Lediga jobb som CNC-operatör, trä i Nybro

Se lediga jobb som CNC-operatör, trä i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Utbildad CNC operatör

Ansök    Apr 9    Bendinggroup AB    CNC-operatör, trä
Bendinggroup i Nybro söker en utbildad CNC-operatör på 2-skift. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med kända varumärken och spännande produkter. Du blir en del av vår pågående tillväxtresa med möjlighet till utveckling. Du kommer självständigt arbeta utifrån ritningsunderlag, ställa och rigga CNC maskiner. Du förväntas kontrollmäta och avsyna detaljer, programmera och förutse svårigheter i bearbetningen. Du kommer till ett härligt gäng där man hjälps... Visa mer
Bendinggroup i Nybro söker en utbildad CNC-operatör på 2-skift.
Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med kända varumärken och spännande produkter. Du blir en del av vår pågående tillväxtresa med möjlighet till utveckling. Du kommer självständigt arbeta utifrån ritningsunderlag, ställa och rigga CNC maskiner. Du förväntas kontrollmäta och avsyna detaljer, programmera och förutse svårigheter i bearbetningen. Du kommer till ett härligt gäng där man hjälps åt och det krävs ett nära samarbete och kommunikation med kollegor. Du vill bidra till en god stämning och bidra till att uppfylla kunders olika önskemål.
Din profil:
Krav, CNC-utbildning och erfarenhet av att jobbat inom industrin med CNC-maskiner, gärna trä.
Du har goda kunskaper och van att arbeta via affärssystemet Monitor.
Goda kunskaper inom ritningsläsning, kunna ställa, byta, justera och rigga.
Som person tar du ansvar, är flexibel och gillar ordning & reda. Driftig, ödmjuk med samarbetsförmåga till kollegor och arbetsledning.
Vi arbetar med löpande inkomna ansökningar så sök omgående.
Bendinggroup AB är ett underleverantörsföretag med två fabriker, Nybro och Örsjö. CNC operatör är placerad i Nybro. Vi arbetar i trä, stål, textil och tillverkar möbeldetaljer, kompletta möbler, inredningar samt produkter där vår kunskap och maskinpark passar in för att ge kunden kostnadseffektiv produkt. Våra uppdragsgivare är kända varumärken som vi är stolta över att vara producent till. Visa mindre

Utbildad CNC-operatör med erfarenhet

Ansök    Jul 2    Bendinggroup AB    CNC-operatör, trä
Bendinggroup i Nybro är i tillväxt och söker en utbildad och erfaren CNC-operatör. Du förväntas självständigt arbeta utifrån ritningsunderlag, läsa, förstå ritningskrav. Du ska kunna rigga CNC maskiner självständigt, kontrollmäta och avsyna detaljer som tillverkas. Du har självständigt hanterat programmering och kan förutse utmaningar i bearbetningen. Du har en pedagogisk förmåga där du kan hjälpa kollegor och dela med dig av din erfarenhet/kompetens. Kval... Visa mer
Bendinggroup i Nybro är i tillväxt och söker en utbildad och erfaren CNC-operatör. Du förväntas självständigt arbeta utifrån ritningsunderlag, läsa, förstå ritningskrav. Du ska kunna rigga CNC maskiner självständigt, kontrollmäta och avsyna detaljer som tillverkas. Du har självständigt hanterat programmering och kan förutse utmaningar i bearbetningen. Du har en pedagogisk förmåga där du kan hjälpa kollegor och dela med dig av din erfarenhet/kompetens.
Kvalifikationer som du behöver uppfylla:
Teoretisk CNC utbildning med minst 5 års erfarenhet som CNC operatör inom industrin. Du har självständigt programmerat och riggat CNC maskiner, 5-axligt. Erfarenhet av ritningsprogram Solid Works, CAD/CAM WOOdWOP, Mastercam, affärssystem Monitor.
Du kommer att ingå i ett engagerat team som arbetar med liknande arbetsuppgifter. För att trivas och kunna vara framgångsrik i rollen ser vi att du är noggrann, strukturerad och engagerad. Du har förmågan att kommunicera och samarbeta med kollegor. Du har en affärsmässighet med kunden i fokus.
Med hänsyn till GDPR vill vi inte att du anger personnummer eller referenspersoner i din ansökan.
För att vi ska hantera din ansökan ska den innehålla en komplett CV där dina teoretiska utbildningar och praktiska arbetslivserfarenhet framgår. Visa mindre

Erfaren CNC-operatör inom trä

Ansök    Feb 6    Wikan Personal AB    CNC-operatör, trä
Nu söker vi en erfaren CNC-operatör inom träindustrin. Dina arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter ritningar tillverka inredningsdetaljer och möbler inom träindustrin genom ställning samt riggning av CNC-maskiner. Du kommer att arbeta två-skift. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker efter dig som har/är: • Har utbildning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom CNC, meriterande om du arbetat inom träindustrin. • Självstän... Visa mer
Nu söker vi en erfaren CNC-operatör inom träindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter ritningar tillverka inredningsdetaljer och möbler inom träindustrin genom ställning samt riggning av CNC-maskiner. Du kommer att arbeta två-skift.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker efter dig som har/är:
• Har utbildning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom CNC, meriterande om du arbetat inom träindustrin.
• Självständigt kan arbeta utifrån ritningsunderlag, läsa, förstå ritningskrav.
• Ställa in och rigga CNC maskiner.
• Kontrollmäta och avsyna detaljer.
• Programmera och förutse svårigheter i bearbetning.
• Är noggrann, kvalitetsmedveten och kunna samarbeta.
• Har mycket goda kunskaper i svenska språket , både skriftligt och muntligt.
• B-körkort är ett krav.


Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal men tanken är att det skall gå över till en anställning hos kund, en så kallad hyrrekrytering. Tillträde efter överenskommelse.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Emma Moding, 0455-61 27 03. Sista ansökningsdag är 18/2.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre