Lediga jobb Alemtek AB i Nybro

Se alla lediga jobb från Alemtek AB i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

Kvalitet- och lagermedarbetare

Ansök    Jan 26    Alemtek AB    Lagerarbetare
Rollen som kvalitet- och lagermedarbetare innebär mycket självständigt och fysiskt arbete. Det kräver att du som söker är självgående och i god fysisk form. Samtidigt behöver du ha viss fingerfärdighet för att sampacka flera små metalldetaljer i påsar. Det är viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt då våra produkter används för att hänga upp lampor, skyltar, med mera i offentliga miljöer. Därmed är det absolut nödvändig... Visa mer
Rollen som kvalitet- och lagermedarbetare innebär mycket självständigt och fysiskt arbete. Det kräver att du som söker är självgående och i god fysisk form. Samtidigt behöver du ha viss fingerfärdighet för att sampacka flera små metalldetaljer i påsar. Det är viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt då våra produkter används för att hänga upp lampor, skyltar, med mera i offentliga miljöer. Därmed är det absolut nödvändigt att våra produkter håller hög kvalitet och att rätt produkter levereras till kund. Periodvis krävs ett högt arbetstempo och du förväntas vara stresstålig och kunna arbeta på ett effektivt sätt. Med kvalitetsrollen följer en hel del dokumentationsarbete. Det är därför viktigt att du är duktig på att sammanfatta och dokumentera väsentlig information (på svenska och engelska) på ett sätt som är enkelt att förstå.


Exempel på arbetsuppgifter i respektive område listas nedan:
Kvalitet:
Funktionstesta, mäta och avsyna inkommande produkter
Ansvara för att testrapporter är korrekt ifyllda
Räkna och packa om godkända produkter och föra in till varulagret
Följa upp nyckeltal för att mäta måluppfyllnaden av kvalitetsarbetet i rapportform
Tillsyn av testverktyg och maskiner

Lager:
Ansvara att lagret är rent och i ordning
Plocka samt packa order efter plocklistor
Enkel bearbetning av artiklar
Ta hand om in- och utleveranser
Viss planering av lager och orderbearbetning
Inventeringsarbete
Tillsyn och laddning av truck (ledstaplare)Hos Alemtek kan ni förvänta er en bra arbetsmiljö i nyrenoverade lokaler med goda utvecklingsmöjligheter, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner. För många företag är kunden nummer ett, vi väljer i stället att sätta medarbetarna i centrum eftersom vi vet att nöjda medarbetare leder till nöjda kunder.


Krav:
B-körkort
Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande
God datorvana (kunskap i Excel och Word krävs)
God fysik (lyft av tunga kartonger förekommer)
God syn (vissa produkter som ska kontrolleras är endast några millimeter stora)
God koncentrationsförmåga (kvalitetskontrollen kräver hög koncentration under en längre tid)
God förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
God analysförmåga och snabblärd
Intresse och förståelse för teknik och kvalitet

Meriterande:
Erfarenhet/utbildning i kvalitetsarbete och produkttestning
Truckbehörighet A (för ledstaplare)


Tillträde: Omgående
Placering: Nybro
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Löneform: Månadslön
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstid 07.30–16.30 med möjlighet till flextid mellan 07–08 och 16–17

Om Alemtek
Alemtek befinner sig i en expansiv fas och söker nya talanger till vårt team. Sedan år 2000 har Alemtek erbjudit innovativa upphängningslösningar för belysning, skyltar och ljudabsorbenter i form av B2B.
Om du tror att du är den drivna och noggranna kvalitet- och lagermedarbetare vi söker, skicka in ditt CV och ett personligt brev till [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna en engagerad individ till vårt team. Ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Teknisk säljare

Ansök    Feb 20    Alemtek AB    Fältsäljare/Utesäljare
Om oss Alemtek grundades 2000 och är idag en ledande leverantör av upphängningssystem. Vi är specialister på att ta fram optimerade upphängningslösningar för våra kunder inom belysning, display och ljudabsorbering. Vad vi erbjuder Hos oss på Alemtek kommer du till ett öppet team med en familjär känsla. Då vi är ett mindre bolag kommer du till en platt organisation med korta beslutsvägar där du kommer att få möjligheten att påverka på riktigt. Tjänsten som... Visa mer
Om oss
Alemtek grundades 2000 och är idag en ledande leverantör av upphängningssystem. Vi är specialister på att ta fram optimerade upphängningslösningar för våra kunder inom belysning, display och ljudabsorbering.
Vad vi erbjuder
Hos oss på Alemtek kommer du till ett öppet team med en familjär känsla. Då vi är ett mindre bolag kommer du till en platt organisation med korta beslutsvägar där du kommer att få möjligheten att påverka på riktigt.
Tjänsten som teknisk säljare ger dig utrymme att växa och utvecklas. Du kommer till en bransch som är under stark tillväxt med nya spännande produkter och trogna kunder. Du kommer att utveckla en bred teknisk kompetens med kunskap inom många områden.
I början fokuserar du på att lära känna vår kundtyp och processer samt samarbeta nära dina kollegor för att förstå arbetsprocessen. När du är varm i kläderna får du möjlighet att inte bara generera nya kunder utan även stödja arbetet med våra långt trogna kunder och deras affärer.
Vad du ska göra
Alemtek expanderar och letar efter dig som har erfarenhet av försäljning och har grundläggande teknisk kunskap. I rollen som teknisk säljare kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen. Du kommer att agera teknisk rådgivare och hjälpa våra kunder att hitta de bästa tänkbara lösningar för att hänga upp sina produkter. Oavsett erfarenhet så kommer du alltid att ha ett team vid din sida som hjälper dig framåt.
Ansvarsområden
Generering av nya kunder via telefon, mejl, mässor och konvertera dem till kvalitetsmöten
Representera Alemtek vid mässor, digitala- och fysiska möten runt om i Europa
Assistera kundansvariga och uppföljning av befintliga kunder
Tekniskt stöd och rådgivning
Offerthantering

Vem du är
För att vara framgångsrik i den här rollen ser vi att du är självgående och har en förmåga att skapa samt upprätthålla goda affärsrelationer. Vi ser att du är strukturerad, kan organisera ditt arbete och säkerställa att vi alltid håller vad vi lovar våra kunder. Du bör även vara prestigelös som person för att passa in i vårt team med en stark ambition att ständigt vilja utvecklas.
Vi prioriterar personlig lämplighet men ser gärna att du har några års erfarenhet som teknisk säljare eller likvärdigt. Företaget är i en expansiv fas och det finns stor potential för personlig utveckling och karriär.
Kvalifikationer
Besitta grundläggande teknisk kunskap för att förstå kundernas behov och omsätta dem till våra systemlösningar
Erfarenhet av försäljningsarbete
Stark kommunikationsförmåga
Kunskap i svenska och engelska på affärsnivå
B-körkort

Om anställningen
- Tillträde: Omgående
- Placering: Nybro
- Anställningsform: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
Din ansökan
Du ansöker enkelt genom att skicka CV och personligt brev till [email protected]. I den här rekryteringen kommer vi att tillämpa ett löpande urval så vi kan komma att stänga ner annonsen innan sista ansökningsdagen har passerat. Sista ansökningsdag är den 22 mars. För frågor om denna tjänst hänvisar vi till [email protected]. Visa mindre

Resande Teknisk Säljare

Ansök    Nov 23    Alemtek AB    Affärsresesäljare
Vi söker en resande teknisk säljare som är passionerad och resultatorienterad. Du har ett stort intresse för att skapa nya kundrelationer och trivs med att vara ute på fält genom hela Europa. Som en resande teknisk säljare kommer du att spela en avgörande roll i att sälja våra tekniska produkter och lösningar till potentiella kunder i form av B2B. Om du är en självgående och entusiastisk individ med intresse för försäljning och en önskan att ständigt utvec... Visa mer
Vi söker en resande teknisk säljare som är passionerad och resultatorienterad. Du har ett stort intresse för att skapa nya kundrelationer och trivs med att vara ute på fält genom hela Europa. Som en resande teknisk säljare kommer du att spela en avgörande roll i att sälja våra tekniska produkter och lösningar till potentiella kunder i form av B2B. Om du är en självgående och entusiastisk individ med intresse för försäljning och en önskan att ständigt utvecklas; detta är rätt tillfälle för dig.
Fokusområden:
Identifiera och prospektera nya kunder
Utveckla befintliga kunder
Behjälplig i kundvård
Förstå och kommunicera tekniska lösningar för att möta kundens behov
Regelbundet dokumentera och rapportera försäljningsaktiviteter samt resultat

