Lediga jobb som Hotellvaktmästare/Piccolo i Nybro

Se lediga jobb som Hotellvaktmästare/Piccolo i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Hotellvaktmästare Hotellamigo

Vem vi söker: - Erfarenhet som vaktmästare eller inom tekniskt underhåll. - Kunskap om vitvaror och byggunderhåll. - Självgående och problemlösande förmåga. - Utmärkt förmåga att prioritera uppgifter och hantera tidspress. - Flexibilitet att arbeta olika skift, inklusive helger. - God kommunikationsförmåga, både skriftlig och muntlig. ett intresse av teknik, mekanik, elektronik, IT och programmering. Meriterande om du har erfarenhet av fastighetsskötsel oc... Visa mer
Vem vi söker: - Erfarenhet som vaktmästare eller inom tekniskt underhåll. - Kunskap om vitvaror och byggunderhåll. - Självgående och problemlösande förmåga. - Utmärkt förmåga att prioritera uppgifter och hantera tidspress. - Flexibilitet att arbeta olika skift, inklusive helger. - God kommunikationsförmåga, både skriftlig och muntlig. ett intresse av teknik, mekanik, elektronik, IT och programmering. Meriterande om du har erfarenhet av fastighetsskötsel och enklare snickeri. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Tjänsten avsett under sommar tid 1Mars- 1September
Det finns möjligheten för fortsättning
Har Du någon arbetsskada eller funktionsnedsättning sedan tidigare anställning – inga problem då vi bearbetar alla ansökningar.
Anställningsform
Heltid alternativ deltid


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre