Lediga jobb som Projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Nybro

Se lediga jobb som Projekteringsingenjör, bygg och anläggning i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Markavtalsledare

Om jobbet Boost är ett tjänsteföretag inom el- och installationsbranschen . Vi samarbetar med en av landets största koncerner inom Telekom. För deras räkning söker vi nu en strukturerad markavtalsledare. Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från liknande jobb. Rollen innebär många olika kontaktytor och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både internt och externt. Du som person har goda ledaregenskaper och ett driv att led... Visa mer
Om jobbet
Boost är ett tjänsteföretag inom el- och installationsbranschen . Vi samarbetar med en av landets största koncerner inom Telekom. För deras räkning söker vi nu en strukturerad markavtalsledare.
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet från liknande jobb.
Rollen innebär många olika kontaktytor och du vet hur man skapar goda och hållbara relationer på alla nivåer, både internt och externt.
Du som person har goda ledaregenskaper och ett driv att leda dina kollegor mot satta mål. Du trivs med att ha mycket kontakt med andra personer, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med samarbetsvilja. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa andra och våra kunder. Du är ansvarsfull, stresstålig och strukturerad.
Dina arbetsuppgifter
I rollen som markavtalsledare kommer du leda markavtalsarbetet för din region. Analysera, planera och prioritera markavtalsinsamlingen, säkerställa resurser i projektet, progressuppföljning av underentreprenörer, hantera avvikelser tillsammans med projektorganisationen och Beställaren.
Du kommer delta i uppstarten av projekt, ha stenkoll på planering, progress och uppföljning.
Du kommer styra arbetet enligt satt planering, men måste vara beredd att ta snabba beslut och anpassa arbetet efter ändringar då förutsättningarna kan ändras fort.
Det är viktigt att hålla god dialog med samtliga involverade i projekten för att hela tiden vara uppdaterad på status i projektet och kunna bistå med relevant information.
Det ingår också i rollen att ha kontakt med beställare, kunder, myndigheter och andra intressenter.
Ansökan: Maila CV och personligt brev till oss där du beskriver dig själv och varför just du är rätt person för tjänsten och skicka till: [email protected]
Märk rubriken på ditt mail med: Markavtalsledare - Kalmar
Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du söker tjänsten så fort som möjligt. Visa mindre

Projekteringsingenjör

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende me... Visa mer
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

Nybro kommuns vision är "Med trygghet, nyfikenhet och nytänkande bygger vi en ny bro till framtidens större Nybro."

Samhällsbyggnad ger förutsättningar för ett hållbart samhälle i förändring och bidrar till att alla boende och verksamma i Nybro kommun ska kunna leva ett gott liv.
Vi skapar planer för framtidens Nybro, tar hand om kommunens mark och lokalförsörjning, gör kartor, ger tillstånd för bygglov, planerar och bygger stadens trafikmiljö, tar hand om parker och grönområden, driver fritids- och idrottsanläggningar, ser till så att vi har en god bostadsmiljö, städar lokaler och lagar mat och mycket, mycket mer.
Vi ger också människor och företag råd och stöd för att kunna göra rätt och därför bedriver vi tillsyn i till exempel miljö-, livsmedels-, bygg- och trafikfrågor. Vi är ett team med blandade åldrar och olika erfarenheter.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och vi arbetar mycket under eget ansvar.

Planeringsverksamheten består av ett 20-tal engagerade medarbetare som arbetar med olika delar i samhällsbyggnadsprocessen och dess utvecklingsprojekt, från översikts- och detaljplanering, till genomförande och förverkligande av detaljplaner och försäljning av mark. Vi bygger, utvecklar och förvaltar kommunens gatu-, stads- och parkmiljöer samt skogs- och naturmiljöer för att tillsammans bygga det samhälle som vi alla kan trivas i.

Planeringsverksamheten arbetar flexibelt utifrån gruppens erfarenheter och kunskaper vilket innebär ett variationsrikt arbete som präglas av öppenhet och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta brett med att utreda och projektera alltifrån stadsdelar och kvarter till enskilda gator, parker och torg - vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens Nybro!

Som projekteringsingenjör arbetar du med projektering och utformning av lösningar inom väg och mark. Du dimensionerar och tar fram ritningsunderlag i de projekt du involveras i. Du är med och upprättar entreprenadhandlingar/förfrågningsunderlag inför upphandlingar.

Exempel på projekt är framtagande av gator, gång- och cykelvägar, parker m.m. i nya trafiklösningar, bostadsområden, stadsmiljöprojekt och verksamhetsområden. Du arbetar i flera projekt parallellt och har ett nära samarbete med förvaltningens beställare, arkitekter, kommunens utförarorganisation och externa entreprenörer.

Viss projektledning kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har avslutad examen på KY-, högskole- eller civilingenjörsnivå, t. ex. väg- och vattenbyggnadsingenjör, mark- och anläggningsingenjör eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt erfarenhet av projektering och arbete i CAD-program inom området. Mångårig erfarenhet av arbete inom offentlig sektor är meriterande.

Du drivs av en vilja att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat med hög kvalitet. Du ser möjligheter till utveckling och förbättring. Du är en person som är strukturerad i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och förmåga att kunna ta egna initiativ. Eftersom arbetsuppgifterna är utåtriktade med många kontakter både internt och externt är god samarbetsförmåga, öppenhet och servicekänsla viktiga egenskaper. Yrkeserfarenhet efterfrågas.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare. Visa mindre