Kvalifikationer:
Säljerfarenhet: Erfarenhet av teknisk försäljning eller relaterat område
Resvana: Beredd att regelbundet resa för att möta kunder och prospektera nya affärsmöjligheter
Kommunikationsförmåga: Utmärkta kommunikationsfärdigheter både på svenska och engelska
Självgående: Förmågan att arbeta självständigt och driva försäljningsprocessen från början till slut

Tillträde: Omgående
Placering: Nybro
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning
Löneform: Månadslön
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Kontorstid 07.30–16.30 med möjlighet till flextid mellan 07–08 och 16–17
Om Alemtek
Alemtek befinner sig i en expansiv fas och söker nu en resande teknisk säljare till vårt team. Sedan år 2000 har Alemtek erbjudit innovativa upphängningslösningar för belysning, skyltar och ljudabsorbenter i form av B2B.
Om du tror att du är den passionerade och resultatinriktade tekniska säljaren vi letar efter, skicka in ditt CV och ett personligt brev till [email protected]. Vi ser fram emot att välkomna en engagerad individ till vårt team och tillsammans bygga framgångsrika affärsrelationer. Ansökningar behandlas löpande. Visa mindre

Driven packare, kvalitetskontrollant och tolk

Ansök    Mar 28    Alemtek AB    Packare
Alem Teknik är ett grossistföretag som lagerhåller och säljer upphängningssystem i metall till företag i Europa. Vi är ett litet företag där medarbetarna har flera olika varierande arbetsuppgifter. Tjänsten som packare, kvalitetskontrollant och tolk innebär mycket självständigt och varierande arbete. Det är viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt då våra produkter används för att hänga upp lampor, skyltar, med mera i ... Visa mer
Alem Teknik är ett grossistföretag som lagerhåller och säljer upphängningssystem i metall till företag i Europa. Vi är ett litet företag där medarbetarna har flera olika varierande arbetsuppgifter.


Tjänsten som packare, kvalitetskontrollant och tolk innebär mycket självständigt och varierande arbete. Det är viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt då våra produkter används för att hänga upp lampor, skyltar, med mera i offentliga miljöer och därmed är det absolut nödvändigt att våra produkter håller hög kvalitet och att rätt produkter levereras ut till kund. Periodvis krävs ett högt arbetstempo och du förväntas vara stresstålig och kunna arbeta på ett effektivt sätt. Med kvalitetskontrollen följer en hel del dokumentationsarbete. Det är därför viktigt att du är duktig på att sammanfatta och dokumentera väsentlig information (på svenska och engelska) på ett sätt som är enkel att förstå. Du behöver även kunna flytande vietnamesiska då det finns behov av tolkningsarbete för vietnamesiska intressenter.


Arbetsuppgifter:
· Packa ihop olika artiklar till kompletta kit.
· Montera ihop olika artiklar.
· Modifiera artiklar på olika sätt.
· Syna, testa, mäta, analysera och kontrollera inkommande produkter för godkännande och dokumentera.
· Fylla i testrapporter.
· Räkna och packa om kontrollerade produkter och föra in till varulagret.
· Följa upp KPI:er för att mäta måluppfyllnad för kvalitetsarbetet i rapportform.
· Vårda testverktyg och maskiner.
· Inventeringsarbete.
· Tolkningsarbete på vietnamesiska.

Krav:
· God datorvana (kunskap i Excel och Word krävs)
· God fysik (tunga lyft förekommer)
· God syn (vissa produkter som ska kontrolleras är endast några millimeter stora)
· God koncentrationsförmåga och noggrannhet (Kvalitetskontrollen kräver hög koncentration under en längre tid)
· God förmåga att uttrycka dig på svenska, engelska och vietnamesiska i tal och skrift


Ansökan: Skicka er ansökan med personligt brev och CV till [email protected] Visa mindre