Lediga jobb NYBRO INTRESSEFÖRENING FÖR MONTESSORI i Nybro

Se alla lediga jobb från NYBRO INTRESSEFÖRENING FÖR MONTESSORI i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

Lärare - mellanstadiet.

Vi är en liten skola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vår skola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Vi har Maria Montessoris pedagogik som inspiration, men vi har inte det som krav för anställning. För den som är intresserad så erbjuder vi goda möjligheter att fördjupa sig och utöka sin behörighet med studier. Vi har promenadavstånd från tågstationen där... Visa mer
Vi är en liten skola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vår skola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Vi har Maria Montessoris pedagogik som inspiration, men vi har inte det som krav för anställning. För den som är intresserad så erbjuder vi goda möjligheter att fördjupa sig och utöka sin behörighet med studier.


Vi har promenadavstånd från tågstationen där tågen mellan Nybro och världen trafikeras ofta, vilket ger goda möjligheter att pendla. Växjö t.ex. ligger 45 minuter bort med tåg.


Vår verksamhet består av en förskola med fyra avdelningar, skoldelen med 96 barn och fritidshem. Vår mat tillagas på plats. Vi har högt i tak, stor arbetsglädje och försöker alltid se till barnens bästa. Läroplanen är vår ledstjärna och vi arbetar medvetet med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi är nyfikna på omvärlden och vi har ett stort driv i personalgruppen att förkovra oss.


Vi söker dig som vill ta ett steg till i din egen utveckling, vi har bara behöriga lärare och är mitt upp en rejäl uppfräschning av vår pedagogiska idé, där du har alla möjligheter att förkovra dig. Vi har ett nära samarbete med Montessoriskolan i Växjö och Kalmar för fortbildning och gemensamma diskussionsforum. Möjlighet till sambedömning av nationella prov är ett sådant exempel.


Du behöver brinna för kunskapsutveckling hos eleverna, ha god förmåga att samarbeta i arbetslag och i olika grupper. Kreativ och nyfiken är en fördel - vi har korta beslutsvägar och en god ekonomi, vilket gör att om du har en god idé/tanke så kan det genomföras snabbt. Du har inflytande - med ansvar över vår verksamhet.


Vi söker särskilt dig som har engelska i din examen, och är nyfiken på vårt arbetssätt och vill bli en del av en skola i utveckling där vi är måna om att ha en hög personaltäthet. Du kan bli en del av ett varmt och omtänksamt arbetslag F-6, och vi är måna om att inte ha mer än 1080 minuter undervisning. Vi har arbetslagsmöte likväl som arbetsplatsträffar.


Som dokumentationsstöd använder vi plattformen Schoolsoft, där har vi bedömningsmatriser och underlag för utvecklingssamtal. Vi använder skolverkets skriftliga omdömen och IUP. Visa mindre

Lokalvårdare

Vi söker en lokalvårdare till vår verksamhet. Vi har en förskola med tre avdelningar i ett hus och en skola med årskurser F-6 i tre hus. Vi öppnar verksamheten 06.00 och stänger 17.30. Dina arbetstider kan variera, det är viktigt att man har en dialog med verksamheten så att man anpassar lokalvården så att den stör den ordinarie verksamheten så lite som möjligt. Din huvudsakliga arbetstid är dag, men även tidiga morgnar eller senare eftermiddagar kan förek... Visa mer
Vi söker en lokalvårdare till vår verksamhet. Vi har en förskola med tre avdelningar i ett hus och en skola med årskurser F-6 i tre hus. Vi öppnar verksamheten 06.00 och stänger 17.30. Dina arbetstider kan variera, det är viktigt att man har en dialog med verksamheten så att man anpassar lokalvården så att den stör den ordinarie verksamheten så lite som möjligt. Din huvudsakliga arbetstid är dag, men även tidiga morgnar eller senare eftermiddagar kan förekomma. Vi har utarbetade rutiner för lokalvård där intervaller för t.ex. fönsterputs, boning av golv är planerat. Vi skiljer på daglig städ och veckostäd. Vi är dock alltid öppna för utveckling av våra rutiner.


Personliga egenskaper
Det mycket viktigt att vara noggrann och ansvarsfull eftersom du ansvarar för egna städområden. Att vara serviceinriktad och lyhörd är också en viktig egenskap, då du möter barn i alla åldrar, vårdnadshavare och all personal. Du blir en viktig del i vårt team.


Lite om oss:
Vi är en skola med 96 elever och förskola med tre avdelningar i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vi har Maria Montessoris pedagogik som vår ledstjärna. Vår förskola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Vår mat tillagas på plats och i personalen finns hög kompetens när det gäller Maria Montessoris pedagogik.


Vi kommer löpande intervjua och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan utgångsdatum. Visa mindre

Skolchef

Vi söker en skolchef till vår verksamhet i Nybro. Du behöver ha kunskaper som göra att du kan bistå nuvarande rektor och huvudman med de i skollagen föreskrivna uppgifterna. Det handlar om att se till att de föreskrifter som gäller för utbildningen följs i huvudmannens verksamhet inom skolväsendet. Med föreskrifter menas alla bestämmelser i lagar, förordningar och myndighetsföreskrifter som gäller för utbildningen. I uppdraget ingår även att vara en viktig... Visa mer
Vi söker en skolchef till vår verksamhet i Nybro. Du behöver ha kunskaper som göra att du kan bistå nuvarande rektor och huvudman med de i skollagen föreskrivna uppgifterna. Det handlar om att se till att de föreskrifter som gäller för utbildningen följs i huvudmannens verksamhet inom skolväsendet.
Med föreskrifter menas alla bestämmelser i lagar, förordningar och myndighetsföreskrifter som gäller för utbildningen. I uppdraget ingår även att vara en viktigt del i utvecklingen av vårt systematiska kvalitetsarbetet som bedrivs på vår skola/fritidshem.
Arbetet som sådant kan ske på distans, kvällstid - vi är öppna för olika innovativa lösningar. Din geografiska placering är alltså inte av största vikt, utan vi ser många möjligheter för att hitta samarbete.
Vår ledningsgrupp består av rektor som nu går statliga rektorsutbildningen, en biträdande rektor med 18 år i verksamheten och en samordnare som är oerhört insatt i styrdokumenten. Vidare finns en ekonom som bidrar med sin kunskap.
Hela vår verksamhet genomsyras av glädje och arbetslust. Våra elever är det viktigaste vi har och all personal tar stort ansvar i verksamheten på olika sätt.
Vår skola består av F-6, med 94 elever. Vi har bara lärare med legitimation, hög personaltäthet och goda studieresultat. Vi har en fritidsverksamhet där 54 elever är inskrivna och på förskolan finns 3 avdelningar där 52 barn är inskrivna. Vår stabila verksamhet har funnits i 28 år.
Välkommen med ansökan.


Vi undanber oss bestämt kontakt från rekryteringsföretag. Visa mindre

Psykolog

Vi är en liten trivsam skola i utkanten av Nybro, där vi behöver en psykolog till vårt elevhälsoteam. Vi har kurator, specialpedagog och skolsköterska men saknar den psykologiska aspekten på elevhälsoarbetet. Ditt uppdrag som psykolog i teamet är att främja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du ingår i skolans elevhälsoteam och arbetar med hälsofrämjande och förebyggande insatser, rådgivning, konsultation/handledning samt utredningar utifrån olika... Visa mer
Vi är en liten trivsam skola i utkanten av Nybro, där vi behöver en psykolog till vårt elevhälsoteam. Vi har kurator, specialpedagog och skolsköterska men saknar den psykologiska aspekten på elevhälsoarbetet.
Ditt uppdrag som psykolog i teamet är att främja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du ingår i skolans elevhälsoteam och arbetar med hälsofrämjande och förebyggande insatser, rådgivning, konsultation/handledning samt utredningar utifrån olika frågeställningar. Tjänstens storlek är varierande, och kan till viss del genomföras på distans. Din geografiska placering är inte bunden till Nybro.


Vi undanber oss samtal/kontakt från rekryteringsfirmor.
Frågor och mer information kan ges av rektor Ing-Marie Rosén, 072-567 65 65 Visa mindre

Lärare i lågstadiet

Vi är en liten skola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vår skola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Vi har Maria Montessoris pedagogik som inspiration, men vi har inte det som krav för anställning. För den som är intresserad så erbjuder vi goda möjligheter att fördjupa sig och utöka sin behörighet med studier. Vi har promenadavstånd från tågstationen där tå... Visa mer
Vi är en liten skola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vår skola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Vi har Maria Montessoris pedagogik som inspiration, men vi har inte det som krav för anställning. För den som är intresserad så erbjuder vi goda möjligheter att fördjupa sig och utöka sin behörighet med studier. Vi har promenadavstånd från tågstationen där tågen mellan Nybro och världen trafikeras ofta, vilket ger goda möjligheter att pendla. Växjö t.ex. ligger 45 minuter bort med tågVår verksamhet består av en förskola med fyra avdelningar, skoldelen med 106 barn och fritidshem. Vår mat tillagas på plats. Vi har högt i tak, stor arbetsglädje och försöker alltid se till barnens bästa. Läroplanen är vår ledstjärna och vi arbetar medvetet med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi är nyfikna på omvärlden och vi har ett stort driv i personalgruppen att förkovra oss. Vi söker dig som vill ta ett steg till i din egen utveckling, vi har bara behöriga lärare och är mitt upp en rejäl uppfräschning av vår pedagogiska idé, där du har alla möjligheter att förkovra dig. Vi har ett nära samarbete med Montessoriskolan i Växjö och Kalmar för fortbildning och gemensamma diskussionsforum. Möjlighet till sambedömning av nationella prov är ett sådant exempel.Du behöver brinna för kunskapsutveckling hos eleverna, ha god förmåga att samarbeta i arbetslag och i olika grupper. Kreativ och nyfiken är en fördel - vi har korta beslutsvägar och en god ekonomi, vilket gör att om du har en god idé/tanke så kan det genomföras snabbt. Du har inflytande - med ansvar över vår verksamhet. ¨Meriterande är om du engelska i dina behörighet. Vi söker dig som är nyfiken på vårt arbetssätt och vill bli en del av en skola i utveckling. Vi har bara behöriga lärare på vår skola, och vi är måna om att ha en hög personaltäthet. Du kan bli en del av ett varmt och omtänksamt arbetslag F-6, och vi är måna om att inte ha mer än 1080 minuter undervisning. Vi har arbetslagsmöte likväl som arbetsplatsträffar. Som dokumentationsstöd använder vi plattformen Schoolsoft, där har vi bedömningsmatriser och underlag för utvecklingssamtal. Vi använder skolverkets skriftliga omdömen och IUP. Visa mindre

Pedagogisk resurs

Vi söker dig som vill arbeta som pedagogisk resurs i årskurs 1. Du kan arbeta med en enskild elev, med flera enskilda elever eller som extra resurs i klassrum och mindre grupper. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att hjälpa eleven eller eleverna att finna ro i sina studier och att hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven eller eleverna ska kunna tillgodogöra sig kunskap. Det kan också röra sig om att träna elever på vardagliga arbetsup... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som pedagogisk resurs i årskurs 1. Du kan arbeta med en enskild elev, med flera enskilda elever eller som extra resurs i klassrum och mindre grupper. Exempel på arbetsuppgifter kan vara att hjälpa eleven eller eleverna att finna ro i sina studier och att hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven eller eleverna ska kunna tillgodogöra sig kunskap. Det kan också röra sig om att träna elever på vardagliga arbetsuppgifter, att vara ett stöd på raster, i omklädningsrum och på utflykter. Som pedagogisk resurs följer du eleverna under hela skoldagen, vilket hos oss även innebär arbete inom fritidsverksamhet. Elevassistenter samarbetar med elever, vårdnadshavare till eleverna, skolpersonal och fritidspersonal.
Du kan ha olika utbildning. Det finns yrkesutbildningar vid gymnasium och yrkeshögskolor. Därutöver kan inriktade utbildningar om funktionsnedsättningar och sjukdomar vara meriterande, likaså kunskaper om lågaffektivt bemötande är meriterande.


Vi undanber oss samtal/kontakt från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Timvikarier inom skola , förskola och fritidshem.

Vår verksamhet som består av skola, förskola och fritidshem behöver vikarier. När någon i vår fantastiska personalgrupp blir sjuk - då behöver vi dig. Det kan alltså gälla alla förekommande arbeten i vår verksamhet såsom även kök, skolskjuts, lokalvård och vaktmästeri. Det du behöver vara är självgående, initiativrik (himlen är gränsen för vad vi kan göra) orädd och framåt. Vi erbjuder arbete i olika omfattning, dock alltid mellan tidigast 06.00 till senas... Visa mer
Vår verksamhet som består av skola, förskola och fritidshem behöver vikarier. När någon i vår fantastiska personalgrupp blir sjuk - då behöver vi dig. Det kan alltså gälla alla förekommande arbeten i vår verksamhet såsom även kök, skolskjuts, lokalvård och vaktmästeri. Det du behöver vara är självgående, initiativrik (himlen är gränsen för vad vi kan göra) orädd och framåt. Vi erbjuder arbete i olika omfattning, dock alltid mellan tidigast 06.00 till senast 17.30. Det du behöver ha är ett rent registerutdrag och dela vår vision är barnen är det viktigaste vi har. Visa mindre

Förskollärare

Vi är en liten förskola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vi har Maria Montessoris pedagogik som vår ledstjärna. Vår förskola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Vi har fått statsbidrag för att ytterligare minska barngruppernas storlek och genom en personalförtätning.Vi har tre avdelningar, mat som tillagas på plats och i personalen finns hög kompetens när d... Visa mer
Vi är en liten förskola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vi har Maria Montessoris pedagogik som vår ledstjärna. Vår förskola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Vi har fått statsbidrag för att ytterligare minska barngruppernas storlek och genom en personalförtätning.Vi har tre avdelningar, mat som tillagas på plats och i personalen finns hög kompetens när det gäller Maria Montessoris pedagogik. Du behöver alltså inte själv ha den kunskapen, den förmedlar gärna vi. Vi har högt i tak, stor arbetsglädje och försöker alltid se till barnens bästa. Läroplanen är vår ledstjärna och vi arbetar medvetet med det systematiska kvalitetsarbetet.Vi är nyfikna på omvärlden och vi har ett stort driv i personalgruppen att förkovra oss. Just nu är vi full gång att vidareutveckla oss inom vår Montessoripedagogik och nya läroplanen.Stämmer följande punkter på dig?Du är nyfiken på Montessoripedagogikens möjligheter.Du uppskattar engagerade och motiverade kollegor.Du uppskattar att få ta ansvar och vara delaktig.Du är flexibel och öppen för nya situationer.Du är lugn, lyhörd och lågmäld.Du tycker om människor och visar respekt.Du vill vara med och forma framtiden - våra barn vi har idag!Sök till oss!Det vi ser som dina arbetsuppgifter är:Montessoripedagogiken utgår ifrån barnen och de står i centrum för vårt uppdrag. Varje arbetsuppgift syftar till att skapa och utveckla en stimulerande och harmonisk miljö där både barn, föräldrar och pedagoger trivs och känner sig sedda och värdefulla.Vi lägger stor vikt vid en lågmäld och stressfri miljö där vi möter varje unik liten människas behov och intressen.Vi är medvetna om vår betydelse som förebilder och värnar om ett varmt och positivt samarbetsklimat.Vi bedriver systematiskt kvalitetsarbete och har schemalagd grupplanering, enskild reflektionstid och kontinuerlig fortbildning och personalmöten för att rätt förutsättningar ska finnas för att erbjuda varje barn hög pedagogisk kvalitet.Arbetslagen utformar tillsammans de rutiner som är viktiga för att alla barn ska bli trygga och känna förståelse för sin dag.Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Visa mindre

Skolsköterska

Vi söker en skolsköterska till vår skola. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att kalla eleverna till regelbundna hälsokontroller för att följa deras utveckling, hälsosamtal och allmänt förekommande arbetsuppgifter för en skolsköterska. Vi har en kurator, skolpsykolog och specialpedagog - så det vi saknar i elevhälsoteamet är en skolsköterska som kan bidra med sina kompetenser i arbetet med elevhälsa. Elevhälsoarbetet som sådant vill vi ska bedrivas preve... Visa mer
Vi söker en skolsköterska till vår skola. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att kalla eleverna till regelbundna hälsokontroller för att följa deras utveckling, hälsosamtal och allmänt förekommande arbetsuppgifter för en skolsköterska. Vi har en kurator, skolpsykolog och specialpedagog - så det vi saknar i elevhälsoteamet är en skolsköterska som kan bidra med sina kompetenser i arbetet med elevhälsa. Elevhälsoarbetet som sådant vill vi ska bedrivas preventivt och förebyggande, vi vill ha alla kompetenser som kan komplettera varandra och utveckla vårt arbete.Vaccinationer sker i samverkan på hälsocentral.Vi skulle önska att elever kan komma på spontana besök hos skolsköterskan för samtal och stöd i olika frågor, liksom för att bli omplåstrade om det hänt en olycka.Vad gäller anställningsformerna så kan vi anställa - men om du är sköterska med eget företag är det också en möjlighet.Vi är helt öppna för förslag på hur tiden på skolan kan förläggas. Visa mindre

Lärare i låg eller mellanstadiet.

Vi söker dig som är nyfiken på vårt arbetssätt och vill bli en del av en skola i utveckling. Vi har bara behöriga lärare på vår skola, och vi är måna om att ha en hög personaltäthet. Vi har möjlighet att dela upp inom vårt arbetslag för en mellanstadiebehörig - likväl som för en lågstadiebehörig lärare. Vi söker dig som vill ta ett steg till i din egen utveckling, vi har bara behöriga lärare och är mitt upp en rejäl uppfräschning av vår pedagogiska idé, ... Visa mer
Vi söker dig som är nyfiken på vårt arbetssätt och vill bli en del av en skola i utveckling. Vi har bara behöriga lärare på vår skola, och vi är måna om att ha en hög personaltäthet. Vi har möjlighet att dela upp inom vårt arbetslag för en mellanstadiebehörig - likväl som för en lågstadiebehörig lärare.

Vi söker dig som vill ta ett steg till i din egen utveckling, vi har bara behöriga lärare och är mitt upp en rejäl uppfräschning av vår pedagogiska idé, där du har alla möjligheter att förkovra dig. Vi har ett nära samarbete med Montessoriskolan i Växjö och Kalmar för fortbildning och gemensamma diskussionsforum. Möjlighet till sambedömning av nationella prov är ett sådant exempel.

Du behöver brinna för kunskapsutveckling hos eleverna, ha god förmåga att samarbeta i arbetslag och i olika grupper. Kreativ och nyfiken är en fördel - vi har korta beslutsvägar och en god ekonomi, vilket gör att om du har en god idé/tanke så kan det genomföras snabbt. Du har inflytande - med ansvar över vår verksamhet.

Vi är en liten skola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vår skola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Vi har Maria Montessoris pedagogik som inspiration, men vi har inte det som krav för anställning. För den som är intresserad så erbjuder vi goda möjligheter att fördjupa sig och utöka sin behörighet med studier.

