Lediga jobb som Administrativ chef i Nybro

Se lediga jobb som Administrativ chef i Nybro. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Nybro som finns hos arbetsgivaren.

Administrativ chef

Ansök    Mar 29    Nybro Pastorat    Administrativ chef
Beskrivning av tjänsten: Som administrativ chef i Nybro pastorat har du en spännande och omväxlande tjänst. Du ansvarar för budget, bokslut, likviditetsplanering, ekonomisk uppföljning och det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du är ett stöd till andra chefer och samordnar lönerevision, facklig samverkan, rekrytering, rehabilitering, kyrkoval, informationssäkerhet, pension och försäkringsfrågor. Därtill är du sekreterare i kyrkofullmäktige, kyrkoråd och ut... Visa mer
Beskrivning av tjänsten:
Som administrativ chef i Nybro pastorat har du en spännande och omväxlande tjänst. Du ansvarar för budget, bokslut, likviditetsplanering, ekonomisk uppföljning och det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du är ett stöd till andra chefer och samordnar lönerevision, facklig samverkan, rekrytering, rehabilitering, kyrkoval, informationssäkerhet, pension och försäkringsfrågor. Därtill är du sekreterare i kyrkofullmäktige, kyrkoråd och utskott.
Du är arbetsledare för fem förvaltningsassistenter inom kyrkobokföring, ekonomi, arkiv, IT, kommunikation, gravskötsel och begravningsadministration.
Du kommer att ingå i ledningsgruppen som består av kyrkoherde, arbetsledande diakoner, kyrkogårdschef och fastighetsansvarig.
Din profil:
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta självständigt och utövar ett ledarskap som bygger på tillit. Du har en kandidatexamen inom ekonomi eller liknande område och minst några års erfarenhet av HR-frågor.
Vidare tror vi att du har erfarenhet av att utveckla och implementera policys och processer samt kunskap om arbetsrätt, förhandling och kollektivavtal.
Det är en stor fördel om du har erfarenhet av Svenska kyrkans arbete, antingen som anställd eller ideell. Vi utgår från att du är medlem i Svenska Kyrkan och har en grundinställning att människor är viktigare än pengar.
Eftersom Nybro pastorat sträcker sig över ett stort geografiskt område, behöver du ha körkort. Visa mindre

Administrativ chef på kommunstyrelseförvaltningen

Ansök    Maj 13    Nybro kommun    Administrativ chef
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher. Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil. I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende me... Visa mer
Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

Nybro kommuns vision är "Med trygghet, nyfikenhet och nytänkande bygger vi en ny bro till framtidens större Nybro."

Administrativa enheten utgör en betydelsefull del i den kommunala administrativa förvaltningen. Som administrativ chef vill vi att du ska leda och utveckla Nybro kommuns administration och stöd med sikte på framtiden och med fokus på kvalitet och effektivitet.


ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget innebär att du arbetar med ett övergripande helhetsperspektiv i gränsytan mellan förtroendevalda och tjänsteorganisation. Du är närmsta chef för medarbetarna vid administrativa ebheten samt genomför utrednings- och utvecklingsarbeten, stödjer och driver enhetens strategiska utvecklingsarbete i nära samarbete med övriga förvaltningar och andra externa parter.

Rollen innebär att du vidareutvecklar verksamheten ur ett helhetsperspektiv där ständiga förbättringar, delaktighet och nytänkande är starka ledord.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är strukturerad, förändringsdriven och utvecklingsorienterad. Som administrativ chef har du ett helhetsansvar som innebär att ta initiativ och hitta lösningar. Du har en god planeringsförmåga, är strukturerad och har en förmåga att ställa om utifrån nya förutsättningar.

Som person har du ett stort engagemang och är serviceorienterad mot såväl politik som förvaltningar och förstår helhetsperspektivet i den kommunala förvaltningen. Du samverkar gärna, kan identifiera samband och förmedla dig på ett kommunikativt sätt.
Som ledare skapar du förutsättningar för delaktighet och engagemang och arbetar aktivt för trivsel, en god arbetsmiljö och verksamhetens måluppfyllelse.

Du har god kunskap inom de aktuella lagrummen avseende offentlig sektor.

Krav
Universitets-/högskoleutbildning motsvarande statsvetare eller jurist eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig för rollen.
Du är kommunikativ och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Meriterande
Du har erfarenhet som chef samt av ledning inom offentlig förvaltning och politiskt styrd organisation.


ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare. Visa mindre