Lediga jobb som CNC-operatör, trä i Nybro

Se lediga jobb som CNC-operatör, trä i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Erfaren CNC-operatör inom trä

Ansök    Feb 6    Wikan Personal AB    CNC-operatör, trä
Nu söker vi en erfaren CNC-operatör inom träindustrin. Dina arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter ritningar tillverka inredningsdetaljer och möbler inom träindustrin genom ställning samt riggning av CNC-maskiner. Du kommer att arbeta två-skift. Din bakgrund/Dina egenskaper Vi söker efter dig som har/är: • Har utbildning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom CNC, meriterande om du arbetat inom träindustrin. • Självstän... Visa mer
Nu söker vi en erfaren CNC-operatör inom träindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att efter ritningar tillverka inredningsdetaljer och möbler inom träindustrin genom ställning samt riggning av CNC-maskiner. Du kommer att arbeta två-skift.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker efter dig som har/är:
• Har utbildning samt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom CNC, meriterande om du arbetat inom träindustrin.
• Självständigt kan arbeta utifrån ritningsunderlag, läsa, förstå ritningskrav.
• Ställa in och rigga CNC maskiner.
• Kontrollmäta och avsyna detaljer.
• Programmera och förutse svårigheter i bearbetning.
• Är noggrann, kvalitetsmedveten och kunna samarbeta.
• Har mycket goda kunskaper i svenska språket , både skriftligt och muntligt.
• B-körkort är ett krav.


Information och kontakt
Tjänsten är en hyrrekrytering på heltid via Wikan Personal men tanken är att det skall gå över till en anställning hos kund, en så kallad hyrrekrytering. Tillträde efter överenskommelse.

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Emma Moding, 0455-61 27 03. Sista ansökningsdag är 18/2.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se Visa mindre