Vi har promenadavstånd från tågstationen där tågen mellan Nybro och världen trafikeras ofta, vilket ger goda möjligheter att pendla. Växjö t.ex. ligger 45 minuter bort med tåg
Vår verksamhet består av en förskola med fyra avdelningar, skoldelen med 106 barn och fritidshem. Vår mat tillagas på plats. Vi har högt i tak, stor arbetsglädje och försöker alltid se till barnens bästa. Läroplanen är vår ledstjärna och vi arbetar medvetet med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi är nyfikna på omvärlden och vi har ett stort driv i personalgruppen att förkovra oss. Visa mindre

Lärare i tyska.

I årskurs 6 har eleverna sedan höstterminen 2018 möjlighet att välja ett främmande språk. Vi söker dig som vill undervisa en lektionstimme i veckan ( plus planeringstid) under läsåret 2019-2020. Du bör behärska tyska i tal och skrift, lärarlegitimation är önskvärd, men ej krav. Vi har ett läromedel som är tydligt och omtyckt av elever och lärare. Vi är en liten skola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vår skola ... Visa mer
I årskurs 6 har eleverna sedan höstterminen 2018 möjlighet att välja ett främmande språk. Vi söker dig som vill undervisa en lektionstimme i veckan ( plus planeringstid) under läsåret 2019-2020.

Du bör behärska tyska i tal och skrift, lärarlegitimation är önskvärd, men ej krav. Vi har ett läromedel som är tydligt och omtyckt av elever och lärare.

Vi är en liten skola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vår skola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Vi har Maria Montessoris pedagogik som inspiration, men vi har inte det som krav för anställning. För den som är intresserad så erbjuder vi goda möjligheter att fördjupa sig och utöka sin behörighet med studier.

Vår verksamhet består av en förskola med fyra avdelningar, skoldelen med 106 barn och fritidshem. Vår mat tillagas på plats. Vi har högt i tak, stor arbetsglädje och försöker alltid se till barnens bästa. Läroplanen är vår ledstjärna och vi arbetar medvetet med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi är nyfikna på omvärlden och vi har ett stort driv i personalgruppen att förkovra oss. Just nu är vi full gång att vidareutveckla oss med lågaffektivt bemötande. Visa mindre

Förskollärare

Det vi ser som dina arbetsuppgifter är: Montessoripedagogiken utgår ifrån barnen och de står i centrum för vårt uppdrag. Varje arbetsuppgift syftar till att skapa och utveckla en stimulerande och harmonisk miljö där både barn, föräldrar och pedagoger trivs och känner sig sedda och värdefulla. Vi lägger stor vikt vid en lågmäld och stressfri miljö där vi möter varje unik liten människas behov och intressen. Vi är medvetna om vår betydelse som förebild... Visa mer

Det vi ser som dina arbetsuppgifter är:

Montessoripedagogiken utgår ifrån barnen och de står i centrum för vårt uppdrag. Varje arbetsuppgift syftar till att skapa och utveckla en stimulerande och harmonisk miljö där både barn, föräldrar och pedagoger trivs och känner sig sedda och värdefulla.

Vi lägger stor vikt vid en lågmäld och stressfri miljö där vi möter varje unik liten människas behov och intressen.

Vi är medvetna om vår betydelse som förebilder och värnar om ett varmt och positivt samarbetsklimat.
Vi bedriver systematiskt kvalitetsarbete och har schemalagd grupplanering, enskild reflektionstid och kontinuerlig fortbildning och personalmöten för att rätt förutsättningar ska finnas för att erbjuda varje barn hög pedagogisk kvalitet.

Arbetslagen utformar tillsammans de rutiner som är viktiga för att alla barn ska bli trygga och känna förståelse för sin dag.Stämmer följande punkter på dig?

Du är nyfiken på Montessoripedagogikens möjligheter.
Du uppskattar engagerade och motiverade kollegor.
Du uppskattar att få ta ansvar och vara delaktig.
Du är flexibel och öppen för nya situationer.
Du är lugn, lyhörd och lågmäld.
Du tycker om människor och visar respekt.
Du vill vara med och forma framtiden - våra barn vi har idag!

Sök till oss!

Vi är en liten förskola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vi har Maria Montessoris pedagogik som vår ledstjärna. Vår förskola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Nu ska en av våra medarbetare gå i pension och vi söker efter en hennes ersättare.

Vi har tre avdelningar, mat som tillagas på plats och i personalen finns hög kompetens när det gäller Maria Montessoris pedagogik. Du behöver alltså inte själv ha den kunskapen, den förmedlar gärna vi. Vi har högt i tak, stor arbetsglädje och försöker alltid se till barnens bästa. Läroplanen är vår ledstjärna och vi arbetar medvetet med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi är nyfikna på omvärlden och vi har ett stort driv i personalgruppen att förkovra oss. Just nu är vi full gång att vidareutveckla oss inom vår Montessoripedagogik och nya läroplanen. Visa mindre

Skolsköterska

Vi håller på och bygger upp vår elevhälsa från grunden och behöver en skolsköterska till vårt team. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att kalla eleverna till regelbundna hälsokontroller för att följa deras utveckling samt utföra vaccineringar. Vi vill gärna också att elever kan komma på spontana besök hos skolsköterskan för samtal och stöd i olika frågor, liksom för att bli omplåstrade om det hänt en olycka. Skolsköterskan kan också delta i olika forme... Visa mer
Vi håller på och bygger upp vår elevhälsa från grunden och behöver en skolsköterska till vårt team. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att kalla eleverna till regelbundna hälsokontroller för att följa deras utveckling samt utföra vaccineringar. Vi vill gärna också att elever kan komma på spontana besök hos skolsköterskan för samtal och stöd i olika frågor, liksom för att bli omplåstrade om det hänt en olycka. Skolsköterskan kan också delta i olika former av elevvårdsarbete på skolan och ingår ofta i EHT, elevhälsoteamet.

Vad gäller anställningsformerna så kan vi anställa - men om du är sköterska med eget företag är det också en möjlighet. Visa mindre

Lärare i fritidshemmet och årskurs 1.

Vi söker en person som på förmiddagen arbetar tillsammans med vår klasslärare i åk 1 HT 19, och på eftermiddagen är en viktig kugge i vårt fritidshem. Om dig Stämmer följande punkter på dig? Du uppskattar engagerade och motiverade kollegor. Du uppskattar att få ta ansvar och vara delaktig. Du är flexibel och öppen för nya situationer. Du är lugn, lyhörd och lågmäld. Du tycker om människor och visar respekt. Du vill vara med och forma framtiden - våra... Visa mer
Vi söker en person som på förmiddagen arbetar tillsammans med vår klasslärare i åk 1 HT 19, och på eftermiddagen är en viktig kugge i vårt fritidshem.


Om dig

Stämmer följande punkter på dig?

Du uppskattar engagerade och motiverade kollegor.
Du uppskattar att få ta ansvar och vara delaktig.
Du är flexibel och öppen för nya situationer.
Du är lugn, lyhörd och lågmäld.
Du tycker om människor och visar respekt.
Du vill vara med och forma framtiden - våra barn vi har idag!

Sök till oss!

Nybro Montessoriskola är en liten friskola i utkanten av Nybro med 80 elever. Hos oss är det inget annat än fullt fokus på studierna som gäller och vi söker en lärare som är skicklig på att leda och motivera eleverna. På lektionerna arbetar vi koncentrerat och varierat. Vi ser formativ bedömning som ett viktigt verktyg för att eleverna ska kunna nå så långt som möjligt. I vårt fritidshem har vi ett medvetet utvecklingsarbete där du har kunskaper och vilja att vara en viktig del i vårt arbetslag.

Du kan vara nyexaminerad eller med några års erfarenhet. Huvudsaken är att du har en god elevkontakt och sätter elevens utveckling i centrum. Du har en god samarbetsförmåga, goda ämneskunskaper. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, trevliga engagerade elever och kompetenta, engagerade kollegor. Visa mindre

Timvikarier inom skola , förskola och fritidshem.

