel.
Meriterande är projektledarutbildning på högskolenivå och/eller projektledning av IT-processer.

Som projektledare är det viktigt att du har lätt för att lösa problem, att du kan leda och motivera andra samt arbeta strukturerat och kommunicera information. Du har också förståelse för olika IT-system och erfarenhet av projektledning inom området.

Du ska kunna uttrycka dig mycket väl i tal och skrift i svenska, arbeta självständigt och ha ambition till att bidra med hög servicenivå. Du har haft ledande roller i projekt eller annan verksamhet, kunskap och erfarenhet av förändringsledning.
Meriterande är om du tidigare har viss erfarenhet av socialtjänst och hälso- och sjukvård.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Tjänsten kommer att vara organiserad inom Omsorgsförvaltningen.

Intervjuer kommer att hållas 2024-07-03.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare. Visa mindre