Lediga jobb 4 You Personlig Assistans i Värmland AB i Nybro

Se alla lediga jobb från 4 You Personlig Assistans i Värmland AB i Nybro. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Nybro som finns inom det yrket.

Personliga assistent

Glad tjej på 2 år som älskar djur och musik behöver dig som kan hoppa in hos oss i hemmet om någon ordinarie assistent blir sjuk eller behöver vara ledig. Mamman och tjejen bor en bit utanför Nybro så du behöver ha tillgång till egen bil. I hemmet finns även 2 marsvin så du får ej va allergisk mot djur. Utifall vi åker till badhuset är det bra om du inte är allergisk mot klor. Vi vill heller inte att du röker. Hon är född med en tumörsjukdom och har därmed... Visa mer
Glad tjej på 2 år som älskar djur och musik behöver dig som kan hoppa in hos oss i hemmet om någon ordinarie assistent blir sjuk eller behöver vara ledig.
Mamman och tjejen bor en bit utanför Nybro så du behöver ha tillgång till egen bil. I hemmet finns även 2 marsvin så du får ej va allergisk mot djur. Utifall vi åker till badhuset är det bra om du inte är allergisk mot klor. Vi vill heller inte att du röker.
Hon är född med en tumörsjukdom och har därmed en komplex sjukdomsbild som gör att hon behöver stöd i sin vardag och behöver hjälp med det mesta. Hon har även mycket epilepsi så tillsyn krävs dygnet runt.
Hon är en livsglad tjej med mycket energi och en stark vilja.
Då hon inte ser faror eller har något konsekvenstänk alls så behöver du vara hennes ögon och kunna ligga steget före.
Du bör också ha bra tålamod, samt vara lugn.
Erfarenhet är inte det viktigaste utan personkemin går först.
Fördel om du har erfarenhet och kunskap kring epilepsi men framför allt inte blir rädd.
Välkommen med din ansökan Visa mindre