Vår verksamhet som består av skola, förskola och fritidshem behöver vikarier. När någon i vår fantastiska personalgrupp blir sjuk - då behöver vi dig. Det kan alltså gälla alla förekommande arbeten i vår verksamhet såsom även kök, skolskjuts, lokalvård och vaktmästeri. Det du behöver vara är självgående, initiativrik (himlen är gränsen för vad vi kan göra) orädd och framåt. Vi erbjuder arbete i olika omfattning, dock alltid mellan tidigast 06.00 till sen... Visa mer
Vår verksamhet som består av skola, förskola och fritidshem behöver vikarier. När någon i vår fantastiska personalgrupp blir sjuk - då behöver vi dig. Det kan alltså gälla alla förekommande arbeten i vår verksamhet såsom även kök, skolskjuts, lokalvård och vaktmästeri.

Det du behöver vara är självgående, initiativrik (himlen är gränsen för vad vi kan göra) orädd och framåt. Vi erbjuder arbete i olika omfattning, dock alltid mellan tidigast 06.00 till senast 17.30.

Det du behöver ha är ett rent registerutdrag och dela vår vision är barnen är det viktigaste vi har. Visa mindre

Förskollärare

Det vi ser som dina arbetsuppgifter är: Montessoripedagogiken utgår ifrån barnen och de står i centrum för vårt uppdrag. Varje arbetsuppgift syftar till att skapa och utveckla en stimulerande och harmonisk miljö där både barn, föräldrar och pedagoger trivs och känner sig sedda och värdefulla. Vi lägger stor vikt vid en lågmäld och stressfri miljö där vi möter varje unik liten människas behov och intressen. Vi är medvetna om vår betydelse som förebild... Visa mer

Det vi ser som dina arbetsuppgifter är:

Montessoripedagogiken utgår ifrån barnen och de står i centrum för vårt uppdrag. Varje arbetsuppgift syftar till att skapa och utveckla en stimulerande och harmonisk miljö där både barn, föräldrar och pedagoger trivs och känner sig sedda och värdefulla.

Vi lägger stor vikt vid en lågmäld och stressfri miljö där vi möter varje unik liten människas behov och intressen.

Vi är medvetna om vår betydelse som förebilder och värnar om ett varmt och positivt samarbetsklimat.
Vi bedriver systematiskt kvalitetsarbete och har schemalagd grupplanering, enskild reflektionstid och kontinuerlig fortbildning och personalmöten för att rätt förutsättningar ska finnas för att erbjuda varje barn hög pedagogisk kvalitet.

Arbetslagen utformar tillsammans de rutiner som är viktiga för att alla barn ska bli trygga och känna förståelse för sin dag.Stämmer följande punkter på dig?

Du är nyfiken på Montessoripedagogikens möjligheter.
Du uppskattar engagerade och motiverade kollegor.
Du uppskattar att få ta ansvar och vara delaktig.
Du är flexibel och öppen för nya situationer.
Du är lugn, lyhörd och lågmäld.
Du tycker om människor och visar respekt.
Du vill vara med och forma framtiden - våra barn vi har idag!

Sök till oss!

Vi är en liten förskola i Nybro tätorts utkant som drivs av en ekonomisk förening utan vinstuttag. Vi har Maria Montessoris pedagogik som vår ledstjärna. Vår förskola har skogen som nära granne och en fantastisk utemiljö som inbjuder till lek, lärande och vila. Nu ska en av våra medarbetare gå i pension och vi söker efter en hennes ersättare.

Vi har fyra avdelningar, mat som tillagas på plats och i personalen finns hög kompetens när det gäller Maria Montessoris pedagogik. Du behöver alltså inte själv ha den kunskapen, den förmedlar gärna vi. Vi har högt i tak, stor arbetsglädje och försöker alltid se till barnens bästa. Läroplanen är vår ledstjärna och vi arbetar medvetet med det systematiska kvalitetsarbetet. Vi är nyfikna på omvärlden och vi har ett stort driv i personalgruppen att förkovra oss. Just nu är vi full gång att vidareutveckla oss inom vår Montessoripedagogik och nya läroplanen. Visa mindre