Lediga jobb som Marknadschef i Nybro

Se lediga jobb som Marknadschef i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Marknadschef till Fredahl Rydéns sökes.

Om tjänsten Fredahl Rydéns söker nu dig som vill jobba brett inom marknad/försäljning med ett övergripande budget/resultat och personalansvar. Vi erbjuder rätt person ett omväxlande jobb där du har möjligheten att vara med och påverka både din och verksamhetens utveckling. Du kommer ansvara för försäljning/marknadsområdet i ett av våra bolag inom koncernen och samarbeta med samt rapportera till VD. Tjänsten igår i ledningsgruppen. Du förstår vikten av god ... Visa mer
Om tjänsten
Fredahl Rydéns söker nu dig som vill jobba brett inom marknad/försäljning med ett övergripande budget/resultat och personalansvar. Vi erbjuder rätt person ett omväxlande jobb där du har möjligheten att vara med och påverka både din och verksamhetens utveckling. Du kommer ansvara för försäljning/marknadsområdet i ett av våra bolag inom koncernen och samarbeta med samt rapportera till VD. Tjänsten igår i ledningsgruppen.
Du förstår vikten av god styrning, strategier och uppföljning av resultat. Att utveckla dig själv och vår affär/sortiment samt att förbättra våra kundrelationer och arbetsprocesser är en självklarhet. 
I rollen som Marknadschef hos oss kommer du att arbeta självständigt med alla sedvanliga arbetsuppgifter som tjänsten innebär. För att trivas och prestera i rollen behöver du kunna hantera arbetsuppgifter på operativ nivå men även på ett mer strategiskt och övergripande sätt.
Som chef för din avdelning har du ansvar över din verksamhet i linje med företagets mål. Du kommer att delta på ett brett sätt i diskussioner inom företaget, oavsett om det är ditt direkta ansvar eller inte och därmed medverka till företagets totala utveckling som finns på två orter, Nybro och Åsarp.
Du är ansvarig för hela processen för att uppnå målet för omsättning per segment. Tjänsten innefattar genomförande av strategier, marknadsanalys och handlingsplaner. Du är med i diskussioner med ledningen kring produktutveckling. Vidare ska du sätta upp försäljnings-, pre-sales och eftermarknadsaktiviteter och följa upp order- och logistikprocesser.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Marknadsbearbetning av egna kunder att bygga förtroende och långsiktiga kundrelationer
Målsättning och uppföljning av resultat
Bygga och utveckla team
Ledarskap- & personalansvar för 10-talet Ute-/Innesäljare
Budget, prognos och nyckeltal
Övriga arbetsuppgifter som förekommer på en marknads- och försäljningsavdelning

Placeringsort är Nybro.
 
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har avslutad eftergymnasial akademisk ekonomutbildning med inriktning på marknadsföring/management, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade från arbetslivet.
För att lyckas i denna roll behöver du ha flerårig erfarenhet av att jobba brett och självständigt inom marknad- och försäljning såväl som ledare. Du har en vana av att arbeta i något större affärssystem i ett medelstort bolag där produktion och produktförsäljning har varit centrala delar i bolagets verksamhet. Erfarenhet av att arbeta med återförsäljare eller distributörer är meriterande.
Färdigheter:
Starka förmågor i försäljnings- och förhandlingstekniker.
Erfaren chef och ledare.
God förmåga att presentera och kommunicera både muntligt och skriftligt på svenska.
Förmåga att självständigt planera, organisera och driva sitt arbete effektivt.
Grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av CRM-system.

Personliga egenskaper
Utåtriktad och relationsskapande.
Goda ledaregenskaper.
God förmåga att skapa långsiktiga relationer och förtroende.
Resultatorienterad med ett starkt eget driv.
God förmåga att arbeta både självständigt och i team.
Anpassningsbar till föränderliga marknadsförhållanden.
God förståelse för vikten av miljö- och hållbarhetsfrågor.

Övriga krav
B-körkort.
Beredd på frekventa resor inom Sverige.

 
Om arbetsgivaren
Fredahl Rydéns är marknadsledare i Skandinavien. Företaget har sina rötter i familjedriven verksamhet men är idag en del av Idun Industrier AB (publ.). Allteftersom tiden har förändrats så har vår teknik utvecklats, men kvalitén i hantverket och den personliga omtanken är, precis som tidigare, kärnan i vår verksamhet. Vi står starka i en stabil bransch men detta hindrar inte oss om att utveckla verksamheten.
Våra kärnvärden är viktiga för oss, det är Omtanke, Mod, Ärlighet och Glädje som vi vill ska genomsyra organisationen.
Läs mer här: http://www.fredahlrydens.se
 
Hur du ansöker
I denna rekrytering samarbetar Fredahl Rydéns med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.
Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post [email protected]
Funderar du på att flytta till Kalmar län kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre