Lediga jobb Orrefors Stugby AB i Nybro

Se alla lediga jobb från Orrefors Stugby AB i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

Barnskötare

Ansök    Apr 5    Orrefors Stugby AB    Barnskötare
Orrefors stugby står just nu inför en stor omställning. Planen är att bistå omvärlden med hjälp då kriget i Ukraina påverkar oss alla. Människor flyr just nu från sina hem och har förlorat all sin trygghet de en gång haft. Vi vill hjälpa till och bidra till en tryggare vardag för de människor som nu lider av krigets förluster. Som barnskötare hos oss ska du hjälpa de utsatta föräldrarna genom att avlasta deras vardag. Dina uppgifter är att se efter barn i... Visa mer
Orrefors stugby står just nu inför en stor omställning. Planen är att bistå omvärlden med hjälp då kriget i Ukraina påverkar oss alla. Människor flyr just nu från sina hem och har förlorat all sin trygghet de en gång haft. Vi vill hjälpa till och bidra till en tryggare vardag för de människor som nu lider av krigets förluster.
Som barnskötare hos oss ska du hjälpa de utsatta föräldrarna genom att avlasta deras vardag. Dina uppgifter är att se efter barn i en mindre grupp. Tanken är att du ska leka med barnen och genom ett pedagogiskt arbete bidra till deras språkutveckling.
I samråd med ansvarig föreståndare medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.
Kvalifikationer
Du kan ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning och eller erfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare.
Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.
Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och det arbetslag du för dagen arbetar i. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbeta som kock/kokerska i stugbyn

Ansök    Apr 5    Orrefors Stugby AB    Kock, storhushåll
Orrefors stugby befinner sig just nu i ett omställningsarbete. Kriget i Ukraina har ställt världen på sin spets och folk flyr sina hem vi har därför funnit det lämpligt att låta vandrarhemmet få bli en ljuspunkt i många människors liv. Våra mål och ambitioner är att tillsammans med er göra livet tryggt och behagligt för människor som står utan hem. ARBETSUPPGIFTER Som kock hos oss arbetar du på egen hand, du lagar mat till de boende och till personal. Arb... Visa mer
Orrefors stugby befinner sig just nu i ett omställningsarbete. Kriget i Ukraina har ställt världen på sin spets och folk flyr sina hem vi har därför funnit det lämpligt att låta vandrarhemmet få bli en ljuspunkt i många människors liv. Våra mål och ambitioner är att tillsammans med er göra livet tryggt och behagligt för människor som står utan hem.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss arbetar du på egen hand, du lagar mat till de boende och till personal. Arbetsuppgifterna är de vanligt förekommande i ett storkök så som planering, inköp, tillagning, förpackning och servering av lunch och middag.
I arbetsuppgifterna ingår även att förbereda, laga mat, sköta disk och städning av kökets lokaler samt egenkontroller i enlighet med aktuell lagstiftning. Tillagning av särskild kost förekommer. Arbetet sker delvis i samverkan med annan personal med andra funktioner.
KVALIFIKATIONER
Vi söker nu två personer till vårt kockteam. Som person är du stabil och trygg, du fungerar bra i samarbete med andra människor och har även förmåga att arbeta självständigt. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.
Krav
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som vi finner likvärdigt
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska


Meriterade
• Erfarenhet av att arbeta i storkök
• Erfarenhet av att arbeta med egenkontroller
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost
• Relevanta språkkunskaper


För att trivas och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar våra grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdig bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Frukostvärdinna/värd i en trevlig miljö

Orrefors stugby står inför en omställning. På grund krigsföringen i Ukraina flyr nu människor sina hem och lämnar sin trygghet bakom sig. Vi i stugbyn har som mål och ambition att nu erbjuda ett tillfälligt boende för de flyende. Vill ni vara en del av deras vardag och en del av vårt team, då ska ni söka tjänsten hos oss. Inför sommaren behöver vi två nya stjärnor som kan och är sugna på att laga och servera frukost till våra gäster. Morgonpigg, stresståli... Visa mer
Orrefors stugby står inför en omställning. På grund krigsföringen i Ukraina flyr nu människor sina hem och lämnar sin trygghet bakom sig. Vi i stugbyn har som mål och ambition att nu erbjuda ett tillfälligt boende för de flyende. Vill ni vara en del av deras vardag och en del av vårt team, då ska ni söka tjänsten hos oss.
Inför sommaren behöver vi två nya stjärnor som kan och är sugna på att laga och servera frukost till våra gäster. Morgonpigg, stresstålig och ett leende på läpparna är ett krav.
I rollen som frukostvärd ansvarar du för att våra gäster får den bästa möjliga starten på dagen.
Arbetsuppgifterna innefattar främst att ställa iordning buffén, tillaga, fylla på, plocka disk samt att hålla rent och fräscht. Du ska även vara behjälplig med förberedelser inför lunchen då kocken kan behöva en extra höger hand.
Du är en social person som gillar att arbeta under högt tempo och hjälper alltid till där det behövs. Samarbete ser du som självklart och du har en god förmåga att behålla både en positiv inställning samt ett lugn när tempot många gånger är högt. Du har erfarenhet från restaurangbranschen är meriterande.
När du jobbar som frukostvärd så startar arbetsdagen kl 06 och det är därför mycket viktigt att du kan ta dig till och från vandrarhemmet.
För att jobba som frukost värd hos oss är det bra om du har ett antal års erfarenhet från arbetslivet. Visa